Wkino

Hvordan å holde en familie kalender

Dagens familier er opptatt! Holde alles timeplaner rett på en familie kalender kan være en skremmende oppgave. Selv med en mengde av online kalender verktøy tilgjengelig, mange mennesker foretrekker en gammeldags skrevet kalender, og med litt kreativitet og forberedelser, kan du slå dette ventende tsunami inn noe mer enn en mild bris. En ekstra bonus er det trenger ikke å koste en arm og et bein...

Trinn

Hvordan å holde en familie kalender. Gi hver person i familien en bestemt "farge".
Hvordan å holde en familie kalender. Gi hver person i familien en bestemt "farge".
 1. 1
  Bestem deg for hvor du ønsker å holde kalenderen. Noen mennesker foretrekker dekorativ vegg kalendere, andre foretrekker kontor-kalender, men andre foretrekker hvite bord kalendere. Det viktigste er å sørge for at den har god plass til å skrive minst én ting for hver person i familien din.
 2. 2
  Gi hver person i familien en bestemt "farge". Alle avtaler, aktiviteter, møter, etc. for at personen vil bli skrevet i den fargen.
 3. 3
  Bestem hvor enkelt eller komplisert du ønsker å gjøre kalenderen. Noen mennesker liker å holde det enkelt, med bare tider eller steder. Andre liker å gjøre det mer dekorative og bruke klistremerker eller magneter knyttet til den aktuelle aktiviteten (for eksempel baseballs for baseball praksis eller spill, musikalske notater for pianotimer).
 4. 4
  Kjøpe alle forsyninger. Forsyninger som trengs er listet opp nedenfor under "hva du trenger". Alle disse kan finnes på de fleste båter butikker, "big box" butikker (Target, Wal-Mart), kontorrekvisita butikker (Office Max, Staples), eller online. Du kan justere kompleksiteten som passer ditt budsjett (Selvfølgelig kan du hoppe over dette trinnet hvis du allerede har alt.)
 5. 5
  Fyll ut kalenderen. Bruk en farge for hver person. Fyll ut så mye informasjon som er nødvendig, men prøv å ikke bli altfor detaljert. Jo flere detaljer du legger til, jo vanskeligere vil det være å holde de ulike elementene rett. Dette er også en fordel hvis du har flere aktiviteter på en dag... hvis du legger for mange detaljer, risikerer du å måtte "blø" over i tilstøtende dager.
 6. 6
  Hold kalenderen på et sted hvor du får se det hver dag slik som kjøleskap, gangen, en delt teleområdet, etc. Hvis du regelmessig sjekke e-posten først i morgen, kanskje en kalender være best. Hvis du går inn på kjøkkenet i utgangspunktet, ville en vegg kalender være optimal.

Tips

 • Det er fordeler og ulemper til hver type kalender. Hva kan fungere for en person kan ikke fungere for en annen. Gjør en prøvetur, og være forberedt på å bytte til en annen metode hvis den første ikke ut til å virke så bra for familien din.
 • Over-planlegging er et stort problem i familier. Å se en kalender med alles timeplan vil gi deg en sjanse til å prioritere hva som egentlig må gjøres.
 • Hvis du bruker et hvitt bord kalender, oppdatere den i begynnelsen av måneden hver måned.
 • Mange foretrekker å også holde en liten lomme kalender å skrive ned avtaler som de er laget eller holde en visittkortholder å samle avtale kortet ved legebesøk.
 • Når en ny avtale er gjort, oppdatere kalenderen så snart som mulig. Jo lenger du venter, jo mer sannsynlig er det at du glemmer å gjøre det. Likeledes når en skole kalenderen kommer ut, skrive ned alle fridager, tidlig-oppsigelser eller andre viktige datoer med en gang.
 • Før du kaster ut en gammel kalender, skrive ned noen bursdager eller jubileer i den nye.

Ting du trenger

 • Kalender
 • Fargemarkører
 • Dekorative klistremerker, magneter, osv.
 • Noe å feste kalenderen på veggen eller annet egnet underlag