Wkino

Hvordan å oppdra barn til å bli rik

Mange av de ferdigheter og holdninger som trengs for å bli "rik", hvis det er en verdi som du ønsker for dem å ha, begynner å utvikle seg i barndommen, sammen med alle andre levetid ferdigheter. Hvis du vil at barnet skal vokse opp til å bli den neste Bill Gates, Warren Buffett, eller Tiger Woods, eller, hvis du bare ønsker å oppmuntre til utvikling av vaner og ferdigheter som vil hjelpe barnet til slutt ha muligheten til å ikke bare tjene, men å bli mer ansvarlig med penger, er det aldri for tidlig å starte, og for deg å være et godt eksempel.

Trinn

Hvordan å oppdra barn til å bli rik. Undersøk dine egne overbevisninger og følelser om penger.
Hvordan å oppdra barn til å bli rik. Undersøk dine egne overbevisninger og følelser om penger.
 1. 1
  Undersøk dine egne overbevisninger og følelser om penger. Tror du at å tjene en inntekt er et privilegium og utfordring, en god ting som kan hjelpe deg å nå dine drømmer og mål, eller ser du det som et "nødvendig onde" for å komme seg gjennom livet? Hvis dine tanker tenderer mot sistnevnte, vil du ha en hard tid å overbevise barnet om at bygningen rikdom er en god ting. Det er vanskelig å innpode positive økonomiske verdier som vil hjelpe barnet oppnå suksess hvis de kommer i konflikt med din egen. Tenke nøye om dine holdninger til penger og hvor de kom fra. Uansett hvordan du føler om penger, er det godt mål for en forelder å hjelpe barnet i å vokse opp til å bli en økonomisk ansvarlig og sikker voksen.
 2. 2
  Vurdere og ta dine egne forbruksvaner. Hvis du bruker mer enn du tjener, eller hvis du bruker pengene dine frivolously og unnlate å spare og investere, ikke forvent at barnet skal utvikle bedre vaner. Hvis du nå har problemer med å sørge for familiens grunnleggende behov, og penger er en konstant kilde til stress i din husstand, vurdere å se nøye på hvordan du modellerer forbruksvaner og arbeidsmoral. Identifisere problemområder, og arbeide for å korrigere dem. Utvikle et budsjett og hold deg til den. Begynn å spare penger og investere for pensjonister og høyskole finansiering, selv om det er i svært små mengder. Disse trinnene vil ha fordeler akkurat nå for hele familien, og vil sette et godt eksempel for barnet å følge.
 3. 3
  Vurdere din generelle arbeidsmoral. Hardt arbeid over tid er den eneste måten å økonomisk lykkes for folk flest. Er du en samvittighetsfull arbeidstaker? Har du en tendens til å skifte jobb ofte, misfornøyd med karrieren din? I så fall diskutere med barnet ditt hvordan du er fast bestemt på å endre de valgene du har gjort når det gjelder arbeid. En stor del av å tenke positivt om å lage en inntekt er i å ha en jobb du liker. Hvis du ikke er fornøyd i jobben din, ta affære og gjøre realistiske planer for å få en annen jobb. Dette er en verdifull lekse for barnet å oppleve. Ser du gjør disse tøffe endringene vil ha et varig inntrykk på barnet ditt.
 4. 4
  Tenk på de verdiene du ønsker å innpode i barnet ditt. Mest alle har blandede følelser om penger og om arbeidet. Undersøke hvordan du føler om hvordan du gjør og bruke din inntekt. Snakk med barnet om dine mål og metoder - ikke sender blandede beskjeder. Hvis du vil at barnet skal aspirere til å bygge rikdom, espouse dyder lage planer, utholdenhet i å følge dem, og akseptere veisperringer på veien. Vær forsiktig med hva du sier om de rike og hva de velger å gjøre med sin rikdom. Det er hva du gjør med din som teller. Unngå å lage kommentarer som tyder på at rikdom er noe galt, men heller understreke det gode som kan gjøres ved å tjene en inntekt, og deretter bruke den til å fremme dine mål, for å inkludere hjelpe andre. Samtidig, diskutere hvordan rikdom, i seg selv, ikke bringer nødvendigvis lykke. Prise oppfinnsomhet og arbeidsmoral av økonomisk vellykkede mennesker samtidig oppmuntre barnet til å være etisk, veldedig og sosialt ansvarlig med penger. Unngå å klage på jobben din rundt dine barn. Selv om dette er en vanlig følelse for mange av oss, hvis dette er hva et barn ser dag inn og dag ut, kan det innpode i dem følelsen av at arbeidet er negativt og noe som må unngås.
 5. 5
  Se nøye på dine arbeidsvaner. Vellykket voksne er mer sannsynlig til våren fra trygge hjem, der foreldrene har nok tid til å tilbringe med sine barn, undervisning og modellere viktige ferdigheter i livet. Hvis du oppdager at du føler at du må jobbe hele tiden for å støtte barna dine, revurdere dine beslutninger og finne en måte å gjøre med mindre, viser barnet ditt at du setter pris på dem ved å tilbringe tid med dem, heller enn å tjene mer penger til å kjøpe mer. Mens barna kan få kommentarer som andre har flere vesentlige poster enn du gjør, vil du være i stand til å påpeke at ved å ha mindre ting, har du mer tid til hverandre, noe som er mye mer verdifullt i det lange løp.
 6. 6
  Invester i ditt barns utdanning tidlig, noe som gjør dette til en høy prioritet så tidlig som mulig. Planlegging for utdanning vil sannsynligvis føre til bedre resultater. Se etter de beste pedagogisk erfaring for barnet ditt, enten det er i en offentlig eller privat skole, fra begynnelsen, i barnehage eller førskole, en som vil utfordre barnet og forberede ham eller henne for høyskole eller annen avansert teknisk opplæring i området (e) de er interessert i.
 7. 7
  Oppmuntre barnet til å gjøre sitt beste i alt de gjør, spesielt i skolen. Tidlig på, oppmuntre barnet ditt til å få gode karakterer, men understreker viktigheten av å gjøre så godt de kan, og deretter blir glade og fornøyde at de gjorde nettopp det, uansett klasse. Dette vil utvikle seg i dem den holdningen at det som er viktig er den energien de legger i det, ikke nødvendigvis andres inntrykk av at innsatsen. For sikker, hvis barnet får dårlige karakterer, må du være involvert og spørre hvorfor de ikke gjør det bedre. Vær klar til å hjelpe dem å løse eventuelle problemer de måtte ha med læring, og sørg for at ditt hjem er et miljø som bidrar for å studere. Søk råd fra lærere og rådgivere. Tenk å få en veileder hvis barnet ditt sliter fortsatt. Instilling en følelse av tilfredshet i å oppnå gode akademiske resultater, kan du hjelpe barnet på veien til selvtillit og selvfølelse.
 8. 8
  Vær forsiktig så du ikke over-understreke verdien av å samle penger til barnet ditt, men heller hva som kan oppnås med det. Mest alle foreldre, på et tidspunkt, sier at "penger ikke vokser på trær." Det er viktig at barna forstår at å tjene penger krever initiativ og hardt arbeid. Alt for ofte penger går bare diskusjonen når du nekte et barn noe, og dette kan føre til at barnet å se penger som en kilde til stress, snarere enn som et middel til å oppnå sine mål.
 9. 9
  Lære barnet om budsjettering tidlig, ved å finne måter for dem å tjene og forvalte penger. Hvis du gir barnet ditt med en innrømmelse, hjelpe dem til å utvikle et budsjett som inneholder lage korte og langsiktige mål som inkluderer en spareplan, uansett hvor liten. Lære dem om investeringer og mirakel av rentes rente. Vær forsiktig så du ikke kausjon dem ut hvis de bruker pengene sine for fort. La dem oppleve konsekvensene av sine handlinger mens de lever under taket ditt. Hvis et barn ønsker noe som de med rimelighet kunne spare opp og kjøpe med sin kvote eller inntjening, lære dem å sette av litt penger hver uke, slik at de kan til slutt kjøper varen, og holde dem har orden på sine sparepenger.
 10. 10
  Vær veldig forsiktig med å insistere på at et barn må arbeide i ung alder. Et barns jobb er å vokse og lære, ikke tjene til livets opphold. Ikke gjør din tenåring få en jobb. Motstå denne fristelsen - det er nok av tid til å jobbe for en lønn etter utdanning er fullført. Dette er den sikreste måten å få dem til å føle at tjene til livets opphold er ikke et positivt og givende opplevelse. Klippe plener, rengjøring av rom eller fellesareal i huset, hjelpe med retter - disse er alle oppgaver som kommer med deling av en levende en plass. Unngå å betale dem en kvote for disse bestrebelser. I stedet belønne dem for å assistere andre familiemedlemmer i å få sine personlige gjøremål gjort, eller for å sette opp og kjøre en lemonade stand, eller hjelpe en nabo med et prosjekt. Husk - "jobbe" er ikke et ansvar for barndommen - sikre at de har tid til å være barn. De som gjør det bra i livet, økonomisk, gjør det fordi de liker å gjøre det de gjør. Hvis tenåringen insisterer de ønsker å jobbe en sommer jobb i stedet for å forfølge andre læring erfaringer, fordi de har satt et mål som krever midler, det er greit, selvfølgelig, men hjelpe dem til å utvikle en god arbeidsmoral og setter pris på verdien av en balansert liv med arbeid og lek og avslapning.
 11. 11
  Oppmuntre tenåringer til å tenke på fremtiden ved å dele dine økonomiske planer med dem. Diskuter viktigheten av å sette mål tidlig, men også i å være fleksibel som endringer må gjøres underveis. Building elastisitet og fleksibilitet er gode ferdigheter for å sette pris på og lære tidlig. Oppmuntre barnet ditt, selv mens i elementære eller ungdomsskole, å tenke på hva de ønsker å gjøre "når de vokser opp." Understrek at de kan ombestemme seg et par ganger, men har dem forskning deres valg og skrive ut en plan for hvordan de kan gjøre det. Ved å tenke gjennom en plan med tidsfrister og mål i ung alder, vil de utvikle evnen til å liste opp hva som kreves for å nå disse målene og hvordan man tjener de midlene de trenger for å oppfylle sine drømmer. Hjelp dem være realistisk i å sette oppnåelige finansielle mål, men vær forsiktig så du ikke sette unødvendige grenser. Med hardt arbeid og utholdenhet kan vi alle gjøre utrolige ting. Det er viktig for våre barn å forstå at å bygge rikdom er en langvarig prosess for de fleste av oss, men at de kan ha eller gjøre omtrent hva de vil om de er villige til å sette mål for seg selv og samvittighetsfullt arbeide mot disse målene. Tålmodighet er en dyd.
 12. 12
  Siden starte og drive en bedrift er en måte barnet kan bli rik, veilede dem til å starte en veldig liten en, for eksempel heve meitemark eller bare selger godteri. Oppmuntre å bruke litt av det, og investere resten - enten ved å utvide den eksisterende virksomheten eller starte en ny.
 13. 13
  Hvis barnet ditt er god til noe i ung alder (som fotball, baseball, eller elektronikk) spør dem om de har det gøy å gjøre det, og spør dem hvordan de fikk så bra. Bare gjøre dette hvis de kan tjene mye penger på å gjøre det.
  • Men advarsel: IKKE presse dem å være perfekt i IT. Alle barna bli bedre med tiden. For eksempel straight A sin ville være fantastisk, men et par B er greit. Bare fortell dem at de gjorde stor og hjelpe dem å gjøre det bedre neste gang.
  • Også, hvis de ønsker å slutte, spør dem om de er sikker på at de ønsker å stoppe og la dem vite de dårlige tingene om å slutte den, og la dem vite alle de tingene de ville være å gi opp ved å slutte. Hvis du gjør dem fortsette, er de mest sannsynlig kommer til å slutte når du ikke kan kontrollere dem lenger.

Tips

 • Mate barna positiv forsterkning. Les for dem ofte, og sørge for at det er noe lærerikt eller oppløftende. Min mor pleide å forlate Norman Vincent Peale makt av positiv tenkning bøker på badet. Mange foreldre i disse dager fører travle, slitsomme liv og ikke har tid eller energi til å lese for barna sine. Det er greit. Ta dem til biblioteket og sjekke ut lydbøker og spille dem hjemme eller i bilen. Du kan også laste ned gratis lyd, slik som Think and Grow Rich på nettsteder som dette www.thinkgrowrich.com.
 • Gi barna alle muligheter til å bygge nettverk med mennesker som er glade i sine valgte karrierer. Gi dem muligheten til å oppleve verdien av å snakke med andre, og nettverksbygging med de med samme interesser.
 • Oppfordre barna til å følge ting som de er opptatt av, sammen med å velge en av disse som også er økonomisk givende
 • Det er mange måter å bli økonomisk uavhengig. Mens du kan ha et sett karrierevei som du vil at barnet skal ta, ikke tvinge ham eller henne inn i drømmen din. Gi barna dine råd og modell tilfredshet med karrieren din, men la dem gjøre sine egne valg. Hvis de kan finne noe de liker å gjøre, vil de være mer sannsynlig å sette i det nødvendige arbeidet for å bli vellykket. Oppmuntre og støtte fortsatt interessert og inkludering av hobbyer eller kunst i fremtidige arbeidsplaner.
 • La barna mislykkes mens under taket ditt. Dette er mye bedre enn å vente til de er av college alder eller eldre, før de gjør mindre ønskelig valg som har en langsiktig eller permanent, innvirkning. Unngå å la dem konstant falle tilbake på deg, men. La dem lære selvhjulpenhet. Hjelpe dem gjennom virkelig tøffe, uventede tider, men generelt la dem se feil som læring erfaringer. Vellykkede mennesker vanligvis etterlate en lang rekke feil, men de lærer av dem og spretter tilbake.
 • Hvis barna oppriktig beundrer bedriftene til vellykkede mennesker, de er mer sannsynlig å etterligne dem. Hvis de jobber hardt og effektivt, er sjansen stor for at de vil oppnå gode resultater i livet. De bør lage sin egen suksess, være konkurransedyktig, original, ærlig, optimistisk og jobbe hardt.
 • Husk at penger er ikke nøkkelen til lykke.

Advarsler

 • Selv om du gjør alt rett, gi barnet alle muligheter til å lykkes økonomisk, kan de ikke vokse opp til å bli "rike", men de vil ha verdier og etikk som de kan være stolte av. Fremfor alt vil de være godt balansert og nyte "jobbe for en levende."