Wkino

Slik oppdager du falske produkter

Et par år siden hvis du har hørt en rapport om piratkopierte varer, har du sannsynligvis avbildet imitasjon Rolex klokker eller chintzy faux-Gucci. Nå, derimot, med spredning av giftig tannkrem, forgiftet piller, og defekte skjøteledninger, har falske produkter blir mer truende. Mens det er noen generelle forholdsregler du kan ta for å unngå å kjøpe forfalskninger, er det beste forsvar å være årvåken og å lære hvordan å få øye på forfalskninger selv.

Trinn

Slik oppdager du falske produkter. Se opp for avtaler som er for godt til å være sant.
Slik oppdager du falske produkter. Se opp for avtaler som er for godt til å være sant.
 1. 1
  Se opp for avtaler som er for godt til å være sant. Ikke alle finter selge til lavere priser enn sine originale kolleger, men en uvirkelig handelen er en av de sikreste tegnene på en un-real produktet. Spør deg selv hvordan noen kan selge, for eksempel, en splitter ny 105€ verktøy for 40€ - sjansene er det er fordi det er en forfalskning.
 2. 2
  Vær oppmerksom på de produktene du kjøper. Odds er du kjøpe mange av de samme produkter eller merkevarer om og om igjen. Betale minst en liten oppmerksomhet til dem, og du vil bli mye bedre på å oppdage en forfalskning fordi du har noe å sammenligne det med. Hvis du kjøper et merke som er nytt for deg, eller et produkt som du ikke ofte kjøpe, sammenlign det med det samme produktet til andre butikker. Du kan også sammenligne merkevarer mot andre merker. For eksempel, hvis du ikke er sikker på om en viss skjøteledning, sammenligne det til andre som er til salgs i samme midtgangen. Alle merker av skjøteledning vil ha mye av den samme informasjonen og symboler som skrives på dem eller på emballasjen, så hvis en bestemt merke ikke gjør det, kan det være en forfalskning.
 3. 3
  Beware produkter som virker spinkel eller er åpenbart dårlig gjort. Kvalitetskontroll er ofte fraværende i piratkopiering operasjoner, slik at du kan være i stand til å få øye på en falsk bare basert på utførelse sin. Selvfølgelig, selv om det ikke er en forfalskning, vil du virkelig vil ha en dårlig gjort produktet?
 4. 4
  Inspiser emballasjen nøye. Anerkjente bedrifter vanligvis tar stor forsiktighet i emballasje sine produkter. Beware spinkel innpakning, emballasje med substandard utskrift eller kjører farger, eller pakker som synes å ha blitt åpnet. I tillegg, ta deg tid til å faktisk lese pakken.
  • Skrivefeil eller grammatiske feil er vanlig på emballasjen for forfalskede varer. For eksempel hadde esker med forfalsket tannkrem som dukket opp i amerikanske butikker i juni 2007 flere åpenbare skrivefeil, blant annet "SOUTH AFRLCA" og "Assoxiation."
  • Har emballasjen nøyaktig overens med produktet? Noen uforsiktig falskmyntnere vil prøve å sette en falsk drill, for eksempel i en boks for en sag. Det er sjelden denne åpenbare - sjekk modellnummer på emballasjen mot modellnummeret på utstyret, og nøye undersøke koder på klær.
  • Se opp for svært ren bokser. De fleste produkt etiketter og bokser i disse dager har en hel rekke opplysninger trykket på dem, fra strekkoder til varemerke og patent informasjon til resirkuleringssymbolene. ofte ikke ønsker å bruke tid til å gjengi alle detaljer, så de vil sannsynligvis la noen av disse greiene av.
  • Se etter produsent kontaktinformasjon. Mest anerkjente selskaper vil gi et telefonnummer eller minst en adresse hvor forbrukerne kan ringe dem.
 5. 5
  Se etter en sikkerhet sertifisering etiketten. Bare om noen elektriske produkter, og mange andre produkter som kan utgjøre en slags sikkerhetsrisiko, vil ha en eller flere sikkerhets sertifiseringer på etiketten hvis det er laget av en legitim produsent. UL (Underwriters Laboratory) etiketten er den mest vanlige, spesielt i USA (de konkurrerende ETL mark er også en viktig sertifisering i USA). I Europa er CE (forkortelsen ikke offisielt stå for noe) merking kreves på elektriske produkter, og i Canada CSA (Canadian Standards Association) mark er vanlig. Se etter minst ett av disse merkene på elektriske produkter - det er ofte flere, samt andre mindre sertifiseringer. Husk imidlertid vil at falskmyntnere inkluderer ofte falske merker på sine produkter, slik at du trenger å se på dem nøye. Lav kvalitet som ikke hevder å være merkevare-navnet kan også bare bruke en falsk sertifisering mark.
  • Gjør deg kjent med hvordan disse merkene ser ut. Se på produkter i huset ditt og i butikker. Merkene for en gitt sertifisering er ikke alltid det samme størrelse, men de alltid bære samme font og design, og de vil inkludere et kontrollnummer for det spesifikke produktet. Forfalsket merker er vanligvis, men ikke alltid, lett å få øye på. UL krever hologram karakterer for de fleste produkter fra Kina og for noen produkter, uavhengig av opprinnelsesland, se deres hjemmeside for detaljer.
  • Hvis sertifisering merket er bare til stede på emballasjen, men ikke om selve produktet, det er en god sjanse for at produktet er falske.
  • Noen av disse organisasjonene har også elektroniske produkt registre hvor du kan slå opp et bestemt produkt eller kontroll for å verifisere sertifisering.
 6. 6
  Sørg for at alt som skal være der er der. Falske produkter ofte ikke omfatte supplerende materialer som en eiers manuell eller et produkt registrering kortet. Noen ganger de ikke engang omfatter alle deler som bør komme med produktet, eller enkelte deler vil være fra en annen produsent.
 7. 7
  Sjekk produsentens hjemmeside. Mange store selskaper nå har informasjon på sine nettsteder for å varsle kundene om mulige falske produkter og å hjelpe dem oppdage forfalskninger.

Tips

 • Kina er kilden til mest piratkopierte produkter. Selvfølgelig mange, mange legitimt produserte produkter er også laget i Kina, men en "Made in China" klistremerke på en allerede mistenkelig produktet er et rødt flagg. Du bør også være mistenksom hvis ingen opprinnelseslandet er notert enten på emballasjen eller selve produktet. Forfalskning ringene vil noen ganger fjerne en "Made in China" klistremerke når du importerer falske produkter, og produsenter av etterligninger vil noen ganger rett og slett utelate hjemlandet betegnelse.
 • Kvaliteten på forfalskningene varierer veldig. For mange mennesker, det er det største problemet med forfalskninger - du vet ikke hva du får. Noen mennesker, derimot, liker shopping for gode kjøp på høy kvalitet forfalskninger, spesielt når du reiser utenlands. Hvis du er så tilbøyelig, husk at innkjøp forfalskninger kan være ulovlig, og importerer dem til hjemlandet er også svært sannsynlig mot loven.
 • Være rimelig. Er farene ved falske produkter overdrevet? Mens det er ingen tvil om at piratkopierte varer kan være farlig - de har resultert i skader og dødsfall i hele verden - det er viktig å huske på at de legitime produsenter av produkter, og handel grupper som representerer dem, har et insentiv til å overdrive risikoen for å be offentlige inngrep og for å skremme folk som bevisst kjøper knockoffs merkevare-navnet varer. Fokuset på piratkopierte varer har ført til noen ganske irrasjonelle handlinger, for eksempel tyske myndigheter forbrenning, i 2006, av en million par falske sko - mens millioner av mennesker verden gå uten sko i det hele tatt.

Advarsler

 • Når du er i tvil, spytte den ut. I juni 2007 forfalsket tannkrem skremme, fortsatte minst én person som ble syk på grunn av produktet for å bruke produktet selv om de la merke til at det smakte forferdelig. Hvis noe ikke ser riktig ut, spesielt i et produkt som du får i deg, eller gjelder kroppen din, eller en som kan utgjøre, for eksempel en brann risiko, slutte å bruke den umiddelbart og kontakte myndighetene. Selv ekte produkter kan være defekt eller skjemt, så ikke risikere skade ved å ignorere en potensiell faresignal.
 • Mens disse trinnene kan hjelpe deg å oppdage de fleste forfalskninger, noen falskmyntnere betale mye oppmerksomhet på detaljer, og ingen sett med retningslinjer kan absolutt sikre at du ikke vil kjøpe en forfalsket produkt. Omvendt, bare fordi et produkt svikter en eller to av de ovennevnte testene ikke nødvendigvis at det er forfalsket.