Wkino

Hvordan dechlorinate vann

Enten du er bekymret for klor i drikkevannet, fisk tank, eller svømmebasseng, kan du være interessert i å lære hvordan å dechlorinate vann. Klor er en giftig gass som er lagt til som et desinfeksjonsmiddel til å tappe vann. Denne tilsetning til vannforsyningen styrer spredning av bakterier og nøytraliserer andre skadelige stoffer. Imidlertid kan klor være skadelig, og noen ganger dødelig for vannlevende organismer, samt føre til potensielle problemer hos mennesker.

Trinn

Hvordan dechlorinate vann. Kjenner risikoen ved å drikke sterkt klorvann.
Hvordan dechlorinate vann. Kjenner risikoen ved å drikke sterkt klorvann.
 1. 1
  Kjenner risikoen ved å drikke sterkt klorvann. Det er for tiden pågående laboratorietester på de langsiktige virkningene av klor eksponering. Men noen helsemyndigheter talsmann dechlorination av drikkevann.
  • En økt risiko for blærekreft kan sees i lokalsamfunn som drikker klorvann.
  • Klorvann kan ha en innvirkning på lipid nivåer, slik som øker i høy tetthet lipoproteiner (HDL) og lipoproteiner med lav tetthet (LDL).
  • Klorvann kan heve kolesterol og HDL ratio.
  • Astma kan utløses av klorvann.
 2. 2
  Kjenn klor nivå anbefalinger for drikkevann. Føderale anbefalinger og forskning tyder på at folk bør drikke vann som ikke inneholder mer enn 4 ppm (parts per million) av klor.
 3. 3
  Skaff den årlige vannforsyningen kvalitetsrapport fra byen vår. En vann rapport kan også vise hvor genereres biprodukter i forhold til føderale lover og forskrifter.
 4. 4
  Kjøpe klor test papirer å bestemme klor nivåer i hjemmet ditt vann.
  • Plasser klor strimmel inn i et glass med vann fra springen. Swirl papiret i vann i 10 sekunder. Fjern stripen fra vannet, og sammenligne fargen på vann til klor prøvesett indikator guide.
 5. 5
  Plasser vannet som skal dechlorinated utenfor i en solrik beliggenhet. Klor vil unnslippe vannet i form av en gass. Denne metoden er nyttig for dechlorinating svømmebassenger like før de er drenert slik at skaden ikke er gjort til omkringliggende områder. Plener, landskapsforming, og dyr kan bli negativt påvirket av tungt klorerte basseng vann hvis det ikke er dechlorinated og er fullstendig tømt.
  • Stille vann ut fungerer også godt når du forbereder akvariet vann.
 6. 6
  Dechlorinate vann ved koking. Plasser vannet i en stor kjele, og koke i 20 minutter.
 7. 7
  Bruk C-vitamin tabletter til dechlorinate vann. Avhengig av merke, kan en tablett behandle opptil 100 liter vann. Dechlorination tabletter fungerer godt for badevannet og badestamper.
 8. 8
  Installere et kullfilter dechlorination system for å filtrere ditt hjem hele vannsystemet. Disse tankanlegg kommer i en rekke av tank størrelser, men de kan være den dyreste decholorination alternativet. Denne metoden gir total dechlorination av hjemmet vannforsyning. Filtrene krever litt omsorg, for eksempel vaske ut kullfilteret hver 6. måned og erstatte det som er anbefalt av produsenten.
 9. 9
  Installer en under-the-vasken kullfilter for å fjerne klor. Filtrene i disse enhetene må skiftes oftere enn et helt hus filtreringssystem, men de er ganske lave.

Ting du trenger

 • By vannkvalitet rapport
 • Klor hjemme test kit
 • C-vitamin tabletter
 • Kullfilter decholorination system
 • Under-the-vasken kullfilter