Wkino

Hvordan å utvide lav spenning hagen lys

Low Voltage lysene er designet for å være svært brukervennlig for en gjennomsnittlig hjemme-eieren. Med lite (eller ingen) verktøy, installasjon - eller, i dette tilfellet, modifikasjon - er relativt rask og enkel.

Trinn

Hvordan å utvide lav spenning hagen lys. Finne hos din lokale jernvarehandel som selger lysene en "lavvoltskabel kontakt".
Hvordan å utvide lav spenning hagen lys. Finne hos din lokale jernvarehandel som selger lysene en "lavvoltskabel kontakt".
 1. 1
  Viktigst: Sørg for at du har nok kapasitet til å legge til flere lamper (de fleste "kits" gir mulighet for å legge til flere kamper). Se nedenfor under "Advarsler" for detaljer.
 2. 2
  Finne hos din lokale jernvarehandel som selger lysene en "lavvoltskabel kontakt". De bør være blant de andre tilbehør og reservedeler, og er en liten plast-kontakt omtrent på størrelse med en fjerdedel utformet for å sette to løse endene sammen. Home Depot selger dem i par for ca 5€.
 3. 3
  Vel hjemme, kan du bruke denne delen til å koble den nye linjen "run" til et punkt i den eksisterende linjen. Finne den linjen er en annen historie, men er lettest gjøres ved å starte på en eksisterende par av lys og forestille en rett linje mellom dem, og flere inches under overflaten av bakken bør ligge denne linjen.
 4. 4
  Kontakten bør inneholde enkle instruksjoner som i utgangspunktet setter de to linjene inn i kontakten og knipser det sammen.

Tips

 • Når du kjøper nye brikker for å legge til et system, sørg for å vurdere kraften "load" ikke bare som angitt nedenfor i "Advarsler" for lys wattstyrke kapasitet, men også måleren, eller tykkelse, av ledningen. Klipp et lite stykke ledning fra det eksisterende systemet og ta den med deg til butikken for å matche og finne ut hvor mye kraft som leder kan ta.
 • Dusk er åpenbart den ideelle tiden å sette og sikte lys som disse. Det kan kreve å finne og koble til den eksisterende kabelen i løpet av dagen, noe som gjør "midlertidige" tilkoblinger (med kabelen som ligger på toppen av bakken) tidlig den kvelden, da lysene er plassert og kommer tilbake neste dag for å begrave kabelen permanent i dagslys.

Advarsler

 • Kontroller at du har tilgjengelig "kapasitet" på systemet ditt. Dette gjøres ved å se på den faktiske pære i en eksisterende ligaen og multiplisere det med antall kamper, gjenta for hver annen type armatur i din * eksisterende * system.
 • Legge alle disse wattstyrker sammen vil gi deg dagens "last" på systemet. Trekke dette tallet fra effekten vurdering funnet på transformatoren (den svarte boksen som systemet bruker til å plugge inn i veggen), den er trykt på en etikett og kan identifiseres med en enkel "w" etter nummeret. Nummeret som du sitter igjen med (etter å ha lagt alle pære wattstyrker sammen og trekke det fra systemet wattstyrke) er hva du har igjen for å arbeide med å legge på lys.
 • Legge for mange (eller for høy wattstyrke) lys kan føre til brann... eller i det minste en smeltet transformator.