Wkino

Hvordan tegne et enkelt hus

Har du noen gang lurt på hvordan du kan tegne en tredimensjonal (men enkle) hus? Når du har sin grunnleggende form ned, kan du bli kreativ med vinduer, dører, tak og andre funksjoner. Her er en guide til hvordan du kommer i gang.

Trinn

Hvordan tegne et enkelt hus. Tegn to overlappende trekanter på hver side av kuben.
Hvordan tegne et enkelt hus. Tegn to overlappende trekanter på hver side av kuben.
 1. 1
  Tegne en kube. Linjene vil tjene som veggene i huset. Disse bør være ca selv, men ikke bekymre deg hvis de ikke er helt perfekt.
 2. 2
  Tegn to overlappende trekanter på hver side av kuben. Ikke gjør dem høyere enn veggene, selv om, eller det ferdige produktet vil se noe urealistisk.
 3. 3
  Forbind sider av hver trekant for å danne taket. Hvis du ikke ser et hus begynner å dukke opp i tegningen, kan du se på bildet her og at det ser mer ut som det.
 4. 4
  Legg et stort rektangel for døren, og et par av kvadrater eller rektangler for vinduer. Husk, vi tegning i perspektiv - så for døren og vinduet (s), legg i mindre firkanter og rektangler inne de første formene for bedre detaljer.
 5. 5
  Skissere image og slette overlappende linjene. Det bør ikke være for mange, men uansett er fortsatt bør være lett å bli kvitt.
 6. 6
  Farge det på og du er ferdig! Huset ditt kan følge hva fargevalget du ønsker, hvis du er i behov av inspirasjon, gå utenfor i noen minutter og se på hus i nabolaget ditt.

Alternativ metode

 1. 1
  Tegne en firkant. Prøv å holde linjene så rett som mulig. Du kan bruke en linjal hvis du vil.
 2. 2
  Tegn en firkant. Det bør være sammenfallende, og bak den første plassen trakk deg. Du skal nå ha to ruter overlapper hverandre. Jo lenger de er fra hverandre, vil jo lenger huset ditt være. (For en relativt firkantet hus, bør avstanden mellom rutene være omtrent en fjerdedel av enten kvadrat lengde.)
 3. 3
  Koble hjørnene. Tegn linjene som forbinder hjørnene av hver rute. Kontroller at du kobler hver til nærmeste hjørne, og at du deretter koble det til den andre plassen. Dette vil gjøre kvadrater i en tredimensjonal terning.
 4. 4
  Tegn en prikk over kuben, i "front" av huset. Dette vil bestemme det punkt av taket. Det bør være høy i forhold til husets base, men ikke mer enn halvparten av sin høyde.
 5. 5
  Koble de øvre hjørnene til dot. De bør alle være festet til dot ved en glatt, rett linje. Dette vil være taket.
 6. 6
  Slett prikken og hver indre linje. Alle de indre grenser skal borte bortsett fra linje som skiller taket fra bunnen av huset. (Du kan fortsatt slette den hvis du vil, men det vil være vanskeligere å si hvor huset stopper og taket begynner.)
 7. 7
  Tegn en dør / vinduer. Vinduene bør være liten og firkantet, og ikke for nær veggene 'kanter. Døren er et rektangel med en sirkel for et dørhåndtak. Hvis du vil kan du tegne et vindu på siden av huset, men det må være et parallellogram, ikke en firkant.
 8. 8
  Farge det på. Lag detaljer og sørg for at du skyggelegge riktig. Det fungerer best hvis du velger en lys farge for basen av huset, og en like lyse farger for taket. Så mørkere versjoner av disse fargene, og fargen på den andre siden med dem, og dette vil skyggelegge tegningen effektivt.

Tips

 • For å gjøre huset ditt ser ut så nøyaktig som mulig, gjøre taket ditt flatere ved å legge til en annen linje slik at den ikke kommer til et punkt. Legg ruter crisscrossing vinduene og kanskje et vindu i døren, samt en forlengelse av "lavere" kanten av taket for å likne et overheng.
 • Tegn lett med blyant, slik at du enkelt kan gni ut feil.
 • Bruk et viskelær hvis du gjør en feil.