Wkino

Hvordan få en baby til å ta en smokk i stedet for tommelen suger

Hvis du er en forelder, har du kanskje hørt at smokker kan tas bort senere i livet for å forebygge tannproblemer, mens tommelen ikke kan. La oss innse det selv, noen babyer misliker smokker! For mange foreldre kan forebygge tommelen suger være ganske kampen.

Vær oppmerksom på at tommel-suger er faktisk ikke en dental problem på baby stadiet av utvikling siden babyen ennå ikke har tenner! De fleste barn (men ikke alle) vokser det av seg før sine permanente tenner vokse i. Dessuten er tommel-suger en naturlig måte at noen babyer selv berolige, noe som kan bety at foreldre ikke trenger å gjøre så mye arbeid for å berolige babyen. Men hvis du er bekymret for barnet ditt ikke klarer å bryte vanen i tid her er noen nyttige tips.

Trinn

Hvordan få en baby til å ta en smokk i stedet for tommelen suger. Sakte innføre en smokk for å se hvordan babyen reagerer.
Hvordan få en baby til å ta en smokk i stedet for tommelen suger. Sakte innføre en smokk for å se hvordan babyen reagerer.
 1. 1
  Vent. Hvis du har tenkt å amme, bør du vurdere å vente til barnet har blitt vant til amming for å hindre brystvorten forvirring. (For noen babyer brystvorten forvirring ikke oppstår, slik at en smokk kan innføres med en gang.) Inntil smokken er innført skyv babyens hender bort fra hans / hennes munn når han / hun ser ut til å ønske å suge på dem. Hvis sult ser ut til å være årsaken til suge hendene, fôring tid kan være en god måte å hindre suger. Det kan også hjelpe å bruke babyen votter eller baby antrekk med ermer som kan brettes over babyens hender til å dekke dem.
 2. 2
  Sakte innføre en smokk for å se hvordan babyen reagerer. En herlig tid å innføre en smokk er når han / hun er i ferd med å sovne mens du spiser. Dette er fordi du vil ha tre ting som jobber for deg: babyen er i godt humør, han / hun fortsatt føles som suger, og han / hun er trøtt og derfor lett bevegelig og mottakelig.
  • Vær forsiktig for å unngå å gjøre noe som ville gjøre det en dårlig første erfaring. Prøv å unngå å tvinge en uinteressert, eller irritabel babyen til å ta smokk, fordi dette kan gjøre barnet sint, og dermed gjør babyen misliker smokk. Prøv også å unngå å skyve smokk i for fort, eller i en litt feil vinkel, fordi dette kunne kneble babyen, også gjør barnet misliker smokk. (Hvis du allerede har et uhell gjort noe for å gjøre barnet hater smokk, ingen grunn til bekymring - du kan fortsatt gjøre dette!)
 3. 3
  Hvis babyen reagerer positivt til smokk, gå videre og hoppe til neste trinn, ellers, hvis barnet virker uinteressert eller misliker smokk, kan du prøve disse forslagene:
  • Først, hvis barnet begynner å ta smokk, men så spytter den ut, prøv å trekke forsiktig på den når den er i babyens munn. Dette utløser babyen å suge den tilbake i. Vær forsiktig så du ikke presse på den mens den er i babyens munn, fordi det utløser en motsatt refleks forårsaker barnet å spytte det ut.
  • Hvis dette trikset ikke få babyen til å ta smokk, prøve å gi babyen smokk senere når barnet er i en annen stemning. Gjør dette et par ganger for å prøve og finne den beste humør til å innføre det.
  • Hvis det fortsatt ikke fungerer, bør du vurdere å teste ut smokker med en annen størrelse eller form. For noen babyer (spesielt nyfødte ) standard smokk har en brystvorte som er for stor og kan gjøre dem kneble. Det er spesielle nyfødte og for tidlig størrelse smokker som kan fungere bedre.
  • Hvis alt annet mislykkes, som en siste utvei for å få noe søtt på smokken, som bevarer frukt eller sukker vann. Jada, dette er ikke å foretrekke, men realistisk noen babyer bare nekte å ta en smokk før det er innført på denne måten. Hold forsiktig introdusere smokken til babyen viser en interesse i å suge på den. (Dette kan ta så lenge som en uke eller to. Ikke gi opp! Hvis du holder deg til det, vil det skje til slutt.)
 4. 4
  Nå som barnet er interessert i smokk, holde en smokk hendig og tilby det hver gang barnet begynner å gå for hans / hennes tommelen eller hendene. Det kan være nyttig å kjøpe en smokk klipp for å feste smokken til babyens klær. (Det er best å velge en med en kort stropp slik at kvelning er ikke en risiko.) Alternativt kan du alltid bære en smokk med deg i lommen, bleie bag, eller festet til klærne.
  • Et annet alternativ er å kjøpe masse smokker og holde en i hvert sted som du kan sette barnet til å hvile (for eksempel én av sengen, en av baby swing, en i bilen hanskerommet for bilturer).

Tips

 • Hvis du har en baby eller ungdom som allerede har blitt vant til tommelen suger, ta oppmerksom på når det er mest sannsynlig å skje (for eksempel mens du sover, mens opprørt, mens lei, mens du ser på TV), og være klar med en smokk eller et annet alternativ til tommelen suger, for eksempel et par utstoppede dyr til å holde for komfort, en aktivitet som involverer begge hender, eller en løsning på noe oppskakende dem.
 • Når barnet er tenner, holde en smokk i kjøleskapet for å tilby når tannkjøttet verke.
 • Hvis du har en ungdom som er en tommel sucker, en flott måte å få dem til å bytte til en smokk er å få neste barnet til å ta en smokk! Eldre barn er ekstremt interessert i alt de ser en ny baby gjør, og hvis den nye babyen tar en smokk, vil de ønske å også. (Dette er grunnen potte trent barn regress og ønsker sine bleier tilbake når en ny baby kommer.)

Advarsler

 • Ikke gi opp! Du vil sannsynligvis bli motløs, selv ned til høyre sint på noen punkt. Som er normalt. Hold deg til det. Du kan gjøre dette.
 • Husk å aldri tvinge smokk! Det vil bare slå ting inn i en ut-og-ut kampen! (Ikke bry deg om dette allerede har skjedd. Bare fortsett å følge tipsene i denne artikkelen, og babyen vil til slutt ta en smokk.)

Ting du trenger

 • Smokk (s) - lyse farger friste babyer, og alltid ha noen som de er lett å miste. Sørg for at smokker er vasket i oppvaskmaskin, det er den beste måten å få dem skikkelig rene.
 • Noe søtt å friste babyen