Wkino

Hvordan holde balansen på en galopperende hest

Den galopp er ganske muligens den mest fantastiske av en hest fire grunnleggende gangarter, men det kan også være en av de vanskeligste å kontrollere. Balanserer på en galopperende hest er vanskelig, spesielt i øyeblikk av suspensjon, der alle fire beina er på bakken. Her er hvordan å bli satt neste gang du tar med hesten din til en galopp.

Trinn

Hvordan holde balansen på en galopperende hest. Øv stå opp i stigbøyler i trav eller galopp.
Hvordan holde balansen på en galopperende hest. Øv stå opp i stigbøyler i trav eller galopp.
 1. 1
  Bli komfortabel med galopperer. Du må være i stand til å kontrollere hesten din og føler deg glad i en galopp før du forsøker å galoppere.
 2. 2
  Øv stå opp i stigbøyler i trav eller galopp. Lær Len deg forover og hold hestens manke (som hjelper deg å holde balansen uten å bruke tøylene for balanse). Hold sete-bein peker ned mot salen, magemusklene presser korsryggen ut slik at ryggen forblir rett snarere enn overordnede innover, og vekten din i bekkenet heller enn skuldrene. Rytteren vist på dette bildet har sin vekt i sine skuldre, og er derfor ikke særlig stabil over sine føtter. Overkroppen og hodet vil holde seg stabilt, mens armer og ben skal absorbere bevegelsene til hesten. Tenker på noen som er ski ned kulekjøring. Hvis du gjør dette riktig og hesten snubler, vil du sitte ned automatisk og komme dypere i salen i stedet for pitching frem mot hestens hals.
 3. 3
  Juster stigbøyler (forutsatt at du ikke riding bareback). Du ønsker å være i stand til å stå opp i stigbøyler og tømme salen. Det kan være bakvendt, men kortere stigbøyler faktisk gi en mer sikker posisjon som de oppfordrer hælene å synke ned.
 4. 4
  Ri hesten i skritt eller trav i minst ti minutter før du lar hesten til å begynne galopperende. Dette vil gjøre det mulig å varme opp og strekke ut. Dessuten vil du være å gjøre deg kjent med hestens personlighet og signaler.
 5. 5
  Sakte plukke opp fart (heller enn å tvinge hesten til å gå opp til en galopp umiddelbart). På den måten kan du hele tiden justere til du kan holde på perfekt.
 6. 6
  Stå opp i stigbøyler. Gå inn i "to-point"-stilling.
 7. 7
  Lette i galopp. Gå til en god størrelse bakken (det er tryggere å galoppere oppoverbakke, så det er vanskeligere for hesten å reise) og få hesten til galopp i to-punkt. Når den er stødig, oppfordrer hesten til å gå fortere inn i en galopp.

Tips

 • Ikke prøv å galoppere første gang du rir en hest. La mer erfaring bygge opp så galopperende kan være ganske vanskelig, spesielt hvis du ikke har mye tidligere erfaring med hester. En galopp kan veldig fort bli en ut av kontroll løp. Sørg for at du er sikker på du kan stoppe hesten hvis den mister hodet.
 • Som sagt før, lette i galopp. På denne måten vet dine begrensninger. En hest kan være i stand til å galoppere i lang tid, men du må være sikker på at din forberedt på dette. Alltid huske at ikke bare blir hesten utmattet, men rytteren også. Det er like farlig å presse deg selv som det er å presse hesten. Du kan lett miste kontrollen. Sørg for å vite begge dine begrensninger. På denne måten moroa galopp rundt et felt ikke vil slå inn i en katastrofe. Og husk å ha det gøy! Galopperende handler om å være ett med hesten din.
 • Bruk alle sikkerhetsinnretninger du har på hånden. Hjelmer og pads kan virkelig hjelpe hvis du ender opp med å miste balansen eller blir Steilet av.
 • Prøver alltid å sitte på med en kompis. Hvis noe skjer med deg mens du rir alene, kan det ta lang tid for alle å finne deg. Selv i filmer kan det vise en hest dra et menneske tilbake til bosetting, dette skjer ikke fullt så ofte i det virkelige liv.
 • Holder på å prøve. Hvis galopp ikke slå ut slik du ønsker, ikke mist motet. En perfeksjonert galopp tar balanse og praksis. For ikke å nevne tålmodighet.
 • Kontroller at området du bruker inneholder ikke noe farlig, fordi det kan noen ganger være vanskelig å stoppe hesten mens den galopperende, spesielt hvis det ikke er ekstremt godt trent. Selv om de fleste hester vil slutte på egen hånd før kanten av et stup eller noe sånt, trenger du ikke ønsker å ta noen sjanser.
 • Prøv å bruke den samme hesten hver gang du rir, eller så mye som mulig. Ved å gjøre dette, kan du bli vant til hesten og måten den håndterer, og hesten kan også komme til å bli mer komfortabel med deg også. Samtidig, ikke anta at alle hester er det samme - hvis du har vært å balansere godt på en bestemt hest, ikke anta det vil være så lett med en ny.
 • Mot tidligere uttalelse, ikke alltid bruker samme hesten, for første gang ri det er godt å fortsette med de samme milde, godt trent hest før du er god, så bør du flytte inn tøffere hester på den måten når du beveger deg opp du kan håndtere et bredere spekter av hestene og bli en bedre rytter. Forskjellige hester som er litt vanskelig er de beste trenere til å gjøre noen en bedre rytter og en mer kontrollert rytter. Dette vil også gjøre deg bedre i stand til å kontrollere hester og gjør det enklere.

Advarsler

 • Aldri være redd for hesten. Hester kan føle din frykt og kan gjøre dem nervøse.
 • Husk å vise respekt for hester. De er mye kraftigere enn du er.
 • Kjører oppoverbakke er vanskelig og slitsomt for en hest, så ikke forvent det å holde det opp for lenge! Være klar over når hesten blir sliten.
 • Vær ekstremt forsiktig rundt hester. Christopher Reeve falt av og ble lam til sin død - dette er en sport der selv de beste står i fare for alvorlig skade.
 • Forsøk aldri å holde på ved å lene fremover og ta tak i hester halsen. Du vil falle av foran hesten og kan bli trampet ned. Hvis gjorden strammes ordentlig, kan du også holde på pommel uten salen sklir, men aldri gi slipp på tøylene, tømmene holde kontroll over hestene skuldre og hvis du har kontroll over hestene skuldre, selv om hesten faller deg vil aldri falle av.

Ting du trenger

 • Hest (en passe en)
 • Saddle, sjabrak, hodelag og annet utstyr
 • Riding klær (polstret klær, eller flere tykke lag kan være bra, ridebukser, sammen med støvler og hjelm)
 • Stort åpent område