Wkino

Hvordan utsette murstein

Utsette murstein i ditt hjem kan legge karakter til ethvert rom. Eldre boliger har vanligvis murstein under gipsvegger, og murstein kan fortsatt være i god stand. Du kan avdekke og restaurere den tilbake til sin fordums skjønnhet. Takle dette prosjektet på egen hånd med disse følgende på utsette murstein.

Anvendelsen av utsett murvegg er ikke så vanskelig, er behovet for bekymring montering nivå av ryddighet og nøyaktighet for valg av murvegg i perfekt form og ikke porøst. Wall eksponering er ideell for dimensjonal av høy 4 cm, bredde 6,5 cm og lengde 12 cm

Trinn

Hvordan utsette murstein. Test veggen du ønsker å eksponere murstein på.
Hvordan utsette murstein. Test veggen du ønsker å eksponere murstein på.
 1. 1
  Test veggen du ønsker å eksponere murstein på. Chip et hull i gips til du kan se murstein og hvilken tilstand det er i. Brick var en vanlig byggemateriale i det 19. århundre, men noen ganger kvaliteten var ikke alltid den beste. Ved å teste et lite område, kan du se om murstein under er verdt å utsette. Murstein bør ikke smuldre eller bryte når du berører den, og bør være fri for store sprekker. Hvis murstein ser bra ut, gå videre med prosjektet.
 2. 2
  Forberede rom ved å fjerne alt eller dekke alt i beskyttende plast ark. Det vil være en god del støv og skitt fra mursteiner, så tette alle døråpninger eller oppvarming vents å begrense støv fra å komme inn i andre områder av huset. Sett plastfolie på gulvet nær veggen vil du arbeide på fange rusk for en enklere rydde opp. Hold vinduene avdekket slik at du kan åpne dem for å hjelpe ventilere gjennom hele prosessen.
 3. 3
  Bruk en mur meisel for gipsen fjernes. Starter på test hullet. Plasser murverk meisel i en vinkel og treffer til slutt med en hammer. Som gips kommer av fortsette å meisle bort ved kantene. Du kan også meisle uansett hvor du ser sprekker i gips. Dette kan hjelpe deg å fjerne større seksjoner. Fjerne eventuelle rester som det bygger seg opp.
 4. 4
  Skrap bort løs puss med stålbørste. Påfør moderat trykk for å feie vekk støv som fremdeles kan være på murstein eller mørtel. Pensle hele veggen, som starter på toppen av veggen og arbeider ned slik at støvet faller ned på bakken. Feie opp noe rusk.
 5. 5
  Fyll en bøtte med varmt vann. Ved hjelp av en ren klut, starter på toppen av veggen og jobb deg nedover vaske veggen klar av eventuelle gjenværende rester. Skyll ut duken ofte og skifte ut vannet etter behov. Det finnes flere forskjellige teknikker du kan bruke for å rengjøre den eksponerte murstein, som sandblåsing og bruk av saltsyre, men vann fungerer like bra når gipsen og rusk er fjernet og regnes fortsatt den foretrukne metoden for dem som ikke har tilgang til en sandblaster eller ønsker å jobbe med syre.
 6. 6
  Påfør en murstein fugemasse for å fullføre veggen. Siden du ikke lenger har gips som dekker veggen, all luft som ble siver inn gjennom mursteinene ikke vil ha som buffer nå. Ved å bruke en murstein fugemasse, vil du forsegle disse sprekkene og eliminere utkast. Bruk en matt finish tetningsmiddel for en mer naturlig look, ellers vegger vil se altfor glossy.

Tips

 • Bruk beskyttende øye slitasje, gummihansker og en respiratorisk pustemaske hele gips fjerning og murstein renseprosessen.
 • Kontakt en profesjonell hvis du ikke har erfaring med å jobbe rundt stikkontakter eller ledninger. I eldre hus, er den elektriske ledninger plassert i metallrør som er festet til de elektriske bokser, som alle er forankret til murvegg og dekket i gips. En profesjonell entreprenør vil være i stand til å fjerne disse områdene uten å skade stikkontakter. Hvis du gi avkall på å kontakte en profesjonell, må du huske å slå av strømmen til rommet fra sikringsskapet.

Advarsler

 • Ikke bruk en elektrisk meisel fordi den ikke tillater presis kontroll over de områdene du er å bryte bort. Det øker også sannsynligheten for å skade murstein du prøver å gjenopprette.

Ting du trenger

 • Gummihansker
 • Beskyttende øye slitasje
 • Respiratory pustemaske
 • Plast ark
 • Murverk meisel
 • Hammer
 • Stålbørste
 • Gummi bøtte
 • Vann
 • Ren klut
 • Brick tetningsmasse