Wkino

Hvordan bli kvitt edderkopper

Å ha noen edderkopper på din eiendom kan være gunstig, siden de kontrollerer bestanden av mygg og andre insekter, men det er vanskelig å huske at når du kommer ansikt til ansikt med en i huset ditt. Lær hvordan du umiddelbart bli kvitt en edderkopp, så iverksette tiltak for å holde dem ute av hjemmet og i gården.

Trinn

Hvordan bli kvitt edderkopper. Lag en edderkopp pinne.
Hvordan bli kvitt edderkopper. Lag en edderkopp pinne.

Iverksette umiddelbare tiltak

 1. 1
  Lag en edderkopp pinne. Ta en pinne-formet gjenstand, for eksempel en kost eller mopp håndtak, og slips eller duct-tape en fille eller håndkle på den ene enden. Når du er ferdig, bør du ha en polstret ende som er formet som en ball.
  • Pass på at fille ball er sikret tett til pinnen. Du ønsker ikke det faller på bakken når den er dekket av edderkopper.
  • Hvis du ønsker, kan du spraye fille med et insektmiddel, og dette ville drepe noen levende edderkopper som du plukker opp. Men hvis du ikke ønsker å bruke en kjemisk, kan du hoppe over dette, edderkoppene vil få pakket i sin egen web uansett.
 2. 2
  Nærmer edderkopper i spørsmålet. Søk i hjørnene der veggene møtes taket under gamle møbler, og andre steder du har edderkopper i huset ditt. Du finner de fleste edderkopper hengende ut på sine webs.
 3. 3
  Fjern edderkopper og deres Web. Bruk pinnen å sende edderkopper og fjerne sine webs. Være grundig, siden edderkopper kan ha lagt egg i sine duk som vil klekkes før eller senere.
  • Pin edderkopper mot veggen og trykk ned med pinnen.
  • Bruk en roterende bevegelse for å vikle duk rundt fille, og etterlater ingen filler hengende.
 4. 4
  Kast fille unna. Når jobben er gjort, plasserer raseri i en plastpose, pakke tape, og putt den av. Knyt posen og kast den. Gjenta hele prosessen om annenhver måned, eller så ofte som nødvendig.

Gjøre huset mindre gjestfrie til edderkopper

 1. 1
  Tømme rot. Edderkopper er tiltrukket av mørke, rolige steder, og det er derfor de er ofte funnet i kjelleren hjørner. Hvis du har mye rot i hjemmet ditt, er du skape mer behagelige steder for edderkopper å bebo.
  • Fjern gamle møbler. Hvis du har stoler, sofaer og andre gamle, støvete møbler som aldri blir brukt, vurdere å la det luft ut og tar til en donasjon sentrum. Lite brukt møbler gjør et godt hjem for edderkopper.
  • Ikke bruke plassen under sengen som et lagringsområde. Glemte klær og sko, stabler av papirer, og andre ting du måtte ha under sengen kan være å tiltrekke edderkopper.
  • Kast ut resirkulering omgående. Lagring av gamle flasker, bokser, og aviser er en sikker måte å tiltrekke skapninger, inkludert edderkopper, til ditt hjem. Resirkulere disse elementene omgående etter å bruke dem.
 2. 2
  Bruk riktig lagring teknikker. Edderkopper har en tendens til å krype ned i komfortable plasser som tilbys av esker, poser og andre lagringsmedier elementer. Siden elementene er som regel lagret i rom og skap som ikke får daglig bruk, og husk å lagre ting på riktig måte er spesielt viktig.
  • Ikke oppbevar bokser på gulvet. Plassere dem på en hylle gjør dem mindre tilgjengelig for edderkopper.
  • Ikke bruk pappesker. Ved hjelp av plastbokser med tettsittende lokk som er lagret på hyller avskrekker edderkopper fra å bevege seg i.
 3. 3
  Hold huset rent. Edderkopper tære på insekter og insekter blir tiltrukket av smuler, sukker og andre menneskelige matvarer. Holde kjøkkenet rent og maten forseglet i lufttette beholdere for å hindre insekt angrep skjer.
  • Støvsuger huset ditt en gang i uken. Rense teppet suger bort insekt egg og fjerner ørsmå biter av mat som kan tiltrekke bugs.
  • Bruk en renere å skrubbe vinduskarmene, gulvlister og andre områder med få uker.
 4. 4
  Plasser lim feller i områder der du pleier å se edderkopper. Forskjellige edderkopper er tiltrukket av forskjellige slags feller, så velg den typen som vil fungere for edderkopper som lever i ditt område. Edderkopper vil gå over fellene og setter seg fast, og du kan bli kvitt fellene senere.
 5. 5
  Tenk plantevernmiddel. Hvis du har en masse edderkopper i huset, sprøyting et plantevernmiddel rundt innganger kan være det rette valget for deg. Plantevernmidler er generelt effektive, men fordi de er giftige, de bør ikke brukes hvis du har barn eller kjæledyr.

Forhindre edderkopper fra å komme på innsiden

 1. 1
  Forsegle ditt hjem. Pass på at det ikke er lett for edderkopper å vandre inn i ditt hjem. Hold vinduer og dører lukket og ta følgende tiltak for å holde uønskede skapninger ut:
  • Bruk caulk å forsegle sprekker og hull i og utenfor hjemmet ditt.
  • Sørg for at vinduene er skjermet, og sjekke skjermene jevne mellomrom for å være sikker på at de ikke har hull.
  • Skjerme andre innganger som vents, skorsteinen, og takrenner.
 2. 2
  Trim tilbake løvverk rundt huset. Noen arter av edderkopper bygge nettet sitt i høyt gress og andre planter, så hvis du har en edderkopp problem, kan det være lurt å fjerne landskapsforming som er nær huset ditt. Klippe gresset ofte, og kompost verftet utklipp på baksiden av din hage.
 3. 3
  Ikke stable veden mot ditt hjem. Mange typer edderkopper liker å leve i tre hauger, så har man stablet mot ditt hjem er nesten garantert å trekke edderkopper inne. Oppbevar tre i et skur plassert borte fra hjemmet ditt.

Ting du trenger

 • Hold deg
 • Gammel fille
 • Duct tape