Wkino

Hvordan gi din eremitt krabbe et bad

Når du ser på krabbe din, legger du merke til at han ikke har vært å holde tritt med hygiene hans. Du må gi ham et bad!

Trinn

Hvordan gi din eremitt krabbe et bad. Fyll en stor bolle med romtemperatur dechlorinated vann.
Hvordan gi din eremitt krabbe et bad. Fyll en stor bolle med romtemperatur dechlorinated vann.
 1. 1
  Fyll en stor bolle med romtemperatur dechlorinated vann. Sørg for at det er nok til fullt ut å senke din største eller liten krabbe.
 2. 2
  Sett krabbe i opp ned og la vannet fylle opp sitt skall, observerer at krabben skal kunne oppreist selv. Ved å gjøre at skitt, mat, eller noe annet som er i skallet sitt skal skylles ut. Du kan gjenta en gang til hvis han er veldig skitten. Hvis du holder krabbe i sanden et sekund rent er nødvendig å fjerne sand fra innsiden skallet sitt.
 3. 3
  La ham gå rundt i vannet i noen minutter, deretter setter du eremitt krabbe i en stor container foret med et håndkle for ham å gå på. Det er også nyttig å sette skall (nykokt i salt vann og avkjølt) i beholderen til den eremittkrepsen å endre. De eremittkreps er vanligvis svært våken og full av energi til Shell butikken hvis du putter massevis av skjell på med dem.
 4. 4
  Noen eremitt krabbe eiere bade sine eremittkreps gang annenhver uke og noen ikke bad sine krabber, men gir store vann retter, slik at deres eremitt krabbe kan bade seg. Når du gir store vann retter, må du ha småstein eller svamper i den slik at de mindre eremittkreps kan klatre ut.
 5. 5
  Ikke over-bade dine eremittkreps eller de vil bli veldig stresset. Don `t bade dine krabber hvis crabarium har en vannskål som er stor. det er lettere å kjøpe en på din lokale dyrebutikk enn å bade dine krabber for hånd. Bare endre vann i skålen en eller to ganger i uken.
  • Hvis Hermie tanken har blitt infisert med midd, etter rengjøring tank, vil Hermies trenger også en IO bad (salt vannbad laget med Instant Ocean eller eremitt krabbe salt på lokale dyrebutikker eller annen salt brukes for marin fisk tank).
 6. 6
  Gjør din øyeblikkelig havvann maksimal styrke (bruk et hydrometer til å måle saltholdighet å unngå syltede krabber).
 7. 7
  Etter havet vannbad, bade eremittkreps i dechlorinated vann, deretter la dem tørke av.
 8. 8
  Hvis du ikke har noen umiddelbar havet prøve å kjøpe noen når du har tid.

Tips

 • Vet at de fleste krabber vil bade seg i sine vannskåler og trenger ikke en vanlig bading. Det begynner å bli kalt inn spørsmålet om krabber skal bades i det hele tatt. Men du bør definitivt bade krabbe hvis du oppdager midd eller andre feil kravlesøk på krabber.
 • Bade krabbe en gang i uken for å redusere midd, bakterier og flått. Også det er bedre å gi dem en saltvann bad.
 • Salt vann er nødvendig for din eremitt krabbe overlevelse. Bade dem i det en gang i blant vil føle seg veldig bra. Bruk din allerede dechlorinated friskt vann og bland i pr pakke retninger, Oceanic Brand Sea Salt, Tropic Marin og Instant Ocean er gode merker.
 • Dine krabber vil trolig bade seg i sine vannskåler ofte. Bade dem en gang i måneden på det meste, alternerende mellom fersk-og saltvann.
 • Dechlorinated vann er best laget av vann fra springen og Tetra Aqua Brand (eller lignende) fisk vann dechlorinator. Bare følg instruksjonene på flasken. De gallon størrelse mugger fra renset vann er perfekt for å holde rundt for bading krabber, og holde deres vann skåler fulle.
 • Eremittkreps som våt sand å grave i.

Advarsler

 • Pass på at vannet er romtemperatur! Du ønsker ikke å brenne eremitt krabbe. La vannet sett i noen timer hvis du ikke har et termometer. Også, påfør krabbe i, ikke tvinge den.
 • Bading for mye kan stress ut din eremitt krabbe. Bare gjøre det når det er nødvendig. Det er best å ha en bolle allerede i eremitt krabbe tanken.
 • Eremittkreps faktisk lagre vann i sine skjell til hydrat selv, og faktisk kan regulere hvor salte dette skallet vannet er. De vil bruke dette vannet til å holde sin egen personlige luftfuktighet på hva de liker, vil de drikke det, eller lagre ekstra av det når de er i ferd med å skifte ham. Bading dine krabber endrer denne lagret vann og noen begynner å tenke at å endre det slik at det kan være skadelig. Hvis vannet retter er ikke dypt nok for krabber å dukke i, kanskje ha en "vann spilletid" der du putter dem i en større plastboks som har to dype vann boller i med ting å klatre inn og ut fra. De kan da velge å senke seg selv eller ikke hvis de ikke trenger det. Mens de er i denne "spilletid" plast badekar, kan du bruke tiden til å rengjøre tanken eller gjøre endringer i den.
 • Bruk aldri vann fra springen! Det kan skade eremitt krabbe! Bruke flaskevann eller saltvann!

Ting du trenger

 • håndkle eller to eller tre papirhåndklær
 • 2 boller
 • Hermie hytta
 • dechlorinated fersk eller salt vann
 • eremitt krabbe (s)
 • eremitt