Wkino

Hvordan lage en effektiv mangler pet plakat

Viser forskjellen mellom 'Bad', 'God' og 'Beste' plakater for å hjelpe deg å få ditt kjæledyr trygt hjem!

Trinn

Hvordan lage en effektiv mangler pet plakat. Pass på kjæledyret ditt mangler.
Hvordan lage en effektiv mangler pet plakat. Pass på kjæledyret ditt mangler.
 1. 1
  Pass på kjæledyret ditt mangler. Når kjæledyret ditt ikke kommer hjem, skuring du nabolaget ditt, snakk med naboer osv. Høyre? Selvfølgelig du gjør, så får du opptatt med å lage plakater.
 2. 2
  Det er et par ting å huske på når du bryte ut papir og penner;
 3. 3
  Bruk et bilde av kjæledyret når det er mulig, er fargen best, men selv en svart og hvit en vil gjøre. IKKE sette et bilde i med et barn, som er aldri en god idé!
 4. 4
  Hvis du ønsker å tilby en belønning, gjør det, men ikke nevner pengebeløp. Mange ganger tyver vil ta en rasekatt hund eller katt og håp for en stor belønning å bli tilbudt, ikke tippe din side, hvis du får bevis de har kjæledyret, så er det på tide å forhandle.
 5. 5
  Sett ned informasjon om ditt kjæledyr, kjønn, alder, pels lengde, farge, noe krage eller koder, hvis det ble mikrochippet, nevner det også, men ikke sette ned microchip nummeret på plakaten.
 6. 6
  Sørg for at din kontaktinformasjon er tydelig og rett på sak, hvis du kjenner området (med kryss gater) nevne det, det hjelper alle!
 7. 7
  Selv om det er en god ting å la barna hjelp, bør du gjøre bokstavene selv, la dem hjelpe plukke ut bildet eller bakgrunnsfarge hvis du vil ha dem involvert. Sjekk staving og grammatikk og være ryddig.
 8. 8
  Sett opp plakater på en 6-10 blokk radius rundt nabolaget ditt. Sørg for å sette noen opp på lokale butikker, har de stedene hvor du kan gjøre det, bare spør først.
 9. 9
  Være forberedt på noen nutty samtaler, det skjer, ikke la barna besvare anropene i det hele tatt, er det noen veldig syke mennesker der ute.
 10. 10
  Når kjæledyret ditt er funnet, må du fjerne plakatene, kan du, hvis du liker, la en eller to opp, og setter ordet "fant" på dem i store bokstaver, men ta dem ned etter en uke eller så, alle elsker en lykkelig slutt!
 11. 11
  Ikke glem å fjerne disse stifter fra grenstaver! De er veldig farlig å fine folk til å klatre opp disse tingene for en levende!
 12. 12
  Husk, er presentasjonen viktig. Folk kan gå rett forbi skiltet ditt. Kontroller at du har en fet overskrift / tittel. Et fotografi for å stimulere sinnet og utdanne sinnet med detaljene, kontakt detaljer og dine tilbud. Så lenge skiltet er klart som dagen og ser visuelt attraktiv og tiltalende, så i hvert fall du får folk til å vise plakaten. Jeg vil anbefale å bruke noen utropstegn.

Tips

 • Kutte ut "kopi" og ta noen bilder med deg, gå til din lokale kopi butikk og har gjør dem 100 plakater på farget papir, også legge dem har bildet og teksten (de vet hvordan du gjør dette). De kan gi deg en rabatt hvis du er opprørt nok!
 • Velg en lys bakgrunnsfarge for plakatene, som fungerer mye bedre enn vanlig hvit.
 • Hvis du velger hvitt papir og deretter bruke veldig mørk font farge for å trekke oppmerksomhet. Appeal er nøkkelen, men bare hvis du forstår alt veldig tydelig. Hold deg til fet skrift og fonter nærmere arial stedet for script. Du også vet aldri, kan et barn være i stand til å svare. Visualisering er viktig. Gjør telefonnummeret på bunnen i en vertikal sak. Som faner. Deretter kuttet i mellom tallene, slik at folk kan bare rive dem av i stedet for å ta ut sin telefon eller papir. Lagre eller skrive nummeret ditt.
 • Red er en oppmerksomhet attraktor
 • Bruke datamaskinen til å bidra til å gjøre og skrive ut din første eksemplar, på den måten kan du sjekke stavemåte og grammatikk enkelt.
 • Få et løft forhåndsbetalt telefonen du kan få for ca 15€. På den måten kan du kvitte deg med nummeret når du er ferdig.
 • Prøv å lagre drama i plakaten og få rett til detaljer. Bullets fungere fint. Noen ganger folk ikke føler for å lese en lang ledd. Så gjør kuler kan fungere effektivt.

Advarsler

 • Mens farget papir kan tiltrekke seg mer oppmerksomhet, kan det også gjøre informasjonen vanskeligere å lese eller forvrenge fargene på bildet av ditt kjæledyr. Vurdere å skrive en farget bakgrunn på hvitt papir eller sette en fet farget ramme rundt plakaten i stedet. Hvis du må skrive ut på farget papir, unngå å bruke mørke farger som vil gjøre svart tekst vanskelig å se, og sørge for at kjæledyret bildet er klart.
 • Hvis noe, møte din "helt" på en lokal politidistrikt, eller et offentlig sted som et kjøpesenter for å unngå eventuelle "misforståelser".
 • Ikke la folk komme til huset for å returnere kjæledyret ditt med mindre du har flere personer (voksne) med deg. Som jeg sa, det finnes noen syke mennesker der ute, og hvis du har fortalt dem at du vil gi dem en stor belønning, kan de ønsker å ta det, og selvfølgelig, vil de ikke ha kjæledyret ditt i det hele tatt!