Wkino

Hvordan få hunden til å svelge en pille

Noen instruksjoner for å holde menneskets beste venn sunt, samtidig hindre mannen fra å gå gal. Prøv en av disse ut og se hva som fungerer best for hunden din.

Trinn

Hvordan få hunden til å svelge en pille. Skjule pillen i en kjøttkaker.
Hvordan få hunden til å svelge en pille. Skjule pillen i en kjøttkaker.

Mat metode

 1. 1
  Skjule pillen i en kjøttkaker. Skjule den i hundemat.
 2. 2
  Rull pille til en tynn stripe av skiver kjøttpålegg.
 3. 3
  Hvis p-piller er svært liten, skyve den i midten av en del av ost.
  • Mykere oster fungere bedre enn hard ost som cheddar, fordi hard ost har en tendens til å smuldre.
 4. 4
  Noen ganger bare gni pille med smør vil fungere.
 5. 5
  Skjule pillen i en glob av peanøttsmør og mate den til hunden. The peanut butter vil holde seg til p-piller, noe som gir hunden noe annet valg enn å svelge den. (Pass på at du fôrer hunden peanøttsmør to ganger om dagen i to dager, så han / hun vil få en smak for det. Etter det, trenger du instruksjonene ovenfor. Også holde peanøttsmør på en skje.)

Pill knuse metode

 1. 1
  Knuse pillen. Den enkleste måten å gjøre dette på er med en morter.
 2. 2
  Bland pille pulver som du opprettet med en teskje av en myk, kremet behandler hunden din elsker: en skje full av boksemat, peanøttsmør, eller yoghurt.
 3. 3
  La hunden slikke skjeen full av mat / pille blanding.

Pill push-metoden

 1. 1
  Forsiktig åpne hundens munn, holder hans eller hennes underkjeven åpen.
 2. 2
  Sett pille på baksiden av hundetungen.
 3. 3
  Hold kjeft før han svelger. Det kan være vanskelig å se eller føle svelge handling, men hvis hunden slikker nesen, betyr det vanligvis at han svelget pillen. Blåser på nesen for et sekund eller to vil hjelpe ham svelge.
  • Gni forsiktig opp og ned på forsiden av halsen hans mens du holder nesen peker opp med den andre hånden vil nesten helt sikkert føre ham til å svelge etter noen sekunder.
  • Etter at det hele er over, sørg for å gi ham en godbit - dette gjør det mindre vanskelig neste gang.

Falle ned på gulvet metoden

 1. 1
  Stå der du lager mat.
 2. 2
  Sørg for at hunden ser på, og alle andre hunder eller andre dyr er et annet sted.
 3. 3
  Sette en slags kjøtt eller hva du har på hånden på disken.
 4. 4
  Casually slippe pille på gulvet. Noen hunder bare utfall for noe de tror de ikke er ment å ha, spesielt hvis de tror det er mat.
 5. 5
  Hvis du ser at i de første sekundene hunden din ikke kommer til å få det, eller er bare sniffing det, later til å gynge prøve å ta det bort.

Tips

 • Hvis du fortsatt har problemer, holder kjeven hans shut med pille / ost inni og forsiktig stryke hans hals med den andre hånden. Dette vil stimulere hans svelge refleks og han blir nødt til å svelge.
 • Gi en godbit først slik at hans / hennes hals er ikke tørr, forsiktig trekke underkjeven ned med den ene hånden og skyv pillen hele veien tilbake med den andre, hold munnen lukket forsiktig og hjerneslag hals, ikke dekker nese, gi godbiter etter han svelger. Gjenta starter med en annen godbit. Bruk høy verdi godbiter, gi mange av dem før og spesielt etter. Ikke knus piller som har et belegg. Vær tålmodig, rolig, men bestemt. Hvis han kjemper den stoppe et par minutter så masse godbiter og starte på nytt. Hvis du tror du kommer til å gi hunden piller hver dag denne metoden er verdt tiden.
 • Hvis hunden din er trent til å fange godbiter som er kastet, kan du prøve godbit, pille, behandle. De vil svelge pillen i påvente av andre godbit som kastes.
 • P-piller push-metoden høres brutto, men du vil ikke kvele ham.
 • Hvis du har en stor hund, kan du også kutte en del av uoppvarmet hot dog og skyv pillen inn i den.
 • Bruker pillen lommer tilgjengelig på veterinær noen ganger fungerer bedre enn mat.
 • Først bør du bare prøve å gi p-piller til hunden din. S / han kan være lurt å spise den.

Advarsler

 • Sjekk om pillen er ment å bli knust før du gjør det. Noen medisiner er ikke ment å bli knust eller ødelagt.
 • Ikke varm opp pillen eller pille pulver, som en kjemisk endring eller sammenbrudd kan forekomme, noe som ville gjengi pille ineffektiv eller skadelig.
 • Hvis du velger å bruke p-piller Crush Method, er det ikke anbefalt å blande piller pulver med en full servering av hermetisert hundemat, fordi hvis hunden ikke fullføre sin måltid, er det en sjanse for at han kan ikke få full pille dosering han krever.
 • Ikke forsøk pille push-metoden hvis du har lange negler. Du kan skjære den sensitive huden i hundens munn og svelg.
 • Ikke forsøk pille push-metoden hvis du har en flat-face hund, som en Pug. Du kan true deres puste. (Hiding pillen i noen flassende tunfisk i fingrene fungerer bra!)