Wkino

Hvordan lage en øko-vennlig hus

Hvordan kan du redusere energiforbruket i hjemmet ditt? Hvordan kan du gjøre hjemmet ditt miljøvennlig, og alt på et begrenset budsjett.

Trinn

Hvordan lage en øko-vennlig hus. Finn en energi kalkulator for å vurdere din nåværende energiforbruket.
Hvordan lage en øko-vennlig hus. Finn en energi kalkulator for å vurdere din nåværende energiforbruket.
 1. 1
  Gå på nettet.
 2. 2
  Finn en energi kalkulator for å vurdere din nåværende energiforbruket. Prøve og finne en som passer ditt land. Noen nettsteder har kalkulatorer som vil automatisk telleapparat opp energieffektiviteten i huset for tiden. Det er også nyttig hvis området kan også produsere en graf eller telleapparat som kan vise hva huset ditt potensial kan være etter å gjøre noen mindre endringer.
 3. 3
  Installere takvinduer i taket ditt. Dette vil tillate naturlig sollys til å lyse opp huset gratis, særlig over rom som er den mørkeste. Sollys er kraftigere enn noen pære, slik at lyset vil strømme gjennom mye av rommet der takvindu er installed.Or legge i sol lys som vil gi lys i dag tid.
 4. 4
  Installere solcellepaneler. Solar oppvarming vil gi energi til huset ditt på mange måter. Det kan varme vann på det mest grunnleggende nivået. Solenergi er ren, ren energi. Som en ekstra bonus, kan overskuddsenergien overføres til et batteri og lagres for senere bruk, men være oppmerksom på at dette vil øke kostnadene betraktelig, avhengig av størrelsen av batteriet. Solar vanntanker kan varme lagret vann uansett grunn du trenger varmt vann for, som for eksempel dusj og te.
 5. 5
  Bruk lav effekten lyspærer. Dette er en fin måte å spare energi enkelt. De plugge rett inn i en hvilken som helst belysning enhet og bruke mindre energi. Noen er enda lysere enn vanlige lyspærer, men spiser mye mindre energi.
 6. 6
  Vurder å bruke motion sensor lyspærer for både innendørs og utendørs. Disse vil holde deg fra å forlate et rom uten å slå av lyset. Utendørs, kan de spare mye penger på bortkastet strøm, men vil lyse opp veien til døren når det trengs. Disse er også gode innbruddstyv avskrekking, som plutselig tenning av lys er svært urovekkende når uventet.
 7. 7
  Velg lav flow toalett mekanismer. Disse bruker mindre vann samtidig gjør den samme jobben som vanlige toaletter. Selvfølgelig vil du spare vann og penger på vann regninger.
 8. 8
  Være selvforsynt

Tips

 • Hvis du bruker motion lys, få tidtakere for disse hvis du trenger for å holde dem på for en bestemt periode eller annen grunn.
 • Slå av alt (lys, klimaanlegg osv.) i huset ditt før du reiser.