Wkino

Hvordan å iverksette tiltak for å bidra til å redde dyr


Ønsker du å bidra til å stoppe utryddelse? Det finnes måter at selv bare en person kan gjøre en stor forskjell ved å spørre de som har makt til å gjøre endringer, for å gjøre det. Og det er så mange ting du kan gjøre selv også!

Trinn

Hvordan å iverksette tiltak for å bidra til å redde dyr. Send en til din lokale representanter eller medlemmer av parlamentet å si hvordan du føler om den forestående utryddelse av dyr.
Hvordan å iverksette tiltak for å bidra til å redde dyr. Send en til din lokale representanter eller medlemmer av parlamentet å si hvordan du føler om den forestående utryddelse av dyr.
 1. 1
  Send en til din lokale representanter eller medlemmer av parlamentet å si hvordan du føler om den forestående utryddelse av dyr. Bruk fakta å sikkerhetskopiere hva du skriver. Et godt sted å starte er på jakt etter anerkjente nettsteder på internett, for eksempel regjeringen, FN og internasjonale naturvernorganisasjoner nettsteder.
 2. 2
  Tegne bilder og lage et skilt eller. Plasser dette skiltet et sted på skolen eller hvor folk vil se den. Legge til tekst som gjør det klart hvorfor du er bekymret for tapet av en art eller dyr. Hvis du gjør det lokale (dvs. velg et dyr fra ditt område), vil dette innebære større resonans med folk som leser det og kan motivere dem til å gjøre noe.
 3. 3
  Studere dyrelivet og dyr og sørg for at du vet alle fakta om dem. Dette gjør at du kan snakke med autoritet om emnet, som alltid overbeviser folk mer enn å bare si generelle kommentarer uten noe å sikkerhetskopiere dine bekymringer.
 4. 4
  Lag en bok av fakta av din favoritt dyr. Dette vil hjelpe, og du kan selv tenke på å få det publisert. Bruk dine egne ord og ikke kopier noe. Anerkjenner andre folks ideer hvis du har stolt på dem. Distribuere boken på biblioteker, samfunnshus og andre steder der folk liker å plukke opp materialene.
 5. 5
  Lag en og prøve å gjøre det. Bruk dukketeater for å sende en melding om situasjonen for arter og dyr som står overfor utryddelse. Skriv en slik at du ikke blir stående etter ord.
 6. 6
  Prøv å danne en klubb eller bygge en nettside. Du kan også kombinere en klubb på et nettsted. Legg til tekst om dine bekymringer på utryddelse, laste opp bilder av dine brev, dine tegn på skjermen, og med videoer av din dukketeater. Gjøre området interaktiv - ha et sted hvor folk kan legge inn kommentarer. Hvis du gjør det til en klubb, ha et sted hvor folk kan delta. Det kan også være en god idé å gi dem frivillig aktiviteter å gjøre, slik at de kan delta i og hjelpe dyrene også.
 7. 7
  Unngå å kjøpe produkter som kommer fra truede arter. Når du reiser, må du være forsiktig med hva du kjøper. Noen suvenirer er laget av truede dyrearter eller fra truede treslag fra skoger som dyrene er avhengige av for å overleve. Foretrekker håndlagde produkter laget av bærekraftige ressurser som er til fordel både samfunnet gjør disse elementene og også beskytte det lokale dyrelivet.
 8. 8
  Se på kostholdet. Mange av våre fiskearter blir overfisket, og blir presset til utryddelse. Det er viktig at bare spiser fisk som er utledet fra en bærekraftig kilde. Selv kjøtt og noen korn og bønner resultere i tap av habitat som setter lokale innfødte dyr. Alltid gjøre lekser først og hvis du oppdager en næringskjede som fører til ødeleggelse av fauna, gå tilbake til trinn 1 og skrive til dine representanter eller medlemmer av parlamentet og ber om at det iverksettes tiltak umiddelbart for å stoppe dette og å fremme bærekraftig landbruk.

Tips

 • Bruk respektfull språk når du skriver dine representanter eller medlemmer av parlamentet.
 • Prøv ditt beste - du kan ikke være perfekt, og folk respekt innsats og lidenskap mer enn perfeksjon.

Advarsler

 • Unngå å kjøpe elfenben, un-sertifisert hardwood møbler (det kan komme fra truede arter i regnskoger og andre skoger), skilpaddeskall, koraller, svamper osv.
 • Vær forsiktig med hvilken som helst art, hvis du bruker andres arbeid, må du ha tillatelse eller se etter arbeid i den offentlige sfæren.

Ting du trenger

 • skriftlig materiale
 • / Sign materialer
 • Bibliotekbøker
 • materialer