Wkino

Hvordan bygge et fundament av stein


En stiftelse kan bygges for gratis ut av stein på land. Dette omkretsen base av pakket stein er referert til som "ruinene grøft '. Det er en stiftelse som har vært brukt med hell i tusenvis av år. Ingenting er like holdbart som stein. Og hvis du tilfeldigvis har ingen stein på eiendommen din, bare bestille et lass med grus (ca 150€) - det fungerer like bra.

Trinn

Hvordan bygge et fundament av stein. Grave en omkrets grøft langs grensene for den foreslåtte bygningen.
Hvordan bygge et fundament av stein. Grave en omkrets grøft langs grensene for den foreslåtte bygningen.
 1. 1
  Grave en omkrets grøft langs grensene for den foreslåtte bygningen. Grøften skal være ca 1,5 "brede, og dypt nok slik at det er under Frostline. Bruk en pick / mattock å bryte opp jord, og en overføring spade for å måke det ut. Massen kan brukes som fyll for å bygge opp den klasse innenfor fundamentet, eller utenfor det til skråningen på land ned og bort fra boligen. Når grøften dybden roughed ut, bruk en firkant-ended spade for å skrape bunnen, slik at gulvet av grøften forblir pakket og uforstyrret.
 2. 2
  Sett i de største steinene først. Hvis du har steinblokker, eller noe sånt disse herdede quickcrete poser å bruke, legg dem i bunnen av grøften som dette:
  • Fortsett å stille i de største steinene du kan løfte og passer i grøften. Steinen bør få gradvis mindre etter hvert som du fyller mot toppen.
 3. 3
  Pakk det stramt. Alt skal passe som et puslespill - kilos steiner på med en hammer der du trenger det. Urbanite kan også brukes, og revet opp asfalt seksjoner fra veier. Hvis du bruker gammel betong blokk, bryte den opp i flate stykker med en hammer.
 4. 4
  Dekk med grus, og tamp. Sørg for å swish grusen rundt med hendene inn i alle sprekker i ruinene ditt.
 5. 5

  Legge noen rør eller rør ned og pakke rundt det med stein. For godt mål, lå en ekstra vannlinjen, og begge 2 "til 3" graywater og 4 "svartvann pipe, bare i tilfelle du ønsker å knytte til dem på et tidspunkt.
 6. 6
  Sett i stammen veggen av ditt valg, for å holde bygningen høyt opp fra bakken. Hvis du ønsker å fortsette på samme lave kostnader, grønn, site-høstes, ultra-holdbar tradisjon, gjør en earthbag stammen veggen. Dette er rader med PolyPro frø poser fylt med enten skitt eller rock, med strimler av piggtråd går mellom hver rad for strekkfasthet. I standard earthbag stammen veggen de nederste radene er sammensatt av poser med tamped samlet (sand, grus, stein, etc.), og radene ovenfor er fylt med en stabilisert jord blanding - din skitt blandet med enten sement eller kalk, og tillatt å kurere før det stivner til rock. Stammen veggen når du er ferdig er dekket av hønsenetting og pusset for lateral styrke og for å beskytte PolyPro poser. Earthbags er brede og gjøre gode stilk vegger for alternative byggesystemer som cordwood mur og halm bale - samt vegger av earthbags selv!

Tips

 • Det er to måter å holde vannet ute av grøften din. Den ene er å ha et stort tak overheng og sørge for at bakken skråner ned og bort fra bygningen på alle punkter. Den andre er å legge perforert dreneringsrør gjennom bunnen av grøften, slik at den er skrå, og det hele til slutt avløp til dagslys.
 • Stammen veggen kan knyttes til ruinene grøft ved pounding stang ned og gjennom det, deretter fylle tomrommene i blokken din med betong. Hvis du gjør earthbag stilk vegger, kan stangen bli banket ned og gjennom dem de samme, og når de stabalized jord mix botemidler stangen blir urokkelig.

Ting du trenger

 • Plukk / Mattock
 • Overfør Spader
 • Arbeidshansker
 • Hammer
 • Trillebår
 • Hånd Sabotasje