Wkino

Hvordan ta vare på grønne tre frosker

Hvis du er interessert i frosker, kan den europeiske Green Tree Frog være et godt kjæledyr for deg! Men før du får i den bilen, må du vite hva du gjør! The Green Tree Frog er en mellomstor treet frosk med en hvit stripe kjører ned sine sider. Kvinner er 5-7 inches lang stund menn er 4 til 6 inches lang. Menn også kvekke, og dette kan høres ut som en fjert. Men de don `t alltid kvekke. De er kraftige leapers med sterke bein. De trenger mat og vann. Kontroller at du sjekke på dem hver dag. De vil spise 7 til sirisser annenhver days.For buret du vil trenge 10 til 20 gallon bur med en tomme av vann i bunnen med en god størrelse stein eller logg for dem å sitte på og en varme lyset trengs. Noen mennesker tror at hvis de froskene bite deg så du må gå til sykehuset for å rense bit, fordi "de sier" har froskene en bakterie i huden som kan skade kroppen din... men dette er ikke sant. Bare gå og vaske hendene virkelig gode med såpe og vann. Faktisk bør du alltid vaske hendene når du håndterer alt fra frosk displayet. Sørg for at du er klar for omsorg og engasjement for å ta vare på en frosk, hvis ikke, så kanskje bare nyte dem ute i sitt naturlige miljø.

Trinn

Hvordan ta vare på grønne tre frosker. Kjøp en ti gallon tank for to frosker, en 15 gallon tank for tre frosker.
Hvordan ta vare på grønne tre frosker. Kjøp en ti gallon tank for to frosker, en 15 gallon tank for tre frosker.
 1. 1
  Kjøp en ti gallon tank for to frosker, en 15 gallon tank for tre frosker. Sørg for at tanken er høy i stedet for bredt, siden disse frosker klatre. Også sørge for at tanken har en tett lokk. Du bør ha noen falske planter (ekte planter kan brukes også, men er vanskeligere å holde rent. ADVARSEL: Noen levende planter er giftig for Green Tree Frog!). Sørg for at froskene har ting å klatre! Hvis de ikke gjør det, vil de feste seg til glasset i tanken, og etterlater liten frosk-utskrifter.
 2. 2
  Bruk en helt naturlig substrat (ting som linjer bunnen av tanken) bakken kokos skall (anbefales), kan torvmose og papirhåndklær brukes som underlag. Bark, grus eller mose underlag anbefales ikke fordi de kan forårsake 'forstoppelse' eller blokkering av tarmen (som er dødelig) hvis frosken mates inne i kabinettet.
 3. 3
  Pass på at vannet i maten din kommer opp til frosken hake. Navnet "Tree Frog 'betyr ikke nødvendigvis refererer til frosker som lever i trær, men også vannlevende frosker. Mange tre frosker kan svømme, men foretrekker å abbor på fuktige områder. Det er derfor de er ofte funnet rundt dammer eller sumper. Pass på at vannet i parabolen er dechlorinated ved hjelp av en vann dechlorinator. Klor i vann fra springen kan drepe noen frosker og må ligge å fordampe. Et lite vann parabolen er standard, som disse froskene liker å bade og suge i vann (de kan puste og drikke gjennom huden!)
 4. 4
  Hold temperaturen mellom 75 og 85 grader Fahrenheit i løpet av dagen med et fall på ca 10 grader om natten. Sørg for at froskene har en varmepute til en side i tanken. Bottom mount varmeovner er anbefalt av noen. Sett det til side (bort fra vannet rett) slik at froskene er ikke hele tiden blir stekt. En fluoriserende lys kan brukes i løpet av dagen. UVB belysning er ikke nødvendig, og bør begrenses til 4 timer om dagen. Disse er ikke reptiler så UVB ikke er nødvendig.
 5. 5
  Opprettholde fuktighet. Green Tree Frogs naturlig lever i et fuktig miljø og liker fuktighet ikke lavere enn 65%. Du kan bruke en sprayflaske til å spraye buret og holde fuktigheten opp. Automatiske fuktere kan også brukes, selv om jeg velge bare å bruke en sprayflaske. Hvis du er interessert i en luftfukter, de fleste dyrebutikker selger dem til en pris på 35-55 dollar. Vær forsiktig så du ikke å holde luftfuktigheten for høy hele tiden, fordi det kan føre til skadelige bakterier å vokse.
 6. 6
  Sett frosk på et sunt kosthold. Som de fleste andre trefrosker Green Tree Frogs spiser insekter. Mat skal ikke være større enn bredden mellom øynene. Crickets er vanligvis brukt som en stift og må støvsuges med en kvalitet kalsium og vitamin supplement annenhver fôring. En ulemper til fôring sirisser er mengden av "kitin 'eller exoskeleton de inneholder. Dette materialet er ikke lett fordøyd og kan bygge opp i tarmen til slutt fører til forstoppelse. Ormer som natt robotsøkeprogrammer kan mates og er ganske næringsrik, men må kuttes opp i biter størrelse biter. når frosker er små at de kan mates fruktfluer som er næringsrikt, men har en tendens til å bli dyrere. De fleste frosker vil bare spise levende mat så ingen hermetisert eller døde matvarer. Vær forsiktig fôring insekter fra utsiden som de er utsatt for plantevernmidler og vil mest sannsynlig bære parasitter. Meal-ormer og waxworms kan mates tidvis som en godbit, men ikke som en stift på grunn av mangel på næringsstoffer.
 7. 7
  Bruk en cricket keeper å huse sirisser. Legg maten i buret når de froskene er våken, helst om natten fordi de er nattdyr. Du kan komme inn i cricket keeper og ta tak i sirisser med fingrene, men hvis du ikke ønsker å gjøre det, pinsett er effektive i å plukke opp sirisser også. Hvis du har mer enn én frosk i samme terrarium, husk at froskene er konkurransedyktige når det gjelder mat, så noen kan få flere sirisser enn andre.

Tips

 • Før du kjøper frosker, sjekk ut prøver ved flere dyrebutikker. Se etter frosker som har lyse øyne, og er et lys til mørk smaragd grønn farge. Unngå frosker med brune flekker, kjedelig hud eller tørr hud.
 • Hvis du ønsker å bestemme kjønnet på dine frosker, her er noen tips: hannen er vanligvis mer aktiv, og hannene også "kvitre" om natten. Det kan være lurt å oppsøke veterinær hvis du er i desperat behov for å vite deres kjønn.
 • Hvis du er kvalm, kan dette ikke være kjæledyret for deg, siden europeiske Green Tree Frogs spise levende insekter! Gi dine frosker 6-7 ormer / sirisser hver, og rydde opp i eventuelle uspist mat kort tid etter.
 • Pet Supplies PLUS, PetSmart, Petland Rabatter, PetCo, og Jack akvarium og kjæledyr (for dem i Ohio, Kentucky og Indiana) er alle gode steder å kjøpe tanks, mat og andre forsyninger til rabatterte priser.
 • For tank forsyninger: Exo-Terra, zoomes, Four Paws, Rep-Cal, og T-rex

Advarsler

 • IKKE bland frosk arter som alle froskene er giftige for hverandre. Dette kan også være svært stressende for frosken. Froskene er også kannibalistiske så en liten frosk kan bli lunsj for en større frosk. Frosker har også forskjellige omsorgsbehov.
 • Vær forsiktig hvis du sover som på samme rom som dine frosker, hannene "kvitre" veldig høyt om natten, og det vil vekke deg. Frosker kan også kvitre på støvsugere, rennende vann, gressklippere, og enkelte TV-reklame.
 • Bruk aldri såpe når du rengjør tanken. Frosker lett absorbere kjemikalier gjennom huden.
 • Unngå håndtering frosker så mye som mulig. Dette fører til mye stress for frosk og deres hud er svært følsom. Oljer, kremer, såper etc. igjen på huden din er giftige for frosken. De er også veldig nervøs, så vær forsiktig!
 • Aldri satt øgler i tanken med en frosk fordi frosken vil prøve å spise øgle. Øgler får virkelig syk vesen i en tank med frosker.
 • Kjøp fangenskap avlet (CB) frosker til alle tider, ikke villfanget (WC) frosker som er sannsynlig å bære sykdom, vil lide av stress og kan være svært gammel. Ikke forsøk å sette giften eik og eføy i tanken.
 • Alltid fukte hendene med de-klorvann (vann fra en flaske vann) før du går til å holde dem fordi hvis du har tørre hender og hold deg en det kan tørke dem ut.
 • Dette ting kommer ikke billig! Vær forberedt på å bruke mye penger.

Ting du trenger

 • Sunn Frog
 • Glass tank
 • Substrat
 • Kunstige / Ekte planter
 • Meal-ormer og / eller babyen sirisser
 • Sprayflaske
 • Lokk for tank
 • Pulverisert kalsium supplement for maten