Wkino

Hvordan tegne

Ønsker du å bygge opp dine tegneferdigheter? Enten du drømmer om å bli en stor artist eller bare ønsker å gi din egen fantasi et kreativt utløp, er å tegne en vakker måte å uttrykke din individualitet og observere detaljer om verden rundt deg. Denne artikkelen skal hjelpe deg.

Trinn

Hvordan tegne. Tegn så ofte du kan.
Hvordan tegne. Tegn så ofte du kan.

Del 1: Grunnleggende tegning

 1. 1
  Tegn hva du ser. Starte med enkle objekter (som den klassiske skål med frukt) eller vanlige gjenstander og videre til mer kompliserte emner - en intrikat formet bord, for eksempel, eller folks ansikter. Jo bedre du får på tegning virkelige objekter, jo bedre vil du til slutt være på å sette ideer på papiret.
  • For eksempel, la oss si at du får en idé til en tegneseriefigur. Du kan forestille deg hver eneste detalj - uttrykket i ansiktet deres, følelser i deres øyne, positur som representerer hvem denne karakteren er - men hvis du ikke har trent med ansikter, øyne og positurer, vil du ha en hard tid innspilling dette tegnet på papir på en måte som samsvarer med det bildet du har i hodet ditt.
  • Istedenfor å gå stor eller forseggjort i begynnelsen, fokus på små og enkle. Ta en skål med frukt, eller et hus eller en fjellkjede, og øve replikere disse objektene med bare en blyant. Tegne ulike versjoner av det samme. Hvis du tegner en fjellkjede, for eksempel, gjøre litt vurdering av din første tegning. Finne ut hva som er rett og hva som er galt, eller har en venn forteller deg hvilke deler av fjellet ser unaturlig eller trenger forbedring. Når du har en liste over ting du kan forbedre på, trekke fjellkjeden igjen. Denne gangen forbedre på de delene du ikke trakk godt første gang.
  • Tenk på deg selv som en kokk. Når en kokk lærer en ny oppskrift, tilbringer han ofte dager eller uker bare matlaging som oppskrift. Det gjør for ganske kjedelig å spise, men han er i stand til å perfeksjonere sin fatet innen utgangen av uken. Ikke mist motet når maten din ikke kommer ut perfekt med en gang. Det tar en stund å få ting riktig.
 2. 2
  Tegn så ofte du kan. Jo mer du øver, jo bedre vil du få. Selv når du konsentrerer deg om noe annet, men du har hendene fri (å være på telefonen er en perfekt mulighet til å doodle) ta et stykke papir og en blyant og begynne å tegne grunnleggende former.
  • Øv med grunnleggende, elementære former i begynnelsen. Disse grunnleggende former vil danne grunnlaget for mange vanskeligere figurer som du fortsetter å tegne. Mastering dem vil gjøre reisen din fremover mer meningsfylt og produktiv.
  • Tegne, firkanter, trekanter, rektangler osv. Utfordre deg selv gradvis ved å gjøre disse figurene så perfekt som mulig. Deretter utfordre deg selv litt mer ved å tegne varianter av en figur: forskjellige størrelser av sirkler og firkanter, forskjellige typer rektangler og trekanter.
  • Med nok repetisjon (og krøllete ark i resirkulering bin), bør du nå et punkt der du kan godt trekke de fleste former. Å høyne denne grunnleggende ferdighet, tegne kurver og krøller så vel. Prøv å gjøre fjærer og spiraler og ulike loops, krimskrams og kranser, betaler oppmerksomhet til konsistensen av dine kurver.

Del 2: begreper bør du beherske

 1. 1
  Lag en grov. Hvis du tegner et tre, ikke trekke ett blad på tidspunktet. Ellers er det lett å bli fanget opp i tegning en del av objektet og glemme det "store bildet", slik at du ender opp med å løpe ut av rommet, eller, oftere, avslutter tegningen opp som ser unattractively ubalansert.
  • Bruk lette, gjentatte slag. Hold ting løs, og ikke bry deg om feil. Du prøver å få den generelle ideen rett, ikke en perfekt faksimile. Sammenligne, justere og forbedre det du til slutt har.
  • Hvis du tegner et reelt objekt, krysse sjekke hva du har på papiret med det opprinnelige objektet. Sørg for at størrelsene på figurene i forhold til hverandre er så nøyaktig som mulig.
  • Tenk hva du vil at treet skal se ut til slutt, og lage en lett skisse med blyant. Du kan tegne en skisse av det planlagte tegning, eller du kan tegne sin "skjelett" (slik det ofte gjøres med å tegne kropper).
  • En god metode er å forestille seg de grunnleggende former objektet er laget av. Med andre ord, bryte objektet fra hverandre i tankene dine. Et tre, i de fleste tilfeller er en oval eller trekant sentrert på toppen av en. Tegn begge figurer i 3D, slik at du kan fylle inn detaljene senere, og samtidig opprettholde proporsjonene du ønsker.
 2. 2
  Utdype skissen din. Bruk tyngre / mørkere linje for å hente ut deler av tegningen du trenger, og bruke et viskelær til å ta ut de linjene du ikke trenger. Legge til detaljer, litt etter litt, og pass på å ofte gå tilbake og se på tegningen som helhet til å sørge for at det kommer sammen slik du vil ha det til. Lære og eksperimentere med flere teknikker som kan forbedre din evne til å uttrykke ideer gjennom tegning.
  • Tegne med skyggelegging. Skyggelegging betyr forskjellene i lys og farge. Tenk på hvordan lyset treffer en gjenstand, og hvilke deler av objektet er lyse eller mørke som resultat. Dette kan legge lyshet, intensitet og dybde til en tegning.
  • Bilde en bowling ball i forgrunnen og solen, akkurat som det begynner å stille, i bakgrunnen. Siden sola er nær horisonten, er lyset skal treffe bowling ball fra en svært lav vinkel, i motsetning til høy vinkel (hvor solen ville være på rundt middag på en solrik dag). Dette betyr at for å fange lyset treffer bowling ball, du kommer til å trenge å skyggelegge toppen av bowling ball lettere enn bunnen, fordi solen ikke treffer bunnen direkte.
  • Øve med skyggene. Hvis du ønsker å få veldig realistiske tegninger, studere den måten at lyset reflekterer fra gjenstander, inkludert skyggene at det etterlater. Skygger kan være nesten speilbilder av objektet, eller de kan bli strukket ut, diagonal, og forvrengt. Ta hensyn til den type skygger som solen gjør i det virkelige liv, og prøve å kopiere det i dine tegninger.
 3. 3
  Legg innslag av realisme. Selv om du egentlig ønsker å tegne tegneserier eller karikaturer, må du vite hva som gjør et objekt vises realistisk i dine tegninger. Hvis du vil at tegningene skal vises mer livaktig, så mestre disse praksis er nøkkelen.
  • Gjør deg kjent med perspektiv. er ideen om at ting som er lenger unna å se mindre ut, og ting som er nærmere opp vises større. Hvis du tegner et stort objekt (for eksempel en bygning) eller en komplisert scene (for eksempel et nabolag), er det spesielt viktig å forstå perspektiv, med mindre du vil at tegningen skal vises tegneserie-aktig. Med fokus på perspektiv når du tegner små, enkle gjenstander (en kube, en stabel med bøker) er en utmerket øvelse i tegning.
  • Bli kjent proporsjoner. Andelen er måten ulike deler av et objekt forholder seg til hverandre i forhold til størrelse. Andelen kan påvirke hvor realistisk tegningen oppfattes å være. Bruk måling teknikker som et rutenett metode eller markeringer for nøyaktige proporsjoner. Endring av proporsjoner - ved å overdrive noen aspekter og minimere andre - kan formidle unike ideer, eller representerer en viss stil av tegning. Personene i karikaturer og anime, for eksempel, har overdrevne øyne eller proporsjonalt store ansikter. Eksperimenter med å få andeler av gjenstander og mennesker rett før du slår dem på hodet.
  • Leke med farger. Fargen gir en annen dimensjon til et stykke. Kontrast, blending, metning og farge ordninger gjøre noen tegninger mer livlig, eller mer realistisk, eller abstrakt, avhengig av hvordan fargen er brukt. Hvis du er interessert, begynner å blande akvareller og akryl. Bland usannsynlige farger og se hvilke nye kommer opp. Fotokopi noen av tegningene dine, leke med forskjellige farger, og se hvordan sluttresultatet endres avhengig av hvilke farger du bruker.

Del 3: materialer, opptak og tidsbestemt tegning

 1. 1
  Hva du trenger for å starte opp. For nybegynnere vil skisse papir sannsynligvis fungere best; veldig glatt papir vil gi deg bedre detaljer, men "toothier" papir holder grafitt fra blyanten din bedre.
  • Blyanter kommer i en skala av hardhet, fra "harde" blyanter, som H, for å "myke", som 9B. Harde blyanter er lav i toner, noe som betyr evnen til å gå fra lys til mørk. Myke blyanter, derimot, har mange toner, noe som betyr at presset du legger på blyanten påvirker lysstyrken av linjen. Prøv skisser med en 6B eller et 8B, en relativt myk blyant, slik at du trykker ned blyanten hardere vil lage mørkere toner.
  • Når du er klar, kan du prøve å tegne med kull. Kull kommer i en komprimert pinne eller blyant skjemaet. Harder kull produserer en grå fargetone, mens mykere kull flekkene enklere. Bruk kull på samme måte som du ville bruke en blyant. Trekull kan imidlertid være mer enn uttrykksfull blyant. Bruk den til å fange feiende gester og bevegelser, eller bruke den til å lage dype skygger. Hvis du har planer om å male et lerret, kan kull tjene som en stor skisse før du putte maling på lerretet.
 2. 2
  Hold arbeid. Gjør et sted hvor du kan legge alle dine tegninger, eller holde det hele sammen i en art journal. Å gjøre dette vil hjelpe deg å se fremgangen din. Jo mer du blir vant til tegning, jo mer vil du være i stand til å se hva dine svakheter er, og finne ut hvordan å korrigere dem. Også, som du fortsette å tegne, vil du utvikle din egen personlige stil. Det er alltid interessant å se tilbake og se hvordan din evne til å uttrykke deg selv har vokst. Ikke la deg ned. Når du praktiserer du kan gjøre det perfekt.
 3. 3
  Prøv en tidsbestemt gest tegning. Hvis du finner deg selv kjempende med proporsjoner, irritert at positurer er stiv og verst av alt lage og feil som ditt bevisste sinn vet bedre ikke å gjøre, er dette en fin måte å bryte denne syklusen. Få et kjøkken tidtaker. Sett den i fem minutter. Velg et tema som ikke kommer til å bevege seg som en silke rose, noe som er litt utfordrende at du er glad nok av det å tegne det mer enn én gang. Det hjelper hvis du virkelig liker faget. Ved hjelp av en myk (B grade eller 2B eller 4B, noen av B-blyanter) blyant, prøve å skissere det innen fem minutter eller to minutter. Angi en bestemt tidsperiode lenger enn fem minutter. Når alarmen går av, stoppe selv om det ikke er ferdig. Forsøk igjen på en frisk del av siden.
  • Hver gang du prøver å tegne noe i løpet av fem minutter, vil du observere noe annerledes om det og konsentrere seg. Du vil bli korrigere feil uten å bry seg for å gå tilbake og slette dem.
  • Denne metoden er spesielt bra for å trekke folk, siden det er ikke vanskelig å få en venn til å posere for en to minutters "gest skisse" i motsetning til å gjøre dem sitte stille i en time.
  • Når du har gjort gest skisser av et emne, gi deg selv en lengre tid som femten minutter vil du føle at du har alltid å få det riktig. Du vil sannsynligvis ferdig før tiden er ute. Dette er veldig bra trening for å være i stand til å trekke utendørs når lyset kan endre seg i en halv time.
  • Prøv å tegne din katt eller hund mens den sover i korte gest tegninger. To minutter er omtrent like lang som en sovende dyr holder fortsatt før den ruller over eller beveger seg i søvne.
  • Prøve å tegne noe enkelt som en blyant. Ting som er vanlig og lett å trekke. Øv på objektet du valgte et par ganger før det ser riktig. Deretter, når du synes det ser til høyre, gå videre til en hardere ting som et menneskelig ansikt.

Tips

 • Fortsette å prøve og ikke gi opp hvis du gjør det dårlig første gang.
 • Varier hva du tegner. For eksempel arbeide med tegning livløse objekter, så ta en pause og jobbe med mennesker neste dag. Dette holder hjernen frisk og hindrer deg fra å bli frustrert.
 • Husk, som den berømte forfatteren James A. Owen gang sa: "Tegning er bare to ting, å sette linjer på papir, og bestemme hvor de går."
 • Noen av de beste art har den beste skyggelegging. Hvis du mestrer skyggelegging du av til en god start. Husk øvelse gjør mester.
 • Hemmeligheten til å gjøre profesjonell kvalitet tegninger er å inkludere linje, form, verdi, tekstur og farge. Mest alle starter med linjer som de bruker til å lage figurer. Ofte nybegynnere stoppe der. En tegning bør ha noe i det som er helt hvit, noe pitch black, og mange verdier i mellom. Du bør vise hva i tegningen er glatt og det er grov. Legge enda en eller to farger til en grå blyant tegning vil legge mye av interesse.
 • Husk at din beste er ditt beste. Ikke sammenlign deg mot andre faglige arbeidet.
 • Ta hensyn til kritikk og bruke den til å forbedre. Det er vanlig for amatører å ta lovbrudd fra kritikk, men vanligvis er det ikke betydde dårlig. Erkjenner feil i kunsten din og prøve å overvinne dem.
 • En annen hemmelighet å tegne realistiske bilder prøver å gjøre dem ser tredimensjonalt. Dette gjøres ikke bare med skyggelegging men tekstur og retning av linjene. For eksempel, hvis du tegner en ball, gjør linjene buet.
 • Bruk "grov" papir og blyant som brukes på den ene siden for dine kruseduller eller praksis skisser. Spar penger og trær ved å spare godt papir for det beste arbeidet.
 • Også, når du skrå ledelsen (eller grafitt) av blyanten din, kan de brukes som skyggelegging teknikker.
 • Ta en kunst klasse. Du kan lære mange teknikker og tips fra fagfolk. Ikke vær redd om ditt talent nivå-art klassen handler ikke om å vise frem, det handler om å lære og dele nye ting fra andre.
 • Gleden av tegningen er å kunne trekke seg fritt, så gå lett på deg selv når du føler at du ikke går så fort som du vil. Det er alltid OK å gjøre feil. Selv de beste artistene gjør feil når de er tegning som en del av rutinen.
 • Ikke tegne med mye press på papiret ellers, hvis du ønsker å slette den, kan du fortsatt være i stand til å se det etter.
 • Tegning er en kunst, og tar stor presisjon, men du kan lære å tegne. Du trenger ikke å være naturlig god til det, du må bare være i stand til å ta litt tid å lære!
 • Finn inspirasjon i alt. Nyhetssaker, landskap, følelser, alt kan bli trukket realistisk eller abstrakt.
 • Dessuten er en av de beste tingene du kan starte ut gjør bare kruseduller! Og når du er ferdig med å gjøre det, gå videre og begynne å være en kritiker til arbeidet ditt, legge til detaljer og snart er du på vei.
 • Date hver skisse og tegning. Det er bra for moralen å se hvor mye du har forbedret, over uker og måneder fremgang kan bli dramatiske.
 • Kunststudenter som ønsker å skille seg ut fra resten av klassen skal tegne med fargeblyanter.
 • Kontroller at du bruker en blyant med en god viskelær å slette alt.

Advarsler

 • Lær å skille nyttig kritikk fra motløshet. Kritikk er alltid konkret og vanligvis gir forslag til å forbedre. Nedslående kommentarer får personlig, kan omfatte fornærmelser og fortelle deg ting som "gi opp, du har ingen talent." Ignorer og unngå eventuelle nedslående respondere. Vis din kunst til folk som tegner bedre enn du gjør for nyttig kritikk.
 • Alltid være åpen for kritikk hvis du skal vise arbeidet ditt.
 • Folk kan godt gjøre narr av deg, ignorere dem. Hvis de visste noe om kunst de ville vite at tegningen tar mye hardt arbeid for å lykkes på det.
 • Vis arbeidet ditt til andre mennesker på din egen risiko, du skal bare presentere arbeidet til de du kjenner som vil oppmuntre deg. Be dem om å være ærlig, så bedre å bruke tilbakemeldinger.