Wkino

Hvordan å ringe en ringeklokke

Vi vet alle hvordan å ringe en ringeklokke. Alt vi gjør er å trykke på den lille knappen på den, og det ringer. Det er ikke en vanskelig ting å lære, eller å gjøre. Men siden det er forskjellige typer dørklokker, brukt på ulike boliger, vite hvilke bjelle å presse kan være litt vanskeligere.

Trinn

Hvordan å ringe en ringeklokke. Legg merke til at dette ringeklokke puten inneholder mange navn, og hver person bor i denne bygningen.
Hvordan å ringe en ringeklokke. Legg merke til at dette ringeklokke puten inneholder mange navn, og hver person bor i denne bygningen.
 1. 1
  Legg merke til at dette ringeklokke puten inneholder mange navn, og hver person bor i denne bygningen. Les navnene på kodene, og skyv bare på knappen ved siden bosatt at du ønsker å besøke. De vil buzz tilbake og foran døren kan åpnes.
 2. 2
  Se på denne bjelle utenfor en privat bolig. Denne døren ringer klokkespill inne i hjemmet, varsle beboer om at noen er på utsiden venter på å besøke. De vil da åpne døren selv.
 3. 3
  Legg merke til at dette ringeklokke synes å se annerledes ut. Dette vil igjen bli plassert utenfor en privat bolig, men har en høyttaler på den. Ring denne klokken, og personen inne, vil snakke med deg, spør hvem du er. Du vil i sin tur, snakke tilbake. Hvis de ønsker å gå inn, de selv vil åpne døra.
 4. 4
  Sette fingeren på dette, og du vil merke at det veksler. Det vil kunngjøre deg til en privat bolig, men fingeren må nøye plasseres i øvre posisjon eller på lavere posisjon, eller den vil ikke ringe.
 5. 5
  Legg merke til at dette ringeklokke, har mange navn på det, samt en over. Dermed bygging, hus fire beboere. Trykk på knappen ved siden av navnet du ønsker, og de vil snakke tilbake til deg, spør hvem det er som du snakker tilbake. De vil buzz tilbake og inngangsdøren vil åpne, og igjen bak deg.

Tips

 • Ring en gang og deretter vente. Ring en gang så stopp. Hvis andre ikke svarer, da de sannsynligvis ikke er hjemme.
 • Snakk tydelig og sakte hvis dørklokken har en høyttaler i den. Kunngjøre navnet ditt hvis beboeren spør noe slikt som "hvem er det". Vær forberedt på å gi tilleggsinformasjon som til grunn for besøket.
 • Hvis de har ventet på deg, og de ikke reagerer på klokken, ring dem på din mobiltelefon. Sjansene er det kan ha vært en misforståelser.

Advarsler

 • Ikke holde trykke på knappen. Ring det en gang og så stoppe. Hvis du fortsetter å ringe, så stopp, og deretter ringe igjen, du absolutt ikke vil være velkommen i det huset lenger. Aldri gjør dette som en spøk heller, hvis du ikke kjenner de andre boligene i samme bygård. De kan ringe politiet på deg.
 • Ikke spill knock knock ingefær [som kjent mer vanlig som banke en dør run] "ding dong grøft" (banket på døren / ringer på og kjører bort), eller du kan ende opp i trøbbel med politiet.