Wkino

Hvordan tape opp gjenstridige tysk Shepherd valp ører

German Shepherd øret taping er noe som mange GSD valp eiere ikke tar på alvor før det er altfor sent. Den tyske Shepherd øret taping prosess - å hjelpe de gjenstridige GSD valp ører opp

Trinn

Hvordan tape opp gjenstridige tysk Shepherd valp ører. Instruksjoner om tysk gjeter øret taping oppfølging (det gjør ikke vondt å ha en hjelper).
Hvordan tape opp gjenstridige tysk Shepherd valp ører. Instruksjoner om tysk gjeter øret taping oppfølging (det gjør ikke vondt å ha en hjelper).
 1. 1
  Instruksjoner om tysk gjeter øret taping oppfølging (det gjør ikke vondt å ha en hjelper): 1) Kjøp den store rosa svampaktig perm valser (Goody er ® er ett merke) fra Wal-mart, etc. for den tyske Shepherd øret taping prosess. Ta ut den harde plasten klippet ut av midten av hver valse og kast. Du trenger bare å holde svampete rosa skum roller del. Pipe isolasjon tubing, Grey, tror jeg, fra Home Depot virker like bra hvis du ikke finner den rosa skum valser. Du blir nødt til å kutte dette til lengde, mens de rosa rullene er allerede riktig lengde for å starte, og de (de rosa valser) er også den beste og enkleste å bruke min erfaring.
 2. 2
  Hos din lokale stoffet butikken kjøpe den tynne, hvite kirurgisk tape (den typen som er tynne som papir og tårer lett). 3M Micropore tape, 2 "wide fungerer godt. ALDRI engang vurdere å bruke noen tape som duct tape, elektrisk tape eller lignende for tysk Shepherd øret taping. Hvis du ikke har riktig type tape det vil gjøre mer skade på GSD valper ører enn bra hvis du har til å ta båndet ut en eller annen grunn hvis du bruker feil type tape i første omgang. Også å kjøpe Skin Bond bruke med kirurgisk tape og få en Sløve blyant som skal brukes i den tyske Shepherd øret taping prosess.
 3. 3
  Sett blyanten (Sløve end) inne i rosa skum roller omtrent en tomme eller så for å gjøre det lettere å holde. Deretter satte Skin Bond på den rosa skum roller om 3/4s av veien rundt valsen, så det er godt dekket, men ikke oser eller drypper av valsen på noen måte. Du ønsker ikke limet til å dryppe av valsen inn unger øregangen når øret taping dine GSD valper ører. Du ønsker ikke å få lim på hendene enten mens i midten av denne prosessen. Det er der blyanten kommer i.
 4. 4
  Mens du holder blyanten slutten, vikle GSD valper øret rundt limt skum roller og deretter tape dem inn i en ganske stram rull (men ikke for stramt), i oppreist stilling. Fjern blyanten fra svampen valsen. Plasser valsene i tysk Shepherd øreklaff seg ganske dypt, slik at om et to finger plass åpningen over den tyske Shepherd valpene hode og bunnen av valsene i øreklaff. Ikke fullstendig blokkere øregangen med valsen når øret taping den tyske Shepherd valp. GSD valp vil fortsatt trenger å høre med valsen inne sine øreklaffer. Valgfritt: Ta en Popsicle pinne og fest den til den øverste delen av begge de GSD valp ører i en horisontal posisjon. Den tyske Shepherd valp vil rive båndet eller stikke av ørene flere ganger. Nøkkelen til dette trinnet er å fortsette retaping ørene ved hjelp av Popsicle pinne som det blir revet ned. Før eller senere GSD valp vil glemme tape alt sammen og la det være.
 5. 5
  Distrahere GSD valp med mat eller ved å spille ball osv. For omtrent fem minutter til limet stopper kløe og er godt satt. Valsen vil falle ut på egen hånd i ca en uke eller så hvis ikke tatt ut av deg eller din tysk Shepherd valp. Fortsett re-taping prosessen til de tyske Shepherd valp ører stå på sine egne.
 6. 6
  Viktig: Dersom de tyske Shepherd valpen ørene er ikke opp med syv eller åtte måneders alder de er sannsynligvis ikke kommer til å komme opp. Når GSD ørene ikke stå på sine egne er det øret implantater som kan være kirurgisk lagt til. Jeg har ingen erfaring med dette personlig, men hvis du er uheldig nok til å ha en tysk Shepherd hvis ører vil ikke stå på egen hånd, er dette et alternativ. Sjekk med din veterinær eller GSD oppdretter med eventuelle spørsmål du måtte ha om tysk Shepherd øre taping.
 7. 7
  Er nedskutte GSD ører ikke slutten av verden, men stående ører er en del av den tyske gjeterhund rasen standard. Stående ører er ikke bare sunnere samlet for hunden, men mer slik, de er kjekke og igjen, en del av rasen standard og måten den tyske Shepherd ble avlet for å lete.

Tips

 • Det er veldig vanlig for GSD valper å ha ører som tilt og floppen denne måten, og at de får styrke til å stå på sine egne. Den tyske Shepherd ører kan ta all materie av figurer (en opp, en ned, en på denne måten, en sånn) før de kommer helt opp. Ikke få panikk når dette skjer med din tyske Shepherd valp. Det er helt normalt. Hvis du har spørsmål om den tyske Shepherd øret taping prosessen, ta gjerne kontakt med din tyske Shepherd oppdretter eller den lokale GSD rase klubb i ditt område eller veterinær.
 • Det er ikke uvanlig for de tyske Shepherd valp ører til ikke å være opp til 3 1/2 til 5 måneder gammel. Det er også ganske vanlig for en GSD valp som har hans / hennes ører opp en dag å se dem falle ned igjen neste dag - spesielt når du går gjennom tenner prosessen og for denne syklusen å gjenta så den tyske Shepherd valpen modnes.
 • Først av alt, er det svært viktig å sørge for at GSD valpen er i god helse. Sørg for at den tyske Shepherd valpen holdes på riktig tidsplan for wormings og vaksinasjoner. Det er også svært viktig å sørge for at GSD valpen er på en god kvalitetsmat. Hvis du er usikker, sjekk med din lokale veterinær eller tysk Shepherd oppdretter for forslag på en diett som ville være passende for din GSD valp.
 • German Shepherd øret taping er noe som mange GSD valp eiere ikke tar på alvor før det er altfor sent. Tysk Shepherd valp ører kan komme opp på egen hånd når som helst mellom 8 uker og 6 måneder. Puppy øret taping er ofte en viktig prosedyre i utviklingen av GSD valp øret settet.
 • Hvis GSD valpen ørene er ikke opp etter fire måneder, får svært interessert i deres tyske Shepherd valper ører og hele tyske Shepherd øre taping prosess. Ett forslag: å stimulere din GSD valpen til å bruke sine øret muskler til å bidra til å bringe sine ører opp raskere naturlig, ikke gjennom berøring av at anbud øret vev, men ved å gjøre interessante lyder, etc. til din GSD valp som føre til at valpen til å bruke de modning ørene og stå dem opp på egenhånd.
 • Det er ennå ikke tid til å få panikk, men det er tid til å sitte opp og ta varsel. Når de tyske Shepherd valp ører er teipet etter syv eller åtte måneder gammel den har svært liten sjanse til å jobbe. German Shepherd øret taping er en viktig prosess som ikke trenger å bli ferdig med alle tyske Shepherd valper, men noen GSD valper trenger ekstra hjelp.

Advarsler

 • Myke ører er genetisk. Aldri avle en hund med myke ører.
 • Prosessen med tenner generelt tar verdifull kalsium fra den tyske Shepherd valper utvikle øret struktur til de utviklingsland tenner og det er en god forklaring på hele prosessen med GSD valp ører blir opp en dag, og deretter ned den neste.