Wkino

Hvordan å bånd med din adoptivbarn

Bonding med din adoptivbarn kan være enklere enn du tror. Vanskelighetsgraden vil variere avhengig av barnets alder og de erfaringer de gikk gjennom i fosterhjem eller med de biologiske foreldrene, men denne artikkelen forutsetter at de er forbi spedbarn og småbarn scenen. Det viktigste å huske er at barnet ikke ønsker å bli elsket og finne en stabil og støttende hjem, uansett hvor langt eller opprørt de kan virke.

Trinn

Hvordan å bånd med din adoptivbarn. Finn aktiviteter som barnet vil være interessert i at det vil gagne dem intellektuelt og følelsesmessig.
Hvordan å bånd med din adoptivbarn. Finn aktiviteter som barnet vil være interessert i at det vil gagne dem intellektuelt og følelsesmessig.
 1. 1
  Elsker barnet. La dem vite at du er der for dem, og at du ønsker å tilbringe tid med dem.
 2. 2
  Finn aktiviteter som barnet vil være interessert i at det vil gagne dem intellektuelt og følelsesmessig. Tilbringe tid med dem, slik at du kan lære mer om dem og bånd.
 3. 3
  Hvis du bor i en kultur som verdsetter privatliv og personlige plass (e. G., Moderne vestlige kulturer), gi dem en personlig plass å tilbringe tid i, og respekt som plass som deres. Banke på døren før du går inn, og uansett hvor mye du kan mislike det, tillate dem å dekorere og male (eller hjelpe dem å male) rommet slik at det er deres egen plass. De trenger å føle at det nye hjemmet er deres egne, og at de kan føle seg komfortabel bor der. Howbeit dette ikke kan være praktisk hvis de må dele rom med andre, som ikke hver familie er i stand til å ha råd til hvert familiemedlem sin egen plass, spesielt i utviklingsland. Det er mer viktig å understreke gjensidig kjærlighet og respekt for alle medlemmer av husstanden.
 4. 4
  Hvis barnet ditt er av en annen religion eller nasjonalitet enn deg, respekterer det. Spør barnet om de ønsker å feire visse helligdager eller deler av sin kulturarv, og eventuelt prøve å lære om dem. Spør barnet om de kan hjelpe deg til å lære om religion eller arv / feiring. Gå til biblioteket eller søk på nettet om hva som er involvert og har barnet vise deg hva de vet om det. Det kan ikke være en del av hva du anser som "helligdager", men det må være fra nå av. Selv om barnet ikke si ifra om det, du fortsatt trenger å spørre om de ønsker å feire eller lære om det. Ellers kan harme stille bygge. Ikke bekymre deg for mye om helligdager. Fokus på uforbeholden kjærlighet til barnet, og ta vare på hans eller hennes behov.
 5. 5
  Still spørsmål, men ikke snuse. Snakk om sin fortid på en åpen måte. Aldri prøve å skjule det faktum eller glemme det faktum at de ble vedtatt. Oppholder åpent og vil gjøre dem stoler på deg, og vil gjøre deg til "mor eller far" raskere enn å ligge eller falsk det noensinne ville.
 6. 6
  La barnet ha en viss kontroll over familiens valg. La dem velge en familie middag hver kveld, en familie aktivitet hver uke, et spill du spiller, eller en film du ser. De må ha en liten bit av kontroll i et liv som tidligere har vært så ute av deres kontroll.
 7. 7
  Aldri sette ned eller angripe den biologiske foreldrenes karakter. Selv om de ga barnet opp for adopsjon for forferdelige grunner, og selv om du er uenig med deres livsstil, ikke fortell barnet at de biologiske foreldre var "dårlig" eller "verdiløs". Ingen godt kan komme av dette, vil det bare reflektere dårlig på deg i det lange løp. Husk, hvis du ikke har noe godt å si om noen, så ikke si noe. Benjamin Franklin sa en gang dette om hans suksess i mellommenneskelige relasjoner: Jeg snakker om alle de gode tingene av menn, og ingen av de dårlige.
 8. 8
  Slapp helt av. Forholdet vil bygge seg med tiden. Etter hvert som barnet begynner å se at du respekterer og bryr seg om dem, vil kjærligheten vokse. De vil sakte begynne å se deg som "mor eller far" og deres tidlige liv vil bli mindre viktig etter hvert som de blir involvert i skolen, sport osv. Bare prøv og være en åpen og ærlig forelder, og alt vil gå bra!
 9. 9
  Vit når du skal søke profesjonell hjelp. Mange barn blir adoptert fra fornærmende hjem, narkolanger hjem, formålsløse hjem, og kanskje har sett og vært involvert i harde hjem situasjoner. Ganske ofte, kan adoptivbarnet har følelsesmessige problemer og lærevansker som krever profesjonell hjelp til å overvinne.

Tips

 • Sammen med etablering av regler, prøv en familie spillet natt, en spesiell familie middag kveld, spesielle utflukter. Prøv noe nytt at du kan alle gjøre sammen. La barnet være en del av de valgene.
 • Sørg for, før et barn trinn fot i hjemmet ditt, å ha alle historien at barnet (mange ganger adoptiv fylket avslører ikke alt som har skjedd med dette barnet), inkludert alle medisinske, psykologiske, psykiatriske, atferdsmessige og kognitive tester / behandlinger. Hvor mange fosterhjem eller hvor mange ganger et barn har blitt "gjenforent" med de biologiske foreldrene bare for å bli tatt ut av det hjem igjen.
 • Husk at du tar i barnet å bedre hans eller hennes liv, ikke kontrollere det. Ikke prøv å endre barnet, bare elsker ham / henne og hjelpe barnet bli hvem han eller hun ble satt på denne jorden for å være. Som barnet vil bli er formet og påvirket av den overordnede; barnet er mest sannsynlig å realisere sitt fulle potensiale i et miljø der barnet er støttet og elsket av adoptivfamilie.
 • Vær tålmodig og klar for alt. Husk alltid at du er forelder. Det tar en veldig tålmodig og nøktern person til å adoptere. Husk dette uansett hvor hardt du er testet. Og husk alltid at det vil ta så mye tid som barnet bestemmer.
 • Forplikte deg til trivsel for barnet fra den dagen barnet kommer inn i hjemmet. Argumentere for og finne de tilgjengelige tjenestene for at barnet når han eller hun er i nød. Dette kan omfatte individuelle og familievern, foreldre klasser, påtrengende etater involvert livet, og mer. Lag en støttegruppe for barnet, og involvere lærere, prester og andre voksne med barnet ditt. Teamet tilnærming er spesielt viktig for urolige barn.

Advarsler

 • Barnet kan slå tilbake, opprører, eller fortelle deg "du er ikke mamma eller pappa!" Vær rolig. La dem vite at du ikke prøver å erstatte sine biologiske foreldre. Du er bare der for å gi dem et hjem, og at du bryr deg om dem veldig mye. Disse tingene tar tid. Husk at du er den voksne og at de har vært gjennom mye. Tving aldri det.
 • Barnet kan være lurt å snakke med, søke etter eller undersøke hans eller hennes biologiske familie i fremtiden. Være klar for dette. Aldri anta du er nå mor eller far og barnet vil glemme sin fortid. Når den tid kommer og barnet spør om de biologiske foreldrene, være klar og åpne spørsmål og la barnet få vite hva du vet. Hvis de biologiske foreldrene fortsatt er i live, og det var problemer i livet som for eksempel narkotika eller ulovlige aktiviteter, la barnet få vite litt om informasjon (bare hvis de er gamle nok til å forstå og takle dette), men ikke gå inn i for mange detaljer. Bare si at foreldrene hadde noen problemer med et bestemt problem, og var ikke i stand til å ta vare på dem på riktig måte, og at du ikke er sikker på hva deres følelser er nå. Forbered barnet for det faktum at hvis han eller hun er å se etter de biologiske foreldrene, kan de ikke ønsker å bli funnet, men ikke fraråde det heller. Være støttende.
 • Barnet / barna du adoptere kan ha en tilstand som kalles reaktiv tilknytningsforstyrrelse og sammen med at generelt PTSD. Disse adopsjoner er ikke for de sarte sjeler. Enkle trinnene vil ikke hjelpe disse barna. Sørg for at disse barna kommer med forsikring å inkludere behandling i døgninstitusjon.
 • Barnet kan ha noen atferd, særlig i begynnelsen månedene, for eksempel mareritt der de vekker hele husstanden. Være forberedt på dette. Barnet har mange følelser å sortere gjennom. Aldri, aldri, bli sint på dem for noe slikt som dette som er helt ute av deres kontroll. Vær forberedt på å elske dem uansett, og gi trøst og oppmuntring.