Wkino

Hvordan nyte bryllupet som en gravid brud

Borte er de dager da den gravide bruden hadde en rushed, rolig bryllup for å dekke "skam". Realisme og avslappet sosiale normer har satt inn og mange bruder er gravid, ja, i 2001, en London kjole butikk anslått at nesten 20 prosent av sine kunder var ventet. Både graviditet og ekteskap er anledninger for feiring, så den gravide bruden har all rett til å stå høyt og føler seg stolt, samt å se veldig strålende på hennes spesielle dag.

Trinn

Hvordan nyte bryllupet som en gravid brud. Forstå andres følelser rundt deg.
Hvordan nyte bryllupet som en gravid brud. Forstå andres følelser rundt deg.
 1. 1
  Forstå andres følelser rundt deg. For noen mennesker de kulturelle eller religiøse oppfatninger og forventninger som de har kan gjøre det vanskelig for dem å akseptere din vilje til å være en gravid brud. Ha medfølelse for dem fordi de tar ting veldig bokstavelig uten å tenke gjennom konsekvensene, blant annet at du har valgt å gifte seg og leve med din ektefelle og barn. Ta deg tid til å snakke med dem om deres følelser, vel, og deretter forklare dine egne følelser til dem. Selv om du sannsynligvis ikke vil se øye til øye helt, vil unngå hurling ditt sinne og frustrasjon på dem tjene deg sine, selv om motvillig.
  • Forklare folk som forkynner ve og skam at dagens holdninger er langt mer avslappet og medfølende.
  • Sharon Naylor, forfatter av The Bride Diplomacy Guide, tyder på at hvis du er konfrontert med dårlig tilslørt kritikk om å gifte seg "i den tilstanden", svarer med å si noe langs linjene av "Vi har vært så velsignet, og vi er glad for å dele våre bryllup med hele familien. "
 2. 2
  Ikke handle skamme. Dette usunn eksternt-indusert følelser er en av de tingene som har potensial til å ødelegge alt for deg, din ektefelle å være, og for barnet ditt når han eller hun blir gammel nok til å forstå hvordan bryllupet var og hvordan du følte om det. Vær stolt av de valgene du gjør i livet. Graviditet og ekteskap er to stater å være svært begeistret for, så hold deg stolt!
  • Vær oppmerksom på at det kan være en spesiell utfordring med de som ble tvunget til å gifte seg ung i det siste på grunn av graviditet. De kan det faktum at du er glødende og stolt over å vise frem din bump mens de måtte luske rundt og raskt få ekteskapet overstått.
  • Håndtere "hvit kjole" problemet. Hvite kjoler er en viktoriansk oppfinnelse etter at dronning Victoria giftet seg i hvitt (hennes eksempel ble alltid fulgt på den tiden), senere fikk ideen om hvit en merkelig moralsk overtone som var ikke engang grunnen når hvite først ble moderne. I dag er hvit rett og slett sett på som en populær og tradisjonelt bryllup farge og ikke som en moralsk dom. Hvis du vil ha hvit, deretter bruke den. Like viktig, om du heller vil ha en annen farge, gå for det også. Ikke bli hemmet av en sosial konvensjon som er forvirret og ut-datert!
 3. 3
  Snakk med liturg din hvis du planlegger et kirkebryllup. Noen menigheter vil ikke tillate et bryllup med en gravid brud, men mange kirker vil. Spør rundt og igjen, ikke bli til skamme.
  • Noen kirker krever pre-ekteskapelig rådgivning. Spør om kravene.
  • Noen prester / prester / annen tro liturg kan forvente deg å "tone ned" bryllupet å gjøre det en mer privat affære. Hvis det ikke passer deg, deretter fortsette å spørre rundt eller vurdere et kompromiss for eksempel en privat bryllup og en stor mottakelse.
 4. 4
  Forvente noen utfordringer med kjole, men ikke betale for noe som ser ut som frump med et brak. Finn en god sydame og fortelle henne at dato for bryllupet og hvor langt gravid vil du være på den datoen. Din kjole må være alterable som du ikke kan forutsi vekst eller dynamikk, spør sydame å ha dette i bakhodet når du gjør opp kjolen. Se etter fyldigere kjoler i stedet for trange passer, små midjer, og alt figur-hugging. Retten stil av kjoler inkluderer imperium linje, prinsesse linje eller A-line kjoler.
  • Plasser aksent på dine skuldre og byste å trekke blikket bort fra magen sone.
  • Hvis du kjøper en ferdig fødselspermisjon brudekjole, er det en god idé å prøve og la det til mye nærmere bryllupet dato, for å være sikker på en behagelig passform.
  • Unngå, tett laced bodices, eller andre sammentrekkende utstyr. Flow er farten for en kvinne med en voksende bubs og verkende ledd.
 5. 5
  Glem fancy. Gå med komfortable leiligheter som vil tillate deg stå for en god periode uten å føle enda mer verkende og sliten enn din graviditet er allerede klarer å gjøre mot deg.
 6. 6
  Har de vanlige tilbehøret. Sløret, smykker, veske, og bouquet forbli upåvirket av magen størrelse, så nyt alle av dem så mye som ønsket.
 7. 7
  Tenk å ha en mock gjort opp. Graviditet tendens til å gjøre de fleste kvinner hovne opp og fingrene vil ikke være immun mot dette! En ryddig svaret er å ha både ditt virkelige giftering og en mock en, ved hjelp av mock en for vielsen og deretter iført ditt virkelige giftering når fingrene er tilbake til sitt vanlige størrelse. Hvis du vil at den virkelige ringen for å være en del av seremonien, kunne du ha den rundt halsen eller har det lagt på ringen pute ved siden av mock ring og nøye lagret etter at løfter er utvekslet.
  • Du kan også vurdere å kjøpe ringen montert på de hovne fingre og har det endret senere.
 8. 8
  Planlegge menyen. Når gravid du ikke kan konsumere visse ting, så vær sikker på at det finnes egnede alternativer tilgjengelige for deg på menyen. Dette betyr ikke at du ikke la dine gjester, brudgommen og bryllup parti nyte disse tingene, det betyr bare at du må finne alternativer for deg også. Ting som du ikke vil være i stand til å dele på er:
  • Alkohol, sjømat og noe rå fisk, myke oster, og alt legen din fraråder.
 9. 9
  Planlegge en bryllupsreise som er realistisk og svært avslappende. Du fortjener det dobbelte av velvære med bryllupet planlegging og babyen vokser bidrar til din generelle utmattelse. Finn et sted som ikke er vanskelig å komme til og som ikke krever mye planlegging, men som lover mye fred, ro og velvære.
  • Hvis du sjekke at både destinasjon og retur flyreiser er i stand til å ta deg, de fleste flyselskaper vil ikke la gravide fly etter en viss periode inn i svangerskapet med mindre det er et nødstilfelle.
  • Vær sikker på at forsikringen dekker eventuelle svangerskapskomplikasjoner eller til og med fødselen. Vet også hvor sykehusene er i tilfelle en nødsituasjon.
  • En annen vei rundt dette er å bare utsette bryllupsreise før etter at barnet er født. Du fortjener resten og barnevakt!
 10. 10
  Nyt bryllup. Trøtthet kan være den største faktoren for deg under bryllupet, spesielt hvis det er lenge. Du må kanskje sitte mer enn du forventet, så vær sikker på at det er stoler plassert på strategiske steder for deg å hvile når det trengs. Snakk med presten / prest / feirende om lengden av løfter også, i tilfelle du er bekymret for sin lengde eller om å ha en høy krakk eller noe å lene seg om nødvendig. Prøv å gjøre alt mulig for å lette trøtthet, inkludert gode sko, rikelig med vann, og lett bad tilgang. For det meste, konsentrere seg om å nyte til anledningen og skinner fordi det er din dag og du fortjener å ha det aller beste dagen mulig.

Tips

 • Brudekjole designere gjør imøtekomme for gravide, det er bare ikke noe som er annonsert mye fordi det ikke er et salgsargument for bryllup outfitters. Men ikke vær sjenert, skamfull eller redd, bare fortelle montør eller sydame du er gravid og jobbe derfra.
 • Skjule det faktum at du er gravid med en kjole er mulig tidlig. Gå en kjole størrelse opp, må den øverste delen av kjolen forseggjort funksjonen, og bære en stor bukett.
 • Vurdere lengden på alt - seremonien, mottak, taler, etc., og tenke seriøst på paring ned der du kan. Og avhengig av utholdenhet, kan det ikke være en god idé å ha et mottak som går sent på kvelden. Hvis ditt hjerte er innstilt på dette, bare akseptere at du kanskje må bøye seg ut tidligere enn bryllupsfesten og gjester, men la dem nyte resten av kvelden.

Advarsler

 • Unngå å gifte seg fort bare på grunn av graviditet. Dette må gjøres for de riktige grunnene, ikke fordi du føler at det er den riktige tingen å gjøre med sosiale standarder. Er dere to kompatible for livet? Vil stress med å planlegge et bryllup bli bedre slapp til etter at barnet er født? Gjør ditt valg med omhu.

Ting du trenger

 • Fødselspermisjon eller større brudekjolen
 • Flate, gode sko
 • Tilbehør
 • Bryllup og mottak arenaer
 • Spesiell meny for deg selv