Wkino

Hvordan lage en kornsirkel

Kornsirkler (en fellesbetegnelse for fenomenet flate planter) danner i mange områder av verden, med visuelle effekter som strekker seg fra uregelmessige former til utrolige geometriske mønstre. Hvis du noensinne har ønsket å utforske lage kornsirkler som en ferdighet og en kunstform, her er hvordan!

Trinn

Hvordan lage en kornsirkel. Finn en partner eller en gruppe.
Hvordan lage en kornsirkel. Finn en partner eller en gruppe.
 1. 1
  Finn en partner eller en gruppe. Å gjøre kornsirkler selv ville være svært vanskelig. Overbevise en venn eller en gruppe å bli med deg - prosessen vil være raskere og morsommere.
 2. 2
  Plukk en avling og en sesong. "Frokostblanding kunstnere", eller folk som lager kornsirkler som en hobby, vanligvis foretrekker å arbeide med tre avlinger som korresponderer til forskjellige tider av året: raps i april og mai, bygg i mai og juni, og hvete fra juni til begynnelsen av september. Disse kornene vil kaste seg ned jevnt, og kan være det beste alternativet for din første kornsirkel.
  • Unngå gjørmete felt. Prøver å lage en kornsirkel i en klissete feltet vil være en rotete og til slutt resultatløst opplevelse. Vente en dag eller to etter siste regn for best resultat.
 3. 3
  Velg en juridisk plassering for kornsirkel. Innhente tillatelse fra grunneier før du begynner å planlegge. Ideelle valg inkluderer skrå felt som stiger fra offentlige ståsteder (en vei, for eksempel) og et amfiteater-lignende dalen.
 4. 4
  Tomten din kornsirkel. Planlegg din design ved hjelp av en storstilt kartet eller dataprogrammer, for å sikre tilgang for både deg og ditt publikum. Marker på kartet instruksjonene du vil være flatere, for å unngå synlige tegn på passasje (uerfarne sirkel beslutningstakere kan ødelegge et design ved å forlate striper som en gressklipper ville). Initial tilgang er normalt gjennom eksisterende driftsbygninger spor og stier - omfang disse ut og merke sine posisjoner på kartet før du begynne å designe.
  • Start enkelt. Vurdere å lage din første kornsirkel fra et arrangement av plater i en geometrisk formasjon. Mer avanserte buede linjer kan lages ved å overlappe delvis sirkulære buer.
  • Noen kornblanding kunstnere spontant utvikle design når de er i felten. Hvis du gjør dette, sørg for alle i gruppen forstår hva det endelige bildet vil se ut.
 5. 5
  Samle materialer. Rund opp alle elementene nevnt under. Kontroller at du har tilstrekkelig med verktøy for gruppen.
 6. 6
  Arbeid under dekke av mørket. De fleste kornsirkler er laget om natten, og unngå bruk av lommelykter, mobiltelefoner eller andre fremtredende lyskilder. Planlegg transport til stedet på forhånd, hvis du kjører, parkere bilen en kilometer eller to unna og gå avstand i. Se opp det nøyaktige tidspunktet at solen er forventet å stige i morgen og noterer det.
  • Unngå å bli oppdaget av lokale crop-sirkel entusiaster. Enkelte grupper, overbevist om at kornsirkler er laget av UFOer eller romvesener, stake ut visse felt på enkelte kvelder. Hvis en slik gruppe er aktiv i ditt område, se om du kan finne ut hvor de vil være på natten av den planlagte kornsirkel hendelsen.
 7. 7
  Gå inn i feltet på trikkelinjen. Hvis feltet er aktivt, vil det være dypt trikk, eller traktor, spor krysser det på flere punkter. Gå inni disse sporene for ikke å gjøre overføringene. Når du har nådd plasseringen av den planlagte sirkel, gå av sporene slik at kornsirkel vil dekke dine fotspor. Legg igjen på samme måte.
 8. 8
  Måle ut din design. En gang i feltet, bruke målinger for å plassere markører nøyaktig. Vennene dine kan hjelpe deg å plassere markører, gjøre line-of-sight beregninger, og legge tau for å markere områder for flatere.
  • Gjør bygging linjer ved å legge tau skisserer i figurer. Deretter flate sirkler på skjæringspunkter. For å gjøre det vist eksempel dannelse, lage et tau omrisset av en likesidet trekant, og skape flattrykte sirkler på trekanten hjørner. Unngå utflating over tauet, for å skape en implisitt trekant.
  • Bruk takstmann tape for å markere rette linjer og måle lik avstand. Trekk den så stramt som du muligens kan ved måling.
 9. 9
  Begynn utflating. Det er tre primære metoder for utflating avlinger. Noen kornblanding kunstnere foretrekker det ene eller det andre, mens mange benytter alle tre. Velg hva som fungerer best for deg.
  • Plank flater krever en lang og noe bred planke med tau festet til endene. Loop tauet over skuldrene og trykk fremover og ned ved å holde en fot på planken, fremme i en stokking gangart. For å gjøre en sirkel, har en venn stå på den andre enden av planken og holde det forankret mens den roterer. Trace større sirkler rundt denne spede begynnelsen sirkel, med dere begge går på hver side av planken.
  • Noen sirkel beslutningstakere foretrekker å bruke en lys hage roller (tilgjengelig fra hagesentrene) for å øke hastigheten på utflating. For en nybegynner, kan en hage roller også gjøre mer presise linjer.
 10. 10
  Avslutt med daggry. Ta med en klokke med en glød-in-the-dark ansiktet, slik at du kan diskret holde styr på tiden. Du bør samle dine verktøy og gå ut av feltet 45 minutter før soloppgang, slik at du har rikelig med tid til å komme tilbake til bilen og dra ut i mørket. Pass på at ingen avslørende tegn på menneskelig tilstedeværelse er igjen.
  • For rette linjer, prøv side-stampe. Gå sidelengs, med kanten av foten for å flate avlingene. For en ekstra rett linje, har to mennesker holder takstmann tape stramt mens du side-stomp, holde tape nesten rørende magen.
 11. 11
  Legge til "overnaturlige" berører til din kornsirkel. Legg til en hoax-lignende dimensjon til arbeidet ditt ved å gjøre det synes som om aliens forfattet kornsirkler. Her er noen forslag.
  • Bøye noen stilker rundt ved å utsette dem til et blått lys for noen timer. Påføring små mengder naturlig tyggegummi eller plaster vil låse sin nye form. Dessverre kan denne tilnærmingen ikke tilfredsstille en detaljert eller vitenskapelig inspeksjon.
  • Lag virvlet hekker i de flate områdene ved din smart veving av stilker.
  • Smelt noen jernspon i dråper på stedet, og strø dem rundt den flate området til å forlate "meteoritt partikler" og magnetisert stilker.
  • Prøv å variere retningen du flate ut mais, bølgete linjer eller opp en linje deretter tilbake en linje. Dette skaper fantastiske skinnende lay mønstre synlige fra luften.
 12. 12
  Vent til media for å få øye på den nye formasjonen. Dette kan ta flere dager, eller du kan sette fart i prosessen ved å gjøre en anonym samtale. Et godt design vil gi lokalaviser med mange kolonne-inches av spekulasjon.

Tips

 • For best resultat bør du sannsynligvis bruke mer tid på å planlegge kornsirkel enn å faktisk gjøre det. Ved nøye planlegging av design, arbeider ut hva slags utstyr er nødvendig, og forkaster ideer som vil være vanskelig eller umulig å oppnå, kan du redusere mulighetene for pinlige feil.
 • Spør lokale piloter om de kan prøve og hjelpe "research" ved å fotografere din kornsirkel fra luften.
 • Øynene dine vil tilpasse seg mørket i 20 minutter. Innen du kommer til feltet, bør du være i stand til å se tilstrekkelig.
 • Kom tilbake senere i morgen for å ta et bilde av arbeidet ditt før tilskuerne begynner undergraver den.

Advarsler

 • Kornsirkel kunst er som graffiti for "cerealogists," ofte foretatt uten tillatelse. Vær forsiktig, så ikke overraskende, trenger bønder ikke ønsker at deres eiendom skadet. Alltid operere innenfor loven.
 • Mengden av avling flate trenger ikke være overdreven å foreta en sterk inntrykk av formen og formen. Faktisk bør du ikke har tenkt å flate et større område destruktivt, og det hadde bedre være vakker eller du kan forvente kritikk og opposisjon.
 • Kilden til kornsirkel dannelse er omgitt av kontrovers. Se Hvordan forklare kornsirkler for mer informasjon.

Ting du trenger

 • En lett planke, 4-6 fot (1.2 til 2 meter) lang, tre eller fire fot (1 til 1,2 meter) bredt. Tie et tau som er 10 til 12 fot (3 til 3,6 meter) lang, knyttede gjennom hull i hver ende av planken. Alternativt kan du foretrekke å kjøpe en lys hage roller fra et hagesenter.
 • En landmåler hjul målebånd, som ikke strekker seg. Tau eller nylon kan brukes, men kan strekke seg og gjøre vaklende kanter sirkler. Det bør være 100 fot (30 meter) lang.
 • Vinkelmåler for måling av vinkler (valgfritt).
 • Nattsynbriller (valgfritt).
 • Laser-pekeren for å bistå plassere markører (valgfritt).