Wkino

Hvordan du kan redusere overdreven Shedding hos hunder

Nesten alle hunder av og til kaste sin pels. Produktive shedders, som for eksempel tysk Shepherds, kaster året rundt. Andre liker pudler har skur-motstandsdyktig pels. Selv om pelsen ikke faller av en skur-motstandsdyktig hund, holder det fast i pelsen. Vær og årstider spiller en stor rolle når det kommer til hvor mye en hund røyter, men den generelle helsen til en hund er en av de største faktorene som påvirker hvor mye hår faktisk faller ut. En hund som er Shedding mer enn den vanlige mengden for rasen kan ha udiagnostiserte helseproblemer.

Trinn

Hvordan du kan redusere overdreven Shedding hos hunder. Mate en høy kvalitet diett.
Hvordan du kan redusere overdreven Shedding hos hunder. Mate en høy kvalitet diett.
 1. 1
  Mate en høy kvalitet diett. En av de beste måtene å redusere overdreven Shedding hos hunder er å starte med et sunt kosthold. Billig hundemat er laget hovedsakelig av fyllstoff at hunder har problemer med å fordøye, som mais og korn. Bedre kvalitet matvarer koster mer, men de gjør en bedre jobb å kontrollere hund Shedding fordi de er laget med førsteklasses proteinkilder som er lettfordøyelig, som gjør hunden din til å absorbere mer vitaminer og mineraler enn billig hundemat. Husk at bedre ernæring kan bidra til å redusere Shedding, men det vil ikke eliminere Shedding helt.
 2. 2
  Legg til flere human-grade matvarer i hundens kosthold. Hunder som bare spiser tørr tørrfor ofte lider tørr hud på grunn av mangel på fuktighet i sine dietter. Når en hund huden er tørr, faller håret ut lettere. Øke mengden av menneskelig karakter, legger ubehandlet hele matvarer mer fuktighet inn i hundens måltider og resultater i bedre hud og pels. Vurdere å legge unseasoned dampet og finrevet grønnsaker, egg og rått kjøtt uten bein inn i hundens diett et par ganger i uken.
 3. 3
  Legg omega-3 oljer i hundens daglige matvarer eller administrere som et supplement. Når den brukes i kombinasjon med andre tiltak som for eksempel fôring et bedre kosthold, kan ekstra omega-3 fettsyrer reduserer hund Shedding ved å roe betent hud, redusere flass og forbedre generelle pels.
 4. 4
  Kontroll lopper. Hunder med loppe problemer scratch ustanselig som forårsaker håret til å falle ut. Å holde hunden fri for lopper vil forhindre irritert hud, flass og overdreven pels Shedding.
 5. 5
  Børst regelmessig med en hund de-Shedding verktøyet. Visse hund grooming verktøy som raker bidra til å holde løs pels til et minimum. De hindrer overdreven pels Shedding ved raking løs underull pels ut og vekk fra kroppen. Bruk de-Shedding verktøy rett før våren når hundene vinterfrakk begynner å falle av, og igjen i høst når vinterfrakk begynne å vokse i.
 6. 6
  Gi hunden regelmessige bad. Regelmessige bad oppmuntre løs håret til å falle ut i karet (eller utenfor) i stedet for på møblene dine. Men over-bading kan føre til tørr hud, noe som fører pels til å falle ut. Les om hundens rase for å lære om den foreslåtte bading tidsplan eller spør din veterinær.

Tips

 • Hvis hunden pels fortsetter å falle ut til tross for alle dine pels Shedding hjem rettsmidler, gjøre en avtale hos veterinæren. En hund som røyter overdrevent kan lide av en udiagnostisert tilstand som hud allergier eller parasitter.

Advarsler

 • Hunder med hårløse flekker, ødelagte hud og åpne sår bør bli sett av en veterinær så raskt som mulig for å prøve å finne bakenforliggende årsaker.