Wkino

Hvordan å stoppe et bryllup


Vi har alle sett filmer hvor en person stopper et bryllup pågår for å få tilbake den de virkelig elsker. I virkeligheten selv, stanse et bryllup fra å gå fremover er en svært delikat situasjon som lett kan slå tilbake på deg og ødelegge en viktig dag.

Hvis du mener du er berettiget i å gjøre det, men her er noen forslag til å gå om å stoppe et bryllup med klasse og verdighet.

Trinn

Hvordan å stoppe et bryllup. Tenk på hvorfor du ønsker å bryte opp bryllupet.
Hvordan å stoppe et bryllup. Tenk på hvorfor du ønsker å bryte opp bryllupet.

Før du handler

 1. 1
  Tenk på hvorfor du ønsker å bryte opp bryllupet. Spør deg selv om det er verdt det.
  • Ikke bare tenke på deg selv i denne ligningen. Vær ærlig om din tro at din kjære er ikke fornøyd med den personen han eller hun er i ferd med å gifte seg. Det er mulig, tross alt, at de har gjort dette valget etter en god del selvransakelse, basert på deres egne ønsker, behov og preferanser. Noen ganger kan en person vil foretrekke en pragmatisk, realistisk og pålitelig kjærlighet valg over en dyp kjærlighet som de føler ikke kommer til å oppfylle spesifikke behov i livet sitt.
  • Snakk ut dette med flere andre før du handler. Menneskesinnet fungerer på merkelige måter. Noen ganger hva vi tenker i vårt eget sinn er en glimrende idé på den tiden kan bare vise seg å være gal. Vi har alle falske minner - den erindring av en hendelse, eller detaljene for en hendelse, som ikke forekommer.

Før bryllupet

 1. 1
  Før du vurderer noe så dramatisk som å stoppe et bryllup pågår, kan du prøve å kontakte din kjære før bryllupet dagen så dere to kan ha en privat stund sammen. Stoppe et bryllup er en handling som vil få alvorlige konsekvenser for mange mennesker: du, bruden og brudgommen, deres familier og de andre gjestene.
 2. 2
  Sørg for at du virkelig føler deg som om å stanse bryllupet er det eneste alternativet. Du har mest sannsynlig har en historie med den personen om å knytte knute, og du må være sikker på at dine sjanser for å vinne ham eller henne tilbake er gunstig og ønskelig.
 3. 3
  Direkte selv i et rolig og samlet måte. Hvis mulig, få en alvorlig prat med bruden og brudgommen på forhånd.
 4. 4
  Sørg for å nærme bruden eller brudgommen flere dager eller uker før bryllupet. Du ønsker å sørge for at du gi bruden og brudgommen tid til å tenke over hva du har sagt og fortsatt ha tid til å avblåse bryllup. I tillegg bryllup er dyrt, og jo tidligere en dømt bryllupet er avlyst, jo bedre.
 5. 5
  Organiser dine tanker klart. Tenk på alle grunnene til at deres bryllup ville være en feil. Praktisere det du planlegger å si foran speilet slik at du vil være så sammenhengende og rolig som mulig.
 6. 6
  Fortell personen du var involvert med at du elsker dem. Fortell dem hvorfor du tror det ville være feil av dem å gifte seg til de er tiltenkt. Sørg for at dine forventninger er klare, og siden ting åpenbart ikke fungerer for dere to sist gang du var sammen, hva du skal gjøre for å fikse problemene du hadde før.
 7. 7
  Være grasiøs. Lytt til hva de har å si som svar på det. Gjenkjenne en tapt sak når du ser en. Hvis du kan se at din kjære er virkelig lykkelig, gå din egen vei og ønsker henne godt.

I bryllupet

 1. 1
  Hvis du ikke var i stand til å kontakte henne før hånd, og du er sikker på at du vil fortsette, finne ut plasseringen av. Med mindre du har blitt invitert, må du finne ut hvor vielsen skal holdes, og det nøyaktige tidspunktet. Spør familiemedlemmer eller felles venner hvis det ikke fremstår for mistenkelig, eller kanskje sjekke bryllupet oppslag i lokalavisen.
 2. 2
  Forbered din tale. Hvis du kommer til å sette en stopper for noe som har tatt måneder å forberede og sannsynligvis enda lenger å godta, hva du har å si må være utrolig overbevisende. Skrive ut en tale, øve på den, og lære det utenat er absolutte nødvendigheter for å overvinne nervene og å projisere det fra hjertet.
  • Bygge en effektiv sak.
  • Holde det kort, men kraftig.
  • Begrunn hvorfor personen du elsker er å gifte seg med feil person. Og hvorfor det bør være deg i stedet.
  • Uttrykke din udødelig hengivenhet til bruden eller brudgommen.
 3. 3
  Finn et egnet sted å vente. Ikke tillat deg selv å bli sittende ved innleder. Dette øker oddsen for at du kan bli sittende fast i en dårlig del av publikum som vil gjøre det vanskelig for deg å gjøre ditt protest. Hvis du må vente til alle har blitt sittende og bryllupet er i gang før du går inn i foajeen av bygningen.
  • Hvis bryllupet er utendørs, hold god avstand til bruden har vandret midtgangen.
 4. 4
  Være i posisjon når seremonien begynner. Det beste stedet er på bakdøren av kirken eller rommet der seremonien finner sted. Hvis bryllupet er utendørs, flytte til baksiden av midtgangen eller sittegruppe.
 5. 5
  Objekt. Når presten, ekteskap feirende, eller dommer spør om noen skulle motsette seg ekteskapet, gå fremover mellom de første radene med seter bakerst i rommet. Frimodig men jevnt heve hånden din og si: "Jeg protesterer."
  • På dette punktet må du umiddelbart gi en grunn til at din kjære ikke skal gifte seg med den andre personen. Det er der godt innøvd tale vil sikre at du høres overbevisende og vil bidra til å hindre deg fra å komme over så svak, crazy, eller usikker. ADVARSEL: Hvis du kommer med usanne påstander mot en annen person du sannsynligvis til å bli saksøkt.
  • Noen bryllup ikke lenger inkludere dette uttrykket. Med mindre du er sikker på at dette bryllupet gjør det kan rett og slett være bedre å snakke med din kjærlighet forhånd.
 6. 6
  Vent. Bruden eller brudgommen vil ha bare noen få sekunder å ta en beslutning, og alle denne personen vet vil bli hengende på hans eller hennes svar. Hvis han eller hun objekter, stille ut av rommet og gå bort uten å lage en scene. Ikke bli overrasket hvis ting ikke går som du håpet, dette er en veldig venstre felt, sterkt følelsesmessig ladet handling. I stedet, være nådig, nikker høflig, og beklager.
  • Avslutt bryllup uten å vekke oppsikt. Du har sikkert allerede forårsaket nok emosjonelle traumer for gjester til stede (som er grunnen til at det er overmåte viktig å alltid tenke lenge og hardt før du går gjennom med dette).
  • Ha en taxi venter, eller bilen, klar til å gjøre en rask exit.
  • Hvis du trenger å snakke med din kjære, vente til etter bryllupsreisen og sende en e-post eller tekst ber om å møte opp.
 7. 7
  Ta ansvar hvis ting går din vei. Hvis han eller hun bestemmer seg for ikke å gå gjennom med bryllupet, er det din plikt å umiddelbart eskortere din kjære bort fra presset av sin familie og venner. Det er ingen tvil om at venner og familie vil være sint eller rasende og vil kreve svar hvis bruden eller brudgommen ikke flykte umiddelbart scenen.
  • Ha en utflukt bil forberedt slik at bruden eller brudgommen ikke trenger å møte forlegenhet av hans eller hennes venner og familie.
 8. 8
  Nyt livet med din stjålet bruden eller brudgommen. Vær forsiktig, men som noen som er sannsynlig å gå fra et bryllup kan være redd for engasjement, og i relasjoner. Dette kan medføre problemer for forholdet.

Tips

 • Skriv ut hva du har tenkt å si som en protest mot bryllupet. På denne måten hvis du fryser når alle lurer på hvorfor du avbryte seremonien, kan du se i skriftlig erklæring av kjærlighet og minimere risikoen for å tegne en blank.
 • Vær forberedt på å dekke utgiftene til bryllupet hvis du får hjertet ditt ønske. Det er bare rettferdig gjengjeldelse og du kan være juridisk ansvarlig for disse utgiftene hvis du lykkes.

Advarsler

 • Innvende mot et ekteskap er risikabelt, og dine sjanser for å trekke den av er slank i beste fall.
 • Hvis du virkelig respekterer og bryr seg om denne personen, snakke med ham / henne på forhånd i privat. Uttaler seg for første gang i bryllupet foran en folkemengde kan være en veldig sårende, uhøflig måte å håndtere situasjonen.
 • I mange bryllup i denne dagen og alder liturg ikke be om noen gjenstander.
 • Du bør prøve ditt beste for å finne ut eventuelle problemer med din "kjære" før dagen i bryllupet. Hvis du ikke kan snakke med den personen og lufte bekymringer, bør du ta det som et tegn på at å bryte opp bryllupet er ikke riktig løpet av handlingen.
 • Søke psykologisk rådgiver. Det du foreslår er sjeldne, ikke normal, og vil føre til livsforvandlende minner for alle i rommet. Du kan også være lurt advokat - hvis du gjør noen negative bemerkninger om en annen person du sannsynligvis til å bli saksøkt for bakvaskelse.
 • Din «kjæreste» kan hate deg
 • Med mindre du ønsker å møte umiddelbare konsekvenser eller du arbeider med en svært forståelse familie, kan det være en god idé å flytte til en annen del av landet etterpå. Du bør ha en jobb og et sted å bo i tankene før du drar.
 • I forsøket på å stjele en snart-å-være ektefelle borte, vil du møte sinne av deres familie og venner. Hvis du prøver å bryte opp et bryllup, kan du godt sikre fortsatt hat fra din "elskede" og alle andre involverte.

Ting du trenger

 • Forberedt tale
 • Bryllup detaljer
 • Tillit til å meina