Wkino

Hvordan å indusere arbeidskraft hjemme

Av den tiden du er rundt 40 uker inn i svangerskapet, er du full sikt og klar til å føde. På dette punktet, lurer du kanskje på om det er en måte å bidra til å få fødselen prosessen startet. Det viser seg at det er ganske mange naturlige måter å prøve å overtale arbeidskraft. Her er noen tips om hvordan å indusere arbeidskraft hjemme.

Trinn

Hvordan å indusere arbeidskraft hjemme. Spise krydret mat, ananas eller sort lakris.
Hvordan å indusere arbeidskraft hjemme. Spise krydret mat, ananas eller sort lakris.

Hva du skal spise og drikke

 1. 1
  Spise krydret mat, ananas eller sort lakris. Selv om vitenskapen er super skeptisk, mange sverger ved det. Du kan ende opp med å se det komme ut i en form du ikke vil, men det kan være verdt risikoen.
  • Krydret mat er kjent for å hjelpe naturlig indusere arbeidskraft. Krydret mat kan øke hormonet prostaglandin, noe som bidrar til å trekke den glatte muskulaturen i kroppen og kan bidra til å utløse arbeidskraft.
   • Vær imidlertid oppmerksom på, som kan matvarer som chilipepper og meksikansk mat også forårsake diaré og dehydrering. (Dehydrering kan føre til at livmoren til kontrakten.) Spise store mengder krydret mat kan være gunstig i å indusere arbeidskraft, men ellers skadelig for helsen din under fødselen.
  • Pineapple sies å bidra til modne livmorhalsen og stimulere produksjon av prostaglandiner.
  • Sort lakris er en annen mat som kan bidra til å stimulere prostaglandin. Også kan spise for mye lakris forårsake diaré.
 2. 2
  Drikk lakserolje. Men ikke drikk det alene! Bland 1-4 oz (30-120 ml) med appelsinjuice eller melk, det smaker ganske ekkel.
  • Castor olje sies å forårsake sammentrekninger, men ved irriterende for tarmen. Dette kramper forårsaker diaré, noe som fører til at livmoren trekker seg sammen. Vær forsiktig hvis du velger å bruke lakserolje, som det har vært forbundet med noen skadelige virkninger på barnet.
 3. 3
  Ta urter. To av de viktigste urter som bringer på arbeidskraft er cohosh og Primrose olje. Begge kommer i pilleform, men bare ta dette hvis legen okays det.
  • Klaseormedrue kan regulere sammentrekninger og gjøre dem mer effektive for sann arbeid. Blå cohosh brukes til å styrke sammentrekninger. Det er fortsatt opp til debatt hvor sikkert dette er.
  • Primrose olje (tatt i caplets eller gnidd på livmorhalsen i løpet av de siste ukene av svangerskapet) hjelper livmorhalsen tynn, strekke og prep det for arbeidskraft. Imidlertid bør kvinner med placenta previa holde seg borte fra denne urten.

Hva du skal gjøre

 1. 1
  Ha samleie. Morsomt nok, kanskje det samme som fikk dere som leser dette får du ut av det. Og for ordens skyld, det gjør ikke skade barnet.
  • Å ha sex kan hjelpe med inducing arbeidskraft. Loven av sex fører til at kvinnelige å frigjøre hormonet oxytocin, som får livmoren til kontrakten. I tillegg inneholder den mannlige sæd prostaglandiner som forårsaker musklene til kontrakten og også bidrar til å myke opp og modne livmorhalsen.
 2. 2
  Massere brystvortene. Hvis det gjøres i lang tid (vi snakker et par timer), gni området (eller bruker en brystpumpe) kan ha arbeidskraft-induserende effekter. Ingen sa at du måtte gjøre det selv.
  • Nippel stimulering frigjør hormoner mye på samme måte som gjør samleie. Det kan bidra til å bringe på sammentrekninger eller stabilisere dem hvis de har stoppet opp.
 3. 3
  Gå en tur. Det har vært antatt i lang tid at en rask spasertur hjelper indusere graviditet. Dette kan være siste gang du kan trene på en stund, så nyt det! Kan du likevel passe inn i Nikes?
  • Gå eller marsjerte opp og ned trapper er også sagt å hjelpe indusere arbeidskraft. Å være fysisk aktiv fører til at babyens hode for å trykke ned på livmorhalsen.
 4. 4
  Bruk akupunktur eller akupressur. Begge hevder å bistå i vamping opp bloodflow til overalt - inkludert livmoren. Dette, angivelig, bidrar til å flytte barnet ned i bekkenet og stimulerer sammentrekninger og utvidelse.
  • Begge vil hjelpe indusere arbeidskraft, men akupunktur vil kreve at du går se en profesjonell. Akupressur, på den annen side, kan gjøres hjemme ved deg eller din partner. Det er to trykkpunkter som er sagt å stimulere sammentrekninger: De er i beltet som befinner seg mellom tommelen og pekefingeren og omtrent fire finger-bredder over den indre siden av ankelen.
   • I vevet, må du klemme den og deretter gni den i en sirkulær bevegelse i 30 sekunder til ett minutt om gangen. Ta pauser i mellom riene. For ankelen din, trykker du bestemt på stedet. Det skal føles litt sår. Gni i sirkelbevegelser til du føler en sammentrekning. Når sammentrekningen er over, begynner å trykke på nytt.

Tips

 • Noen sier å snakke med babyen din stimulerer det, indusere arbeidskraft. Selv om det ikke fungerer, det er ingen skade i å prate babyen opp mens du kan få et ord i mellom ropene.
 • Noen av disse anbefalingene er hardt på magen. Vet at hvis du gjennomføre dem, kan du bo i badet for en spell.

Advarsler

 • Ikke forsøk å hjemme arbeid induserende teknikker før etter 40 ukers svangerskap. Gjør du det tidligere kan bringe på preterm arbeidskraft.
 • Bare ta urter hvis legen sier det er greit.