Wkino

Hvordan lage en vindmølle

Pinwheels glede barn som de spinner rundt, deres farger surrer sammen. Lage en vindmølle er enkel og selv de minste barna kan gjøre de fleste av trinnene (selv om pin del trenger tilsyn og hjelp). Eksperimentere med ulike typer papir som du har liggende rundt for å se de forskjellige effektene du kan opprette.

Trinn

Hvordan lage en vindmølle. Klipp et stykke vanlig papir i en 7x7-tommers / 17 0,5 x17.5-cm i firkant.
Hvordan lage en vindmølle. Klipp et stykke vanlig papir i en 7x7-tommers / 17 0,5 x17.5-cm i firkant.
 1. 1
  Klipp et stykke vanlig papir i en 7x7-tommers / 17 0,5 x17.5-cm i firkant. Siden du skal brette og fargelegging over den, kan du bruke noen gamle stykke skrap papir. Hvis du ønsker å unngå saks av sikkerhetsmessige grunner, kan du. klippe papir uten saks.
 2. 2
  Tegn fire like store kvadrater på arket. Bruk en blyant og for å få de kvadratiske dimensjoner nøyaktig og rett. Ikke trekke linjene for hardt eller de vil dukke opp under fargelegging din senere.
 3. 3
  Color i rutene. Gjør hver rute en annen farge. Her er noen ideer til forskjellige måter å farge rutene:
  • Color hver firkant med en markør eller blyant
  • Male hver rute
  • på bildene kuttet fra et magasin i hver rute. Pass på å lime fast.
 4. 4
  Tillate maling eller lim arbeid å tørke før du går videre til neste trinn.
 5. 5
  Spor fire diagonale linjer fra hjørnene mot midten. Plasser en linjal diagonalt fra ett hjørne av plassen til sentrum. Spore kanten fra hjørnet til bare 3 cm unna sentrum. Gjenta dette for hver av hjørnene, slik at du har fire linjer trukket mot midten, og de er alle av samme lengde.
 6. 6
  Skjær langs hver diagonal linje. Ikke kutt lenger enn de linjene du har spores. Ikke kutt de fire rette linjer, heller.
 7. 7
  Merke hver linje a, b, C og D Arbeide med klokken, mark på samme side av hvert kutt;. Når du er ferdig, bør hver stor trekantet klaff på papiret bare har én bokstav på den (som vist).
 8. 8
  Med en finger, tapper kantene A, B, C og D til sentrum av kvadratet. Kontroller at alle fire hjørner er overlappende, slik at ingen av dem kan unnslippe.
 9. 9
  Sett pinnen inn i midten av kantene a, b, C og D. Scoot fingeren litt til siden, og skyv nålen rett gjennom papiret slik at hver og en av disse kanter sitter godt på toppen av den andre under pinnen.
 10. 10
  Skyv en liten perle på undersiden av pinnen (ponni perler er for stor). Denne perlen danner den delen som tillater vindmøllen til å spinne mellom papir og stokk.
 11. 11
  Legg en pinne ned på et flatt underlag. Ikke prøv å holde pinnen som du er svært sannsynlig å kjøre pinnen inn i fingeren din på denne måten. Ouch!
 12. 12
  Trykk pinnen på pinne. For å hindre at perle sklir av, må du kanskje trykke det med siden av tommelen din som du plasserer hjul på pinne.
 13. 13
  Hammer med forsiktighet. Kjør pinnen inn pinnen sikkert. Hvis det er nødvendig, fold tilbake noen del av pinnen som stikker gjennom den andre siden av pinnen.
 14. 14
  Pass på at pinnen er løs nok til at hjul å snu. Test det ved å manuelt spinne den der den er foran deg.
 15. 15
  Ta din hjul utenfor og se det fange vinden.

Tips

 • Prøv å bruke en soft drink halm i stedet for en pinne, slik at du ikke trenger å hamre noe, bare husk å feste over hele halm, og deretter feste et stykke gummi på den andre siden.
 • Prøv forskjellige fargede folier som du har lagret fra sjokolade eller andre matvarer. Lim disse på papiret i hver rute. Folien fanger solens stråler og reflekterer tilbake vakre farger.

Advarsler

 • Hamring pinnen inn pinnen bør bare gjøres av en kompetent person. Barn bør være under oppsyn hele tiden hvis du prøver dette og holde disse fingrene ut av veien!

Ting du trenger

 • Saks
 • Stykke tung, kvalitet papir kuttet i en 7x 7-in / 17.5 x17.5-cm i firkant. 8x8 "scrapbooking papir / kartong fungerer bra, også.
 • Blyant
 • Ruler
 • Tusjer, maling, fargestifter eller magasinet bilder (fritt valg)
 • Papir lim (hvis lime på bildene)
 • Bilde krok pin (liten)
 • Perle å tjene som backing på pinnen (matche størrelsen)
 • Hold deg egnet til håndtaket (et lite stykke dowel tre er et godt valg som vil holde selv)
 • Hammer