Wkino

Slik forhindrer en ran

I dagens tøffe økonomien, er hjemme invasjoner dessverre blir mer reell. Folk mister sine elementer, og mange vil kanskje aldri se dem igjen. Hvis du ikke vil at huset ranet, vil denne guiden vise deg noen enkle steg du kan ta for å hindre et innbrudd.

Trinn

Slik forhindrer en ran. En arbeidsgruppe alarm system er alltid et godt tiltak.
Slik forhindrer en ran. En arbeidsgruppe alarm system er alltid et godt tiltak.
 1. 1
  En arbeidsgruppe alarm system er alltid et godt tiltak. Får man ikke er veldig vanskelig og vanligvis ikke dyrt. Disse alarmene kan være en stor avskrekkende for innbruddstyver. Sørg imidlertid at det er profesjonelt installert.
 2. 2
  Låsbare dører og vinduer er et godt tiltak. Ulåste dører og vinduer er invitasjoner for noen å rane huset ditt. Hvis en lås ikke fungerer, få det løst umiddelbart.
 3. 3
  Ødelegge bokser. Så rart som det kan virke, kan folk ønsker å rane deg for hva som er på en boks på slutten av oppkjørselen din. Hvis du har en boks som viser en plasma-TV eller noe annet veldig dyrt, du ønsker å bli kvitt det.
 4. 4
  La lysene på hvis du forlater. Hvis et hus ser ledige og uforberedt, kan det huset være et offer for et ran. Leaving lysene på er en trygg tiltak for ethvert hus.
 5. 5
  Stol på dine naboer. Hvis du skal være borte en stund, kan naboer å beskytte huset ditt.
 6. 6
  Lukk garasje. Forlate den åpen, selv på dagtid setter bilen og dens innhold i fare fra fremmede som passerer huset ditt. Være spesielt årvåkne om å stenge det om natten. Hvis du ser at naboer garasje åpen etter leggetid, ring dem for å la dem vite. De vil sette pris på samtalen, og vil trolig returnere favør hvis du ved en feiltakelse la garasjen åpen.
 7. 7
  Hold ting satt bort og ut av syne hvis mulig, slik at en snusing fremmed kan ikke se verdisaker gjennom vinduene. Dette gjelder for bilen også.
 8. 8
  Hvis du har glass ved siden av dine utenfor dørene bruke en dobbel døde bolt, slik at de ikke kan nå i om knust glass og skru ut døren. Hold en nøkkel til bolten inne i huset nær døren til enhver tid slik at du kan komme seg unna i tilfelle brann.
 9. 9
  Plante tornete busker i nærheten vinduer som kan være utsatt for innbrudd for å avskrekke tyver.
 10. 10
  Eliminere høye busker i nærheten dører og vinduer som kan tillate tyver å være skjult fra vaktsomme naboer som de forsøker å bryte seg inn i hjemmet ditt.
 11. 11
  Vær sikker på å sikre vinduer inn i garasjen. For skyvevinduer bruk kanal låser at klemme på eller en pinne som holder glasset glir åpen. En gang i garasjen din, tyver har mange muligheter til å bryte inn i huset ditt ved hjelp av dine egne verktøy fra garasjen. Og dessverre en gang i garasjen ofte døren som fører inn i hjemmet ditt er låst opp. Så låse den, med en død bolt, og holde det låst når du er borte eller sover.
 12. 12
  Sikre øvre etasjes vinduer, og spesielt dører til dekk eller balkonger. Disse kan ofte nås med atletisk ungdom eller erfarne tyver søker enkel tilgang inn i ditt hjem.
 13. 13
  Legg utvendig belysning til hjemmet ditt slik at besøkende er i vanlig skue av dine naboer når du nærmer deg hjemme. La dem på når du er borte, eller sette dem på bevegelsessensorer, og / eller lyssensorer slik at de er på ved skumring og / eller når noen nærmer seg huset.
 14. 14
  Hvis du har til å parkere bilen utenfor, park i et godt opplyst område og holde det låst. Det kan være lurt å investere i en bil alarm også.
 15. 15
  Ikke holde en nøkkel til huset ditt, gjemt utenfor huset ditt. Mest gjennomtenkte tyver vil finne en skjult nøkkelen hvis de har tid til å søke. Hvis du har å holde en nøkkel utenfor hjemmet holde det på et naboer huset. Du kan også holde det skjult utenfor huset deres hvis du er bekymret for dem å være utilgjengelig når du trenger din nøkkel.
 16. 16
  Hvis du har et tastatur garasjeportåpner installert utenfor hjemmet ditt, må du være smart om koden. Ikke bruk et tall som kan bli sett opp av en bestemt tyv. Unngå bursdager, adresser, telefonnumre eller sekvensert eller repeterende tall. Det er OK, ikke best, men greit å kombinere tall, som for eksempel de to første sifrene i telefonnummeret ditt pluss den måneden du ble født. Eller du kan bruke to sifre fra din mors bursdag og to sifre fra din fars bursdag. Ikke del denne koden med andre enn din nærmeste familie.
 17. 17
  Vær forsiktig med arbeidere som skal arbeide i ditt hus eller din nestes hus. Hvis du har verdifullt utstyr eller verktøy, sette dem ute av syne, ute av sinn. For noen det kan være fristende å hjelpe seg selv til ting, eller fortelle en venn hvor det er noen verdifulle elementer som skal "løftes" på et senere tidspunkt.

Tips

 • Sjekk sikkerhetssystemer og låser ofte, for å sikre at de er i stand.

Advarsler

 • Hvis ditt hjem er invadert, og du er der, ring politiet! Tyver kan eller ikke kan være bevæpnet, og miste Xbox 360 Elite er bedre enn å miste livet!