Wkino

Hvordan lage tre blomsterbed

Prøver å gran opp hagen din? Mange estetisk tiltalende meter har blomst og plante senger rundt trær.

Trinn

Hvordan lage tre blomsterbed. Grave ut alt gresset i en fin omkrets rundt bunnen av den valgte treet.
Hvordan lage tre blomsterbed. Grave ut alt gresset i en fin omkrets rundt bunnen av den valgte treet.
 1. 1
  Grave ut alt gresset i en fin omkrets rundt bunnen av den valgte treet. Dette området bør i utgangspunktet være størrelsen på sengen du har tenkt å installere. Om en 24 "diameter ut fra treet er ideelt når du graver ut smuss og dra det av, kan du flytte den til et område av verftet som har problemer med å dyrke gress og spre den rundt;. Du da trenger å dyrke jorde og bryte den opp. en hakke eller en spade er greit for denne oppgaven.
 2. 2
  Merke av blomsterbedet med en metall tre ring. Disse er tilgjengelige til enhver maskinvare eller hjemme forbedring butikken. De er en strimmel av fleksibelt metall med toppene i bunnen for å gjøre det enkelt å sette dem inn i bakken. Bare sett ringen i bakken rundt treet markerer kanten der du har dyrket jorden, betegner omkretsen av din blomst seng.
 3. 3
  Legg ned noen matjord. Gjør det til en fin tykt lag med 3 "eller så, så røttene har plass til å ta tak.
 4. 4
  Når matjord er på plass og glattet ut, da er det tid for flis. Sjenerøst bruke et lag med flis, helt dekker matjord. Selv om den opprinnelige tilbøyelighet kan være å sette flis på etter å plante blomster, viser prøving og feiling at det er helt klart mye lettere å sette treflis ned først, og deretter plante blomster gjennom flis og matjord.
 5. 5
  Få hjelp til å bestemme hva slags planter eller blomster du kan bruke. Snakk med en lokal hagearbeid autoritet i ditt område. Jord-og lysforhold, skygge eller sollys, vil være viktig å finne ut hva slags planter og blomster du kan bruke i en bestemt blomst seng.
 6. 6
  Plante blomster. Når du har valgt dine planter og blomster, kan du grave de riktige hullene i blomsterbedet og plante dem. Følg planting instruksjoner som følger blomstene.
 7. 7
  Pretty opp utseendet på blomsterbed. Til dette bruker Pave steiner. Du kan finne et bredt utvalg av forskjellige bane steiner på de fleste hjem forbedring butikkene.
  • Bruk noen røde murstein bue steiner samt noen rock plater satt inn på en vertikal vinkling rundt blomsterbedet.
  • Bruk bane steiner for å komplett rundt metall årring, og du har en spektakulær jakt blomsterbed rundt treet med svært liten innsats og kostnader.
 8. 8
  Vann regelmessig. Nå som du har blomster og planter i blomsterbedet, må du holde opp en sprek og direkte vanning plan for en periode, minst en måned eller mer. Bare la dine verftet sprinkleranlegg eller normal vanning håndtak kan det ikke være nok til å få de nye planter og blomster til å ta tak i blomsterbedet.
 9. 9
  Len deg tilbake og nyt!

Tips

 • Bruk eventuelle fjernet materialer for kompost din.
 • Fjernet jord eller torv kan brukes til å fylle lave flekker av din hage.
 • Vær forsiktig når du grave opp noen torv rundt et tre, ta veldig små "stykker" av toppen for å sikre at ingen rot skade.
 • En luke blokkering ark kan legges i bunnen av sengen for å hindre ugress og eksisterende gress fra invaderende blomsterbedet. Disse platene er billig og kan kjøpes på Walmart eller Home Depot.

Advarsler

 • Alltid holde seg hydrert med mye vann.
 • Bruk egnet SPF sunblock.
 • Hvis du bor i ørkenen, må du vann daglig når du først plante. Og hvis du bruker planter som er motstandsdyktig mot tørke, vil du være i stand til å smalne ned til ingenting over noen uker.

Ting du trenger

 • Spade
 • Rake
 • Blomster
 • Tiller (valgfritt)