Wkino

Hvordan å strikke

I dagens høy hastighet verden, er overraskende nyter en vekkelse av former som en beroligende likevel produktiv hobby. Enten det er en middelaldrende mann i avlukket sitt for å holde blodtrykket hans i sjakk eller et barn blir lært å strikke på skolen fordi det lærer hånd-og-øye-koordinasjon, gjør den nye generasjonen strikkere ikke falle pent inn i hvilken som helst kategori.

Hvis du vil hoppe på strikking bandwagon, dette steg for steg foto, rettet for nybegynnere, bør begynne du på vei til et liv med strikking. Mange masker finnes, men du bruker strikk maske for å begynne. Hele hensikten med denne veldig elementær strikking leksjonen er å lære det grunnleggende om casting på, strikking rad, og deretter kaster loss. Lære dette, og du kan begynne å strikke noen grunnleggende artikkelen.

Innhold

Trinn

Hvordan å strikke. Lag en løkke med slutten av garn.
Hvordan å strikke. Lag en løkke med slutten av garn.

Å gjøre en garn ball

 1. 1
  Gjør din garn ball. Mest Garnet kommer i et nøste som ikke er praktisk å strikke fra, så det første trinnet før du begynner å strikke bør være å lage et garn ball.

Å gjøre en slip knute

Dette vil være ditt første masken.

 1. 1
  Lag en løkke med slutten av garn. Den lange enden av garnet (den ene er festet til ballen) bør være på toppen av den korte ende, som vist.
 2. 2
  Legg løkken på toppen av garnet til den side av sløyfen.
 3. 3
  Plukk opp garnet gjennom løkken. Trekk den forsiktig gjennom løkken. Ikke dra så mye av det, men at den løse enden kommer gjennom.
 4. 4
  Trekk knuten stramt, holde løkken på toppen åpen.
 5. 5
  Sett denne nye sløyfe på ett strikkepinne.
 6. 6
  Trekk endene til å stramme knuten rundt nålen.

Casting på

Når du, casting på, legger du flere begynnelsen masker til p din. Det er mange støpt på metoder, men baklengs sløyfe-metode som vises her er perfekt for nybegynnere fordi det er enkelt, og får du begynte å strikke raskere.

 1. 1
  Hold nålen med slipknot i høyre hånd.
 2. 2
  Drapere arbeider garn, garn festet til garn ball, bak venstre hånd og over håndflaten. Hold hale garn, den korte enden av garn festet til ingenting, ut av veien for nå.
 3. 3
  Sett nålen under garn tvers håndflaten.
 4. 4
  Trekk ut håndflaten fra garnet, og det bør være en sløyfe dannet rundt strikkepinne.
 5. 5
  Trekk at løkken stramt ved å trekke i arbeidsgruppen garn. Du har nå kastet på ditt første sting!
 6. 6
  Gjenta denne prosessen med hånden og garnet før du har kastet på så mange masker som du ønsker. Hver gang du gjør dette, oppretter du en maske. Slip knute fra forrige trinn teller som din første masken og hver sløyfe du legge til er en annen søm. Hold loops vendt oppover og uniform, ikke tillate dem å bli vridd eller det vil være vanskelig å strikke fra. Du ønsker også å sørge løse løkker med denne metoden; stramme løkker er veldig frustrerende å strikke fra.

Strikkemasker

Det finnes ulike typer masker du kan gjøre i strikking, men selve "strikk" Sømmen er bare én av dem. Du kan også gjøre det, for eksempel. Siden du må starte et sted, la oss begynne med strikk masken.

 1. 1
  Hold nålen med masker i venstre hånd, og holde nålen uten masker i høyre hånd. Tenk innpakning noen av arbeidsmiljøet garnet rundt høyre langfinger. Dette vil holde garnet på baksiden av arbeidet ditt.
 2. 2
  Sett nålen uten masker under fronten av den første sløyfen (den nærmest nålen punkt), og skyv den gjennom så riktig nål sitter bak venstre pinne.
 3. 3
  Sørg for at arbeidsgruppen garn, garn festet til garn ball, ligger på baksiden av nåler.
 4. 4
  Grab arbeider garn festet til garn ball (ikke din hale garn), og pakk det rundt høyre pinne mot klokken, slik at det sitter i mellom de to nåler. Vikle garn fra tilbake til forsiden.
 5. 5
  Ser i mellom to nåler. Du skal se to hull skapt av midten garn.
  • Manøvrere riktig nål opp og ned for å plassere den over venstre hullet.
 6. 6
  Dytte den høyre nål gjennom det venstre hullet til forsiden av den venstre nål. Gjør dette sakte, noe som gjør at løkken ikke sklir av pinnen.
  • Hvis du ikke ser ned på nålene, men rett ved dem, vil prosessen ser litt annerledes. Begynne å trekke den inn nålen ut av loopen sakte, noe som gjør at garnet du bare pakket rundt den ikke faller av. Det kan bidra til å holde det garnet stramt så loopen forblir tett rundt nålen.
  • Som poenget med nålen er i ferd med å trekke helt ut av loopen, snu punkt, slik at det vender mot deg og tar garn som ble pakket rundt det sammen.
  • Hva du gjør her er å trekke en sløyfe gjennom en maske. Sløyfen du bare trakk på andre nålen er en ny maske som skal erstatte den gamle sting.
 7. 7
  Nå som du har fått en ny maske, trekk av gamle sting. Hold på de un-strikke masker på venstre pinne med venstre hånd, og ta høyre pinne og strikk maske opp og ut av tuppen av venstre pinne. Hvis du har opprettet en knute på høyre pinne, har du strikket riktig. (Hvis ikke trekke av hva du har gjort, kastet på en annen søm, og prøv på nytt.)
 8. 8
  Gjenta strikk maske til du har strikket hver maske som var på den første nålen, og de ​​vil alle blitt overført til andre nålen.
 9. 9
  Bytt nålene. Flytt nålen i høyre hånd med alle de ferdige masker til din venstre hånd, og flytte nålen i venstre hånd som er nå tom til din høyre hånd. Sørg for at løkker er alle som møter på samme måte, og strikket arbeid er til høyre for venstre pinne.
 10. 10
  Strikk hver rad og holde bytte nåler. Hold gjør dette og du vil begynne å lage en " riller "mønster.

Avstøpning av

Fell å avslutte stykket. Dette er også kjent som avfelling, og vil forvandle live looper inn i leiligheten ferdig kanten av en strikket brikke.

 1. 1
  Strikk to masker.
 2. 2
  Sett venstre pinne inn i den første masken på høyre pinne eller høyre sting.
 3. 3
  Løft den første masken over den andre masken.
 4. 4
  Trekk ut venstre pinne, slik at den kombinerte sting på høyre pinne.
 5. 5
  Strikk søm og deretter gjenta denne prosessen til bare ett sting forblir på høyre pinne.
 6. 6
  Sett nålen ut av den siste sløyfen. Hold sløyfen intakt.
 7. 7
  Klipp tråden, og etterlater en 6 tommers enden (15cm).
 8. 8
  Sett den avskårne enden gjennom løkken og trekk til. Du kan klippe slutten så det er veldig kort, eller for et mer profesjonelt utseende, veve i din ender med et garn nål.
 9. 9
  Gratulerer! "'Du har nettopp strikket for første gang.

Tips

 • Øv strikking å sørge for at du ikke glemmer ferdigheten.
 • Strikking er en avslapning for å bidra til å roe ned nervene. Å strikke må du være fokusert for å ha en stødig hånd.
 • Disse trinnene viser deg hvordan å strikke kategorisk. Du trenger to enkle spisse nåler, men du kan også bruke rundpinne. Les Google artikler og velge strikketøy garn for ytterligere informasjon.
 • Hvis det er første gang strikking, er det bedre å bruke et tykt garn og større pinner, som det tar mindre tid å strikke et prosjekt.
 • Mindre prosjekter kan være svært portabel, bære den med deg når du vet at du skal sitte ned, enten på en benk i parken, i biblioteket, eller mens du venter på en tannlege avtale.
 • Kjøpe eller lage en pose for å holde alt hendig og trygt inkludert mønsteret siden.
 • Strikking er ikke bare for kvinner, menn strikke også. Det er så mange strikketøy grupper for menn som det er for kvinner. Historien forteller oss at strikketøy laug i 1400 var kun for menn. Uansett hvilket kjønn du er, er strikking en av de mest avslappende, hyggelig og kreative aktiviteter som kan nytes av alle.

Advarsler

 • Hold styr på hvor mange masker du har på nåler. Hvis nummeret går opp eller ned mellom radene, vel Houston, vi har et problem.
 • Strikking kan være vane forming. Sørg for at du har tid til å fullføre når du starter en stor strikke prosjekt

Ting du trenger

 • Nøste
 • Strikkepinner
 • Stopping eller nål