Wkino

Hvordan å bygge en liten pute med landskapet tømmer

En liten utendørs pad kan bygges innen 2 dager og koste deg under 75€. Landskapet tømmer er billig og lett å arbeide med. Karakteren kan bygges opp og stampet nivå av gratis skitt på din eiendom. Det gjør et utmerket sted for en yurt eller lysthus.

Trinn

Hvordan å bygge en liten pute med landskapet tømmer. Kjøp din landskapet tømmer, stål stang (armeringsjern), og landskap spikes (gigantiske negler).
Hvordan å bygge en liten pute med landskapet tømmer. Kjøp din landskapet tømmer, stål stang (armeringsjern), og landskap spikes (gigantiske negler).
 1. 1
  Kjøp din landskapet tømmer, stål stang (armeringsjern), og landskap spikes (gigantiske negler). Landskapet tømmer kommer i 8 'lengder, så for å gjøre ting enkelt, med mindre skjæring, prøv en pad som er i dimensjonene 8' eller 12 ', for eksempel 8 "x 8", 8' x 12 'eller 12' x 12 '. Listen pad er 12 'x 12'. Noe mye større og du må 'Deadmen' legges inn i puten for sideveis stabilitet.
 2. 2
  Start med den laveste høyden for å bygge din støttemur. I en 12 'x 12' puten, vil denne vegg begynne med en hel og en halv tømmer en timber lagt i en linje. Timbers kan lett bli kuttet med en håndsag. Denne nederste raden kan enten bli gravd inn og lagt på karakteren, eller støttet opp på solide steiner for å holde fuktighet borte. Landskapet tømmer er overflatebehandlet for utendørs bruk. Få raden nivå med en 4 'til 6' nivå - hamre den på plass med en gummihammer hvis det er nødvendig.
 3. 3
  Feste raden i bakken. For dette skal det bores et hull 6 "fra hver ende av tømmeret, og for 8 'stykke, en i sentrum. Bor et hull 1/16" er mindre enn diameteren av stangen din (1/2 "stang er ideell, men det er vanskeligere å kutte med bolt cutters - 3/8 "stang fungerer også). Dette er så stangen vil være tettsittende i tømmer. Kutt stang slik at det vil bli drevet i det minste en 'til 1 1/2' inn i jorden, pluss høyden av tømmer (3 "). Pund stangen nedover og gjennom tømmer din inntil toppen av stangen er i flukt. med toppen av tømmeret Stangen har ingen hodet på den, slik at det ikke vil holde tømmeret ned - men den vil holde denne sideveis og holde tømmeret fra å bevege seg side til side Dette vil holde trykk fra fyllet fra skyve. veggen ut.
 4. 4
  Begynn kanten vegger. Den støttemur er utformet som en gigantisk 'U', med kantene på 'U' taste inn til jorda og holde den viktigste veggen oppreist. Ta en 8 'stykke og starte den over ett hjørne av nederste rad, vinkelrett på den, og la den gå til den opphører helt under jorden. Avhengig av klasse, 8 'kan være for lang - en 4' stykke kan fungere bedre. Forankre tømmer i jorden med stang, og hvor den hviler over hjørnet av den nederste raden, feste den med et landskap pigg. Landskap toppene er heavy-duty negler - prøv å holde seg borte fra kanten av tømmer og drive dem sakte. En £ 2 sleden fungerer godt.
 5. 5
  Start andre kanten vegg på samme måte, i motsatt hjørne av den nederste raden.
 6. 6
  Bygge opp den viktigste veggen med en annen rad med tømmer, sjanglet over fugene - Litt mindre enn 12 "denne gangen, fordi kjøre mellom endene av edge rader. Fest tømmeret til tømmer nedenfor med landskap pigger. Markere et sted utenfor veggen der du kjører toppene i, slik at du jobber høyere du ikke ender opp med å prøve å kjøre en pigg inn nedenfor.
 7. 7
  Kjør en annen rad langs de viktigste veggen over dette, hele 12 ', overlappende dine edge rader. Fest med landskap pigger.
 8. 8
  Gjør flere rader langs kantene, som igjen starter på hjørnet og kjører hver timber før den opphører under klasse. 6 "tilbake fra der den opphører, bore et hull og kjøre stang i å holde den på plass. Der tømmer er på toppen av en annen timber, bruke et landskap pigg. Spikes er 5€ et stykke, så bruk dem med måte. Ikke mer enn hver 4 'er nødvendig. Vær forsiktig så du ikke kløyves.
 9. 9
  Bygge opp på denne måten inntil støttemur er så høyt som du trenger. Sørg for at hver kant rad overlapper siste og nøkler i jorda. Ved bruk av landskapet tømmer som støttemurer, er seks tømmer høyt om alt du kan gå uten ytterligere sideveis stabilitet som "Deadmen '.
 10. 10
  Fjern torv fra puten området, og begynner å fylle med skitt. Fjern torv med en spading gaffel. Rake ut hver trillebår-lass av skitt flat, og deretter tamp:
 11. 11
  Bruk den smale kanten av et bord med et nivå på den for å sjekke din karakter som du bygger opp. Det er lett å starte mounding skitt i midten - sjekk for dette som du går.
 12. 12
  Tillat den nye fyllingen eksponering for vær og vind på en stund, hvis mulig. Flere kraftig regnvær vil føre til at skitt å bosette seg. Imidlertid vil det forbli klebrig når det er vått på grunn av leireinnholdet. Hvis du ikke setter ned grus eller pavers ovenfor, kan du bruke et par poser med sand eller kalk for å motvirke dette.
 13. 13
  Plasser strukturen på den nye karakteren. Det kan være forankret til puten ved hjørnene med stangen. Drive stangen dypt inn i puten, og feste denne til hjørnene av strukturen.
 14. 14
  Sett ned et lag av ert grus, og tamp det forsiktig. Nok vil danne en brostein gulvet. Med større steiner, som river rock, kan du feie ut et lag av sement inn i sprekker, og mist den med en slange før det stivner.
 15. 15
  Innrede og nyte din nye stykke boareal!

Tips

 • Hvis vannet blir på puten din fra skråningen, plassere en grøft belastning på den siden av puten. Dette er rett og slett en grøft fylt med grus, med eller uten pipe, som gjør at vannet renner ned og rundt puten din. Kontroller at avløp har en utgang ned og bort fra puten.

Ting du trenger

 • Trillebår
 • Hånd Sabotasje
 • Hammer (£ 2 Sledge)
 • 4 'til 6' Nivå
 • Rake
 • Håndsag
 • Bor
 • Spading Fork