Wkino

Hvordan å fortelle om noen er i skapet

Bekymret hvis noen er i skapet før du åpner den? Redd for overraskelser? Følgende er noen grunnleggende trinn du kan bruke for å sikre at ingen overraskelser når du åpner døren.

Trinn

Hvordan å fortelle om noen er i skapet. Lytt for noen raslende eller pust fra skapet.
Hvordan å fortelle om noen er i skapet. Lytt for noen raslende eller pust fra skapet.
 1. 1
  Si noe morsomt. Sørg for at det er virkelig morsomt. Hvis du hører kniser så det er et sikkert fortelle tegn noen er der inne.
 2. 2
  Lytt for noen raslende eller pust fra skapet. Klær generelt skape noe støy, men klimaanlegg kan maskere lyden. I en hyggelig, stille, rommet, kan du høre personen i skapet puste.
 3. 3
  Se etter tegn på at skapet ditt er blitt åpnet eller tuklet med, vanligvis en dårlig lukket dør eller noe flyttet ut av veien. Husk at noen inne skapet generelt vil ha en hard tid å lukke døren.
 4. 4
  Slå på lyset (eller bruk en lommelykt) til likemann inne i skapet før du åpner det hvis skapet ditt har en spalte i den. Hvis ikke, prøv å se under skapet for å se føttene. Dette trinnet bør tas med forsiktighet, da den personen inne kan legge merke til og sprette ut på deg. Men husk, som den personen utenfor, har du best kontroll over dørene!
 5. 5
  Hvis du har feber pistol og skapet ditt har sprekker, brann at inne og ser for temperatur pigger. Denne high-tech teknikken er nesten sikker på å finne noen gjemmer seg inne.
 6. 6
  Låse skapet ditt eller annen måte. Pass på at det gjør en støy låse den. Deretter falsk lukking du dør (åpne døren, telle til to, og deretter lukke det). Hvis noen er inne der, ville de bli freaking ut fordi de ikke kan komme seg ut.
 7. 7
  Spør "er noen inne i skapet mitt?" Mens denne tilnærmingen synes temmelig grunnleggende, kan det fange din Gjemme off-vakt!
 8. 8
  Sakte åpne skap døren, har et godt grep om håndtaket og med foten for å hindre porten åpner langt.
 9. 9
  Gjenta trinn 7 til porten er helt åpen. Deretter bruker en hånd (eller stang), rote dine klær eller skjule mellomrom forsiktig for å se etter folk. Hvis du finner ingen, gratulerer, er skapet ditt klart.

Tips

 • Hvis noen er å hoppe ut på deg fast, her er en måte å tukle-proof skapet: nappe et hår og fukte det, og deretter plassere den over dørene på en slik måte at det holder seg til både dører over hele åpningen. Hvis noen kommer inn i skapet senere, kan de ikke legge merke til håret: hvis de gjør det, vil de være i stand til å erstatte det. Når du vender tilbake til rommet ditt, sjekk ut håret - hvis det er blitt forstyrret, vil du være forberedt.
 • Se etter små endringer i døren din, hvor langt det er åpne, fingeravtrykk i støv osv.
 • Gå inn i rommet raskt, hvis det er en inntrenger, kan han bli skremt.
 • Hold en organisert closet, mens dette vil generelt gi mer rom for en angriper å skjule, vil du lett merke noe forstyrret.
 • Hvis du vet at noen er i skapet, og det vil skremme deg ut, gå til side av skapet, og deretter åpne den. Hvis noen hopper ut og ikke ser deg, du suksessivt fanget dem!
 • Noen skap sikkerhetseksperter foreslå å sette en telefon i nærheten skapet og deretter få en venn til å ringe dette nummeret og la det ringe. Monstre og menneskelige skap inntrengere vil bli sårt fristet til å svare på telefonen etter noen dusin ringer.

Advarsel

 • Hvis du frykter noen i skapet kan faktisk være der for å kidnappe eller angripe deg, eller hvis du føler at du er i alvorlig fare på noen annen måte, IKKE undersøke skapet selv. Rolig forlate leiligheten eller huset, og deretter ringe politiet.

Ting du trenger

 • Temperatur pistol (valgfritt)
 • Pole (valgfritt)
 • Telefon (valgfritt)