Wkino

Hvordan å unnfange en jente

Den vanligste grunnen til potensielle foreldre ønsker å unnfange en jente i stedet for en gutt er faren for genetisk sykdom, eller "kjønn-linked" lidelser som er arvet fra foreldrene. Andre mennesker bare foretrekker å heve en jente, enten fordi de allerede har en eller flere gutter, eller i tilfelle av en enslig mor, kan det være lettere å heve en datter alene. Ifølge Center for Human Reproduction, det er bare to teknikker som kan sikkert forutsi kjønn: Det ene er in vitro-fertilisering (IVF) og den andre, som fortsatt er i det eksperimentelle stadiet, er Microsort. Denne artikkelen skisserer andre metoder som har fungert for noen par, selv om mange forskere mener at følgende teknikkene ikke er garantert.

Trinn

Hvordan å unnfange en jente. Bestemme tidspunktet for eggløsning din.
Hvordan å unnfange en jente. Bestemme tidspunktet for eggløsning din.

Metode en: Shettles metode

 1. 1
  Bestemme tidspunktet for eggløsning din. En måte å gjøre dette på er å kartlegge slimet i livmorhalsen daglig. Like før eggløsning, er slimet i livmorhalsen vassen og elastisk, med den konsekvens av en rå eggehvite.
  • Ved å kartlegge slimet i livmorhalsen for en hel måned, bør du være i stand til å fastslå nøyaktig når du har eggløsning. (Shettles anbefaler samleie opp til 3 dager før eggløsning for å øke dine sjanser for å bli gravid en jente.)
  • Det er også mulig å gjøre slimet i livmorhalsen mer basisk gjennom kosten valg, inkludert alle mat høyt på kalsium og magnesium.
 2. 2
  Bruk en basal kropp termometer (BBT) for å kartlegge temperaturen hver dag. Shettles anbefaler å ta temperaturen før du står opp hver morgen, og være ekstremt forsiktig med å ligge så stille som mulig, som en hvilken som helst aktivitet kan gi deg en unøyaktig lesing. Bakgrunnen for temperatur kartlegging er at på det tidspunktet du begynner å eggløsning, temperaturen vil pigge.
 3. 3
  Bruk en ovulation Predictor kit. Disse pakkene vil oppdage når kroppen din har gitt ut luteiniserende hormon (LH), som er en forløper til eggløsning, noe som er mest sannsynlig å starte ca 24 timer etter at du får en positiv lesing for LH.
 4. 4
  Overvåke frekvens og timing av samleie. Den Shettles Method er basert på det faktum at Y-kromosom (gutt) sperm er mindre og mindre robust, men bevege seg raskere enn den større X-kromosom (jente) sperm. Derfor vil ha samleie lenger bort fra eggløsning favorisere langsomtbevegende X (jente) sperm.
 5. 5
  Har milde sex og unngå orgasme. Shallow penetrasjon er mer sannsynlig å deponere sæd nærmere inngangen av vagina, som er surere enn området nær livmorhalsen. Teorien er at surheten vil svekke Y (gutt) sperm samtidig som mer X (jente) sperm tilgjengelig for egg befruktning.
  • Den kvinnelige kroppen produserer et stoff etter orgasme som gjør skjeden mer basisk, noe som favoriserer Y (gutt) sperm.
  • Sammentrekningene som produseres i løpet av en orgasme vil bidra til å drive sædcellene opp og inn i livmoren, som gir Y (boy) sperm fordelen.

Metode to: kalsium og magnesium kosthold

 1. 1
  Vet at kosthold kan spille en viktig rolle i å velge kjønnet på babyen din. Noe forskning fra universitetet i Maastricht i Nederland tyder på at kostholdet kan påvirke hvorvidt du har en jente eller en gutt, selv om forskningen er tvilte av noen. Spesielt forskerne sier at en diett av magnesium og kalsium kan være nyttig i å bli gravid en jente.
 2. 2
  Spis rikelig med kalsium og magnesium. Kosthold rikt på kalsium og magnesium kan øke alkalitet av moren, som kanskje ikke er så gjestfrie for mannlige sperm.
  • Mat rik på kalsium og magnesium er:
   • Nøtter, for eksempel mandler og cashewnøtter
   • Bønner
   • Grønnsaker som spinat og brokkoli
   • Yoghurt og tofu
   • Havregrøt
 3. 3
  Unngå salt og kalium, noe som kan skape gjestfrie miljøer for mannlig sperm. Følgende matvarer bør bli satt på nei-nei listen hvis du følger til kalsium og magnesium kosthold:
  • Ansjos, røkt laks og reker
  • Bacon, salami og bearbeidet kjøtt
  • Brød og kaker
  • Oliven
  • Poteter

Metode tre: ericsson metode

 1. 1
  Forstå ericsson metoden. Dr. Ronald Ericsson baserte sin kjønn valgmetode på ideen om at X-sperm (kvinnelig sæd) svømme saktere enn Y-sperm. Sperm er satt inn på en kolonne med albumin, et lim-lignende stoff, og begynner å svømme nedover kolonnen. Etter en stund, er ideen om at Y-sperm vil ha reist videre nedover kolonnen enn X-sperm, og X-beriket sperm kan isoleres. The X-beriket sperm blir så brukt til å inseminere moren.
 2. 2
  Finn en lege som praktiserer ericsson metoden. Sjekk med din lokale fruktbarhet lege om Ericsson-metoden, og om de kjenner noen utøvere. Selv om mange fruktbarhet leger ikke støtter Ericsson metoden fordi det ikke blir fulgt opp av omfattende vitenskapelig støtte, bør du være i stand til å finne en utøver.
 3. 3
  Forvent å betale alt fra 375€ til 750€ for ericsson metoden. Selv om dette ikke er billig, det er langt billigere enn IVF og metoder som Microsort.

Metode fire: kinesisk fødsel kalender

 1. 1
  Bruk den kinesiske lunar fødsel kalenderen. Selv om ikke vitenskapelig, noen foreldre og enda noen leger, anbefaler å følge den kinesiske Lunar Født kalenderen. Ifølge denne gamle mystiske kalenderen, er kjønnet på en baby bestemmes av mors alder og måneden der hun forestiller. En forenklet eksempel er hvis en kvinne er 25, bør hun prøve å bli gravide i månedene januar, april, mai eller juli.
 2. 2
  Bestem hvilke dager oppfatning ville produsere en jente. Den kinesiske fødselshoroskop bestemmes av mors alder og måneden unnfangelsen, så finne ut hvor gammel du er og hvilken måned på månekalenderen ville produsere en jente. Les mer om hvordan du velger kjønnet på babyen din med kinesiske fødselshoroskop.

Tips

 • Kjøp boken "Hvordan velge kjønnet på babyen din," av Landrum Shettles og David Rorvik, for å få alle detaljer. Forfatterne hevder at Shettles metoden gir par minst 75 prosent suksessrate når du velger kjønnet på babyen deres.
 • In vitro-fertilisering er den mest pålitelige kjønn prediktor fordi bare embryoer fra den ønskede kjønn overføres til uterus. Det er en svært kostbar prosedyre.
 • Basal kroppstemperatur termometer og ovulation Predictor kits kan kjøpes på apoteket eller på nettet.

Advarsler

 • Microsort ™, utviklet av genetikk og IVF Institute i Fairfax, Virginia, har vist en bemerkelsesverdig høy nøyaktighet rate, men har mislyktes i å få FDA-godkjenning for klinisk bruk.
 • Metodene i denne artikkelen tyder på måter som en kvinne kan gjøre kroppen hennes et mer gjestfritt miljø for X-kromosom (jente) sperm, som forhåpentligvis vil øke sjansene for å bli gravid en datter. Det er ikke tilrådelig å forsøke noen metode for kjønn valg med mindre du konsultere en medisinsk faglig i saker om muligheten for uønskede medisinske tilstander i ett kjønn eller det andre.
 • Søke rådgivning før du prøver noen av disse metodene hvis du har noen moralske eller etiske dilemmaer om kjønn utvalg.

Ting du trenger

 • Basal kroppstemperatur termometer
 • Eggløsning testing kit
 • Chinese Lunar fødselshoroskop
 • Mat rik på kalsium og magnesium