Wkino

Slik spiller du med din eremitt krabbe

Eremittkreps er veldig aktive og hyggelige dyr hvis du spiller med dem. Gjør ting med eremitt krabbe er viktige fordi de vil lære å stole på deg mer, og det er virkelig moro. Det er definitivt givende å ha en eremitt som kjæledyr!

Trinn

Slik spiller du med din eremitt krabbe. Lag en lekeplass for krabber slik at de kan spille.
Slik spiller du med din eremitt krabbe. Lag en lekeplass for krabber slik at de kan spille.
 1. 1
  Lag en lekeplass for krabber slik at de kan spille. Prøv å sette et basseng med vann med en bank eller rampe for å hjelpe den komme ut. Sørg for å se dine eremittkreps hvis du gjør dette. De rømme lett og du vil mest sannsynlig ikke være i stand til å finne dem. Du kan også lage en "haugen" for din eremitt å utforske. Ha litt av maten sin i et uvanlig sted, og dette vil oppmuntre eremitter å utforske mer. Du kan prøve å sette en seng av sand i der også. Du kan legge til noen andre leker, for eksempel små baller, byggeklosser etc.
 2. 2
  Ta dem ut av tanken deres og sette dem ned på en ren glatt overflate slik at de kan venne seg til sitt nye lekeplass, sørg for at du overvåke dem først for å sikre at ingenting er galt og at alt er vel.
 3. 3
  Tenk på spill for din eremitt, for eksempel skjule sin favoritt mat og oppmuntre dem til å finne den.
 4. 4
  Eremittkreps er aktive. Prøv en liten, mus-sized hamster ball som din eremitt krabbe er i stand til å bevege seg. Bore mange små ekstra hull slik at de kan holde på med føttene. Prøv en glød-in-the-dark hamster ball for natten moro.
 5. 5
  Prøv å holde din eremitt krabbe i håndflaten din, og hver gang det nesten går over kanten av hånden din, slå den. Det er en flott måte å utøve din eremitt, og ha det gøy også.
 6. 6
  Ikke tving dem til å gjøre noe, bare la dem ta det i sitt eget skritt. Hvis du tvinger dem til å gjøre mye, vil de ønsker å gå tilbake i buret sitt.
 7. 7
  Hvis eremittkrepsen ikke klype deg, ikke kjøre ham / henne under vann, plager det virkelig ham / henne, på grunn av klor. Vann fra springen kan være dødelig for din eremitt krabbe, på grunn av klor i vannet. Bare sette ham ned på gulvet eller i buret sitt, og han bør la gå.
 8. 8
  Eremittkreps gjør best i par. Hvis det er bare dem alene, de får ensom.
 9. 9
  Noen eremittkreps dø fordi de blir kastet rundt og spilte med for grovt eller for mye.
 10. 10
  Aldri prøve å tvinge en eremitt krabbe for å komme ut av skallet sitt. De ville heller dø enn å bli tvunget ut, og mye av tiden de dø når laget å flytte.
 11. 11
  Når en eremitt krabbe er død, faller det ut av skallet sitt og lukter råtten fisk. Hvis en eremitt krabbe faller ut av skallet sitt og lukter ikke, er det molting. Det som falt ut av skallet er bare et ytre skjelett. Når en krabbe er molting, flytte alle andre krabber til en annen tank, som de vil angripe Molter. Hold Molter tank ekstra fuktig, og holde exoskeleton inne. Krabben vil spise exoskeleton når det er gjort molting. For mer informasjon om hamskifting, se eremittkreps for Dummies.
 12. 12
  Når du foretar en lekeplass du kan få to kvadratiske stykker av papp og sette rubberbands over dem og så lim de to delene sammen. Dette kan være et klatrestativ og en hytte for krabbe din.

Tips

 • Endre sand hver 2-3 måneder.
 • Eremittkreps liker å spille om natten, så prøv å spille med dem om natten versus dagtid.
 • Du kan bruke ting som drivved for eremitter å utforske. De elsker det.
 • Aldri ta en eremitt krabbe ut mens molting sin.
 • Grav et hull i deres hjem og plassere usaltet popcorn i det og dekke det med et lite lys rock. De elsker å finne det om natten når de er aktive. Pop corn frisk den kvelden.
 • Aldri får normale greiner fra hagen din, kan de inneholde plantevernmidler og kan drepe din Hermet krabbe, spør din lokale dyrebutikk, de normalt har spesielle grener, hvis de ikke gjør det, spør hvor du kan få en.
 • Sørg for at du koke hver ny ting du putter i crabitat. (Ikke dine eremittkreps, duh.) Den nye leketøy er sannsynligvis forurenset med bakterier, som kan drepe din eremitt krabbe.
 • Pass på å ikke koppen din hånd når du holder eremitt krabbe.
 • Din eremitt kan ikke brukes til den nye lekeplassen, men hvis du setter ham / henne i den hver dag i ca ti minutter, vil det snart føle deg hjemme. Ikke bli altfor skuffet hvis eremitt ikke ønsker å spille-forskjellig eremitter har forskjellige personligheter.
 • Ting som tre som ikke kan kokes kan varmes i mikrobølgeovn i ett til to minutter for samme effekt. Vær forsiktig når du fjerner det, vil det være varmt. Tips: Ikke mikrobølgeovn tre i 1 min. og 30 sekunder! Det kan ta fyr!
 • Sett i en selvlysende ball siden eremittkreps er mer aktive om natten.
 • Kjør sakte når du nærmer deg eremitt krabbe å unngå å skremme den.
 • Alltid være forberedt med et nytt skall!

Advarsler

 • Eremitter har skarpe klør og kan gi en ekkel dram, så vær forsiktig, og ikke din vrede eremitt. Din eremitt er ikke prøver å skade deg! Han føler bare usikre, og ønsker ikke å slippe ham!
 • Det er greit å spille med krabbe din, bare ikke overdriv. Unngå overdreven håndtering, og vær forsiktig hvis du har en aggressiv krabbe.
 • Også, gi dem vann på flasker ikke på. Selv om vann ikke komme på dem, hvis de spiser det de kan bli syke og eller dø.
 • Eremittkreps har endret gjeller og krever minst 70% fuktighet i luften til å puste ordentlig. Typisk hus luftfuktigheten er bare 40% og enda mindre når air condition eller oppvarming blir brukt. Ha dette i bakhodet hvis du skal ta dem ut, så plutselige fall (eller øker) i fuktighet (og temperatur hvis du bruker a / c) er svært skadelig for dem. Mer enn bare noen få minutter kan gjøre permanent skade på gjellene.
  • Ikke noen gang mate eremitt mat som inneholder salt! For eksempel, kjeks og popcorn. Bordsalt inneholder jod, som gjør til eremitter hva arsen gjør for mennesker. Bare mate usaltet mat. Eremitter også har en hard tid å fordøye korn, slik at du kanskje ikke ønsker å mate dem noen.
 • Unngå vann direkte på din eremitt krabbe. Klor er svært farlig for dem.
 • Ikke la din eremitt komme unna, sørg for at du gjør lekeplassen flukt bevis. Sjekk din eremitt krabbe alle tider.

Ting du trenger

 • Mat og vann retter
 • Diverse leker
 • Shelter
 • Vann dechlorinator
 • Sand eller steiner