Wkino

Hvordan ta tiltak for å stoppe dyremishandling

Dyremishandling skader og dreper så mange dyr hvert år, og noen mennesker kan ikke ta det lenger. Hvis du ønsker å lære å iverksette tiltak for å stoppe dyremishandling, les videre.

Trinn

Hvordan ta tiltak for å stoppe dyremishandling. Oppfordre andre til å bli med deg.
Hvordan ta tiltak for å stoppe dyremishandling. Oppfordre andre til å bli med deg.
 1. 1
  Bli veganer eller vegetarianer. Hvorfor vil du fortelle folk at du er imot dyremishandling hvis du spiste en gris til frokost? Ingen vil tro at du er seriøs med mindre du viser at du er dedikert. Dette betyr ikke at du er vegetarianer og deretter snike svoret inn skjorta. Du kan bli vegetarianer, men å bli veganer er enda bedre fordi du ikke skal spise noe som har kommet fra et dyr, som noen sjanse for at du støtter dyremishandling.
 2. 2
  Oppfordre andre til å bli med deg. Hvis du ikke har noen å støtte deg, ingen vil ta deg på alvor. Du kan få støttespillere ved hosting folkemøter, eller skrive en underskriftskampanje.
 3. 3
  Host protester og demonstrasjoner. Rally kan holdes hvor som helst. Men vær oppmerksom på: Hvis du godtar en metode for service, må du ikke er på deres, eller de kan ta rettslige tiltak og ringe politiet. Men du er fortsatt lov å protestere nær service-området, bare så lenge du ikke er på deres eiendom. For eksempel: Hvis du skulle protestere KFC, så du vil trenge for å protestere over gaten fra sin restaurant. Det kan være hvor som helst så lenge det er lovlig: en park, en konsert, eller over gaten fra en tjeneste som fremmer dyremishandling. Ha en føre arrangøren sette opp dato og sted for å protestere, og får mye hyped opp om rally. Et eksempel på en mislykket rally er når bare du og arrangøren dukke opp. Sørg for på forhånd at mange mennesker kommer til å protestere, og at de er seriøse om det. Hvis du gjør tegn om dyremishandling, gjør mye for de andre, bare i tilfelle de ikke kommer forberedt.
 4. 4
  Støtte PETA. PETA er en forening mot dyremishandling. Du kan gå til Peta2 og lage en konto der, hvor det er mange andre vegetarianere og veganere er villige til å hjelpe årsaken. De PETA nettsteder regelmessig informere deg om kommende hendelser, og sende deg oppdateringer på kampen mot dyremishandling. Du kan oppmuntre til å bli med også. Og du kan vinne poeng på nettstedet ved å svare på foruminnlegg, og med disse punktene, kan du få gratis anti-grusomhet på ting som klistremerker, pins og knapper. Du kan også vinne poeng ved å overbevise noen til å bli vegetarianer eller veganer. Donere til PETA bidrar sterkt dem i deres søken etter å avslutte Animal Cruelty.
 5. 5
  Starte en underskriftskampanje. Skrive ut noen få sider av nummererte linjer, og på den første siden, skriv "STOPP dyremishandling". Du kan bære denne uansett hvor du går, og stadig spør folk til å signere den. Men vær klar over at du ikke vil være i stand til å vise disse i restauranter som kan tjene kjøtt, fordi de vil tror du kan ødelegge noe av deres virksomhet. Et godt sted å få underskrifter er i en park eller rally, fordi disse er vanlige steder for begjæringer.
 6. 6
  Være mot dyretesting. Mange mennesker har fokus på å spise dyr, mens dyreforsøk er like stort et problem. Du kan kjøpe eller lage knapper som tydelig oppgir at du er mot dyreforsøk, og gi dem ut til andre.
 7. 7
  Informere andre. Mange er uvitende om grusomhetene som finner sted hver dag. Det er din jobb å avslutte denne. Del ut brosjyrer som informerer folk om hva som skjer, og hva de kan gjøre for å stoppe det. Hvis du vil være sikker på at du ikke kaster bort tiden din mennesker pamfletter som ikke ønsker dem, spør folk langs fortauet hvis de er klar over hva som skjer. Hvis de sier nei, gi dem pakken forklarer at det har alt de trenger å vite. Dette er bedre enn å stikke den i folks postkasser fordi du forblir personlig med alle.
 8. 8
  Brevskriving. Skriv brev til dine kongressmedlemmer og Senator på certian problemer som du føler sterkt om. Du kan også inkludere kopier av underskriftskampanje for å vise arbeid og innsats du legger i brevet.

Tips

 • Del ut ting som klistremerker og knapper med anti-grusomhet symboler.
 • Ha respekt for andre, vil ikke alle se ting på samme måte som deg.
 • Ikke forkynne og / eller behovet for folk til å lytte til deg, fordi de ikke vil.
 • Bli veganer eller vegetarianer.
 • Regelmessig fortelle folk at du er helt imot dyremishandling om de tilbyr deg noe som fremmer den.