Wkino

Hvordan å behandle kennelhoste

, Eller smittsomme tracheobronchitis, er en svært smittsom øvre luftveier problem hos hunder. Generelt, er kennelhoste et begrep som brukes for å beskrive en tilstand som kalles Infeksiøs Tracheobronchitis. De vanligste typene av stoffer som forårsaker kennelhoste er parainfluenzavirus, Bordetella bronchiseptica, og mycoplasma. Store bidragsytere er adenovirus 2, reovirux og hjørnetann herpes virus, men parainfluenza er den mest utbredte.

Mesteparten av tiden, det er forårsaket av en viral og bakteriell kompleks, i stedet for et enkelt middel, som er vanskelig å behandle, selv for veterinærer. Les videre for å lære hvordan du kan hjelpe behandle kennelhoste i hunden din.

Trinn

Hvordan å behandle kennelhoste. Sørg for at hunden faktisk ikke har noe fast i halsen sin og feil det for kennelhoste.
Hvordan å behandle kennelhoste. Sørg for at hunden faktisk ikke har noe fast i halsen sin og feil det for kennelhoste.
 1. 1
  Vite om hunden din faktisk har det. Hvordan vet du om hunden faktisk har viruset? Få en profesjonell diagnose. Noen vanlige symptomer inkluderer:
  • Gagging staver som synes å være kvelende, men er faktisk hoste.
  • Oppkast klar væske som ikke er dårlig.
 2. 2
  Sørg for at hunden faktisk ikke har noe fast i halsen sin og feil det for kennelhoste. Kontroller ved å åpne hundens munn og kikke ned i spiserøret nøye. Av sikkerhetsmessige tiltak med hunder som er litt aggressiv, bør du oppsøke veterinær så snart som mulig.
 3. 3
  Ta hunden til veterinær. Du vil se viktige tegn som forteller deg om hunden din kommer ned med en sekundær sykdom. Du bør holde et øye med dine hårete venn, noe som gjør at han / hun ikke blir sløv, slutter å spise, eller har utslipp som kommer fra nesen og øynene. Du må kanskje gå får medisiner fra veterinæren. Du kan få antibiotika som Azithromycin for bakteriell infeksjon. Det er mye lettere for en valp som er 6 måneder gamle eller yngre for å få en sekundær sykdom enn de som er eldre, så er det foreslått å ikke ta en sjanse med din ung valp og ta ham / henne med til veterinæren ved tegn på kennelhoste.
 4. 4
  Veterinæren kan foreslå at du hjelpe undertrykke hoste. Spør veterinæren om å gi hunden en skje med barnas RobitussinDM ville være gunstig (ca 1 ts for hver 20 pounds av animalsk vekt). Aldri gi menneskelig medisiner til kjæledyret ditt uten å diskutere det med veterinæren din. Administrasjon av feil dosering eller inntak av visse aktive ingredienser i narkotika kan føre til alvorlige helseproblemer.
 5. 5
  Ta med hunden på badet med deg mens du tar en dusj (ikke i dusjen), og la ham puste inn dampen kan hjelpe lindre hoste også.
 6. 6
  Øke hundens immunforsvar. Du kan også fremskynde helbredelsesprosessen ved å gi hunden bakken Vitamin C faner i vannet. Wild Berry Bark, peppermynte, rå honning, Yerba Santa kunne brukes under en veterinær tilsyn.

Tips

 • Kennelhoste vil komme innen 2-10 dager etter eksponering, og normalt varer i ca 10 dager hvis ukompliserte, eller 14-20 dager hvis flere agenter er til stede.
 • Det er vaksiner for kennelhoste, slik som den Bordetella-vaksine, men de varer bare omtrent 6-12 måneder. Det er ulike årsaker til kennelhoste. Vaksiner andre enn den Bordtella vaksine har forskjellige effektive perioder.

Advarsler

 • Menneskelige medisiner kan ha alvorlige eller dødelige bivirkninger i kjæledyr. Før du bruker noen medisiner ment for mennesker, kontakt din veterinær først. Noen medisiner selv påvirke forskjellige raser av hunder på forskjellige måter. Aldri gi kjæledyret noe ment for et menneske uten først å konsultere en trenet, lisensiert profesjonell eller du kan alvorlig skade ditt kjæledyr.
 • Sjansene er hvis en av dine hunder har det, så gjør den andre (s) hvis du har mer enn én hund. Det kan også bli gitt videre til katter eller andre små pattedyr som er rundt virus.Humans kan ikke ta kennelhoste. Det er for det meste tatt fra kenneler, trening klasser, og hunden parker, i utgangspunktet overalt at det er ofte hunder rundt. Hvis en hund i en boarding kennel har viruset, vil mer enn sannsynlig alle hundene i at nærhet få det. Også hunder som har blitt reddet fra en halvkilo eller ly har en høy sjanse for å utvikle kennelhoste etter å ha blitt vedtatt.
 • Kennel hoste er forårsaket av en infeksiøs bakterier (Bordetella bronquiseptica) som er svært smittsom og kan overføres til andre dyr før du selv se noen symptomer. Den har en drektighetstid på ca 2-10 dager før hunden faktisk begynner 'hoste'. Kjæledyret isoleres umiddelbart.