Wkino

Hvordan å indusere amming

Amming er produksjon av melk i kvinnelige melkekjertler, og forekommer naturlig under graviditet og etter graviditet amming. Kvinner kan være lurt å indusere amming hvis de har planer om å adoptere en baby eller om de er enige om å være et surrogat sykepleier for en baby som biologisk mor kan ikke amme. Amming er styrt av hypofysen hormoner (i motsetning til eggstokkhormoner), og derfor kan enhver kvinne stimulere amming, uavhengig av hennes obstetrisk eller gynekologisk historie. Du trenger ikke nødvendigvis å gå til en lege eller å ta noen spesielle medisiner for å begynne å produsere din egen brystmelk. Bare følg disse instruksjonene for hvordan å indusere amming.

Trinn

Hvordan å indusere amming. Velg ditt metode for stimulering.
Hvordan å indusere amming. Velg ditt metode for stimulering.
 1. 1
  Lag en tidsplan. Du ideelt trenger å vie åtte økter om dagen, 20 minutter per økt (10 minutter for hver bryst), mot prosessen med å stimulere morsmelk produksjon.
 2. 2
  Velg ditt metode for stimulering. Du kan velge å ha en partner die, massasje brystene, bruke en brystpumpe eller gjennomgå hormonbehandling, eller du kan bruke en kombinasjon av alle fire.
  • Dier. Sørg for at din partner er kunnskapsrik om riktig låsing / suging teknikk før du prøver dette, eller du risikere å vie din tid til ineffektiv stimulering.
  • Bryst massasje og brystvorte manipulasjon. Følg denne teknikken til å stimulere melk kjertler i brystene og brystvortene. Bruk indeksen og midtre fingrene å massere brystene i en sirkulær bevegelse rundt areola, ligner på bryst eksamen teknikk, deretter plassere tommelen over brystvorten og indeksen og midtre fingrene under brystvorten og gjentatte ganger legge press direkte inn i brystveggen til komprimere melk reservoarene.
  • Brystpumpe. Hvis du ikke har en partner for suging, vil mekanisk stimulering som tilbys av en brystpumpe nok. Sørg for å lese brystpumpe instruksjonene nøye, som utilbørlig låsing kan føre til skade under det diende prosessen og vise seg å være ineffektivt å morsmelk stimulering.
  • Hormonbehandling. Dette må administreres av legen din og er fulgt opp ved manuell bryst stimulering.
 3. 3
  Fortsett økter for 1 til 4 uker. Du bør legge merke sekreter innenfor denne tidsperioden. Når du stimulerer amming, vil morsmelk vises i dråper i starten, deretter gradvis øke til en flyt som du fortsetter ammingen prosessen.

Tips

 • Din følelsesmessige tankesett er av største betydning mens du prøver å indusere amming. Fokusere bare på oppgaven og prøve å forestille deg selv ammer. Hvis du la tankene vandre, vil hypofysen har vanskeligere for å produsere hormoner som er nødvendige for morsmelk produksjon.
 • Finn tutorials for riktig suger teknikk på Internett eller på biblioteket.
 • Bli med i en amming støttegruppe for emosjonell støtte og nyttige råd.

Advarsler

 • Ikke stimulere brystene i lengre tid enn de nødvendige 20 minutter av gangen. Amming hormoner er bare sluppet inn i systemet for maksimalt 20 minutter, så noe i overkant er unødvendig og kan forårsake irritasjon.
 • Vær oppmerksom på at p-piller inneholder østrogen, en amming suppressant.