Wkino

Hvordan å klippe hunden negler

Klipping hundens negler vil ikke bare forbedre utseendet av ditt kjæledyr, men viktigst sikre bedre fot helse og eliminere smertefulle skader.

Trinn

Hvordan å klippe hunden negler. Sørg for at hunden er avslappet og komfortabel.
Hvordan å klippe hunden negler. Sørg for at hunden er avslappet og komfortabel.
 1. 1
  Sørg for at hunden er avslappet og komfortabel. Hvis han aldri har hatt neglene klippes (som med små valper), sitte med ham et par ganger per dag for et minutt eller så, og trykk på clippers du vil bruke til neglene forsiktig. Bruk en myk avhør tone i stemmen for å formidle til ham at det ikke er noen trussel. Litt distrahere oppmerksomheten hans og redusere sin angst ved å gni ørene. Har hunden sit, og snakke med ham sakte for å holde ham rolig.
  • Husk også, hvis du er nervøs, vil han eller hun føle det.
 2. 2
  Alltid inneholde en favoritt godbit under økten, og på slutten. Den behandler du velger for denne øvelsen bør bare brukes for dette og ingenting annet gjennom den midlertidige av neglen grooming trening. Det bør være meget spesielt til hunden.
 3. 3
  Ha en blodstillende pulver eller cornstarch og snacks lett tilgjengelig i rikelig mengde.
 4. 4
  Husk hvordan å fikse et problem når hunden bestemmer seg for å rykke kraftig. Hvis hunden rykk ustanselig eller sterkt, gå tilbake til den første tilnærmingen i trinn en til det synes hensiktsmessig for deg å prøve igjen. Husk at hunden lærer veldig fort om han kan stole på deg eller ikke, spesielt når det gjelder å delta i noe som har traumatisert ham i hans fortid. Men også huske, du er lederen, og han må stole på deg i dette og akseptere det slik, som med dette og eventuelle fremtidige bestrebelser med ham, har tenkt på å ta så mye tid som det tar før du noensinne starter.
 5. 5
  Ta tak i foten fra ankelen opp i håndflaten din, bestemt, men forsiktig. Gjør dette i en posisjon som gjør at hånden din for å være vendt i samme retning som labben, vekk fra hunden. Hold aldri labben mellom putene, vil selv en samarbeidsvillig hund finner denne kilen og vil ufrivillig rykk. Fingrene kan forsiktig vikle under pads som du bruker tommelen til å stabilisere fra toppen av det sifferet du arbeider på.
 6. 6
  Ta en titt på hundens negler. Hvis hunden din har hvite, klare, eller lyse farger negler din jobb blir enklere. Med klare eller lys farge negler, bør du være i stand til å se den "quick" som ser ut som en liten tube inni neglen sentrum. Med sorte eller mørke negler, må du være svært forsiktig fordi du ikke vil være i stand til å se rask.
 7. 7
  Forstå hvordan å "tips" hundene negler (første økten), dersom dette er første gang du har klippet neglene, eller hvis neglene er uvanlig lang. Grunnen til dette er at hurtigkoblingen kan være svært nær overflaten, og det er sikker praksis for å bli vant til hundens negler gjennom påfølgende gresset. 'Vipping' spikeren innebærer ganske enkelt å stabilisere guiden del av klippere til overflaten av spikeren og å ta en meget tynn barbering av spiker av med kniven. Tipping spikeren vil føre til raskt å falle litt mer hver gang du gjør det. Dette er spesielt beroligende hvis hunden din har sorte negler.
 8. 8
  Fortsett med forsiktighet. Når du er klar til å gå videre til selve klipping av neglen, rolig og forsiktig plasserer føreren av klipperen sikkert til overflaten av neglen. Sakte bringe bladet til området av neglen du har tenkt å kutte. Bare da bør du fortsette med en rask klipp å klippe neglen. (Ikke glem behandler). Hunden din vil instinktivt trekke bort litt, men være raske til å forsikre ham om at dette er hva han kan forvente å skje. Hunder lærer ved å føre vår, hvis du berolige ham, vil han ta sin signalet fra deg, gå videre til neste spiker som spørsmål om saklig som mulig.
  • Hvis ved en tilfeldighet du tilfeldigvis traff den raske av en spiker og spiker begynner å blø, ikke la hunden din å skiftenøkkelen bort fra deg og løpe rundt. Grunnen til dette er todelt, ved ikke å ta kontroll over dette problemet vil han lære å frykte spiker skjæring. Hvis du holder ham fast og forsikre ham om at du vet det vondt, han vil stole på deg. Sekund, må du få styptic eller maisstivelse pulver eller mel på enden av neglen. Bare holde den opprinnelige grep du hadde på labben og trykk på pulver til enden av neglen inntil blødningen stopper. Du må kanskje holde pakking pulver i to til tre minutter, men jo lenger du er i stand til å anvende jevnt press, jo mer effektivt du vil stoppe blødningen. (Ikke vær bekymret hvis hunden din ønsker å slikke såret etter første blødningen stopper. Må holde ham fra steilende om i minst femten minutter). Hvis du ikke har noen maisstivelse eller styptic på hånden, er det best å la en veterinær eller en hundefrisør ta vare på neglene, bare i tilfelle du har et problem. Hunder med mørkere negler vil være svært vanskelig og best overlatt til noen trygge og i stand til å behandle hunden hvis det er et problem.
 9. 9
  File endene på hver til glatt, etter klipping av negler.

Tips

 • Velpleide negler hindre smertefulle skader som for eksempel ganglag misdannelser og dugg klo rips. En dugg klo er "thumbnail" av en hund pote, da lov til å vokse for lenge de ofte blir snagged og dratt fra labben, forårsaker livstruende blødning og sterke smerter. Dugg klør også kurve og venstre untended, vokse inn i puten av hundens pote, dette er ekstremt smertefullt for dyret og kan forårsake misdannelser i gangart av hunden.
 • Aldri klippe neglen hvis du har noe kort av en perfekt utsikt over det. Håret bør ikke skjule ditt syn på noen måte.
 • For å få quicks å falle i en jevn hastighet neglene bør klippes hver 10-14 dager. En enorm hjelp til dette målet er å bruke en moderat til grov fil hver dag eller annenhver dag. Når du gjør dette kan du prøve å forestille handlingen på en hunds negler som et fortau har. Du vil legge merke til etter å ha lest dette at hunder som tilbringer mesteparten av sin tid på ujevne overflater som betong terrasser, blacktop eller fortau ikke trenger sine negler klippet nesten like ofte som en hund som leder et cushier liv på plener og tepper. Deres quicks tendens til å være litt mer receded enn våre bortskjemt hundene.
 • Vennlige ord og mild, eller til tider, fast og kjærlig hendene er som penger i banken mellom deg og hunden din. Hun vil alltid være trygg på dine reaksjoner og selvsikker i sin innsats. Hold vedvarende. En hund føler seg sikrere med tydelig utviklet grenser.
 • Et annet fornuftig å ta hensyn til når trene hunden din for noe er hans sans for lek. Ved å innlemme spill inn noen opplæring du gjør vil du råd hunden mulighet til å føle seg vellykket, selv om han ikke har "helt fått det ennå", og vil alltid holde ham komme tilbake for mer. En lykkelig hund er 100% mer mottakelig for kommunikasjon enn en hund som føler hun har sviktet sin herre.
 • Valper er enkelt tilpasses dette grooming skritt, men til tider, vil eldre hunder kommer til deg med en tidligere erfaring som var ubehagelig for dem. Viktigste for å lykkes, er tålmodighet og skånsom håndtering.
 • Holde spesielle godbiter for spesielle opplæringsbehov vil etter hvert varsle hunden at han er i ferd med å gå gjennom noen en på en tid med deg og vil gjøre ham mer enn mottakelig for enhver forespørsel du lærer å formidle til ham under oppstart av fremtidig atferd trening. Bruk andre godbiter for spilletid og andre formål.
 • På det punktet at hunden er i stand til å ha neglene klippet med bare sporadiske godbiter, så kan du vurdere neste atferden du ønsker å starte ham på å bruke de samme godbiter. Det hjelper å ha en godbit pose som skrangler ganske høyt som hunder er sensoriske dyr og jo flere sanser du dra nytte av under trening, jo raskere blir hans læring. Også med rangle av posen kan det være lurt å bruke et nøkkelord for ham, kan dette være et ord du har tenkt å bruke til andre opplæringsformål å la ham vite det tid for å delta med deg i noe.
 • Over noe annet i hundens liv ønsker hun å glede henne person. Hvis du kan manipulere situasjonen å forlate henne følelsen vellykket på dette du har nådd minst 90% av målet ditt.
 • Hvis du hunden blir bedøvet for noen prosedyre, er det en god idé å be dyrlegen å klippe neglene sine på den tiden. Mange veterinærer vil gjøre dette uten ekstra kostnad.
 • Intermitterende forsterkning kan begynne etter de første to eller tre vellykkede økter med hunden din. Du kan smalne ham fra godbit til alle andre spiker, deretter hver tredje negler, deretter hver pote, inntil han får godbit bare ved begynnelsen og slutten av hver økt. Da han nyutdannede til en gang per sesjon er han klar til å gå på ros alene med deg ved hjelp av din dømmekraft når de behandler bør gis.
 • Hvis hunden ikke vil sitte stille på egen hånd, har en assistent knebøy bak hunden, en wrap arm rundt hundens hals for å styre hodet, og holder en pote i posisjon med den andre hånden. Dette bør hindre hunden fra å forsøke å rømme og holde ham likevel nok til å forebygge skader. Dette er imidlertid en siste utvei og er egnet til å skape en negativ assosiasjon med denne rutine, noe som gjør det vanskelig i fremtiden.

Advarsler

 • Hvis du har en hund som har blitt traumatisert dårlig nok til å prøve å bite når man holder rundt labben, er det sannsynligvis snillere og mindre traumatisk for henne å bli tatt med til en veterinær der sedasjon og profesjonell behandling er tilgjengelig. Dette er også en vurderingssak for eieren. Uansett, er spikeren grooming et stort problem for kjæledyret velvære.
 • Prøv ikke å klippe den rosa delen av hundene spiker eller det kan forårsake blødninger.
 • Hvis spiker er blødning fritt etter tretti minutter for å bruke press og pulver, ring din veterinær. Til tider kan du være i stand til å ta henne med til en grooming-anlegget som kan avhjelpe problemet. Hvilken du skal prøve først er en vurderingssak for eieren.

Ting du trenger

 • Dog spiker clippers, (det finnes to typer, en ligner en saks med korte skovler, ligner den andre kjempen et nåløye. Denne modellen lar deg å skli spikeren inn i Clipper guide og gir større presisjon i akkurat der å plassere bladet).
 • styptic eller cornstarch pulver.
 • behandler.
 • liten hånd håndkle, eller stor hvis du ønsker å svøpe ditt kjæledyr.
 • rolig plass og tålmodighet.