Wkino

Hvordan bidra til å stoppe dyreplageri

Du kan stoppe dyreplageri enten ved å ta dyret fra sitt hjem, eller er det beste du kan gjøre er å gå til politiet, eller dyret tjenester. Dette ville være mer nyttig enn å prøve å ta dyret bort. Det ville være lettere fordi folk flest, selv om de misbruker sine dyr vil fortsatt ikke gi dyret bort for bedre formål.

Vi vet alle at personen bør gi opp dyret, men de bare ikke forstå.

Trinn

Hvordan bidra til å stoppe dyreplageri. Vet at det er veldedige organisasjoner i mange land der målet er å stoppe dyreplageri både nasjonalt og internasjonalt.
Hvordan bidra til å stoppe dyreplageri. Vet at det er veldedige organisasjoner i mange land der målet er å stoppe dyreplageri både nasjonalt og internasjonalt.
 1. 1
  Vet at det er veldedige organisasjoner i mange land der målet er å stoppe dyreplageri både nasjonalt og internasjonalt. Ved å støtte dem kan du bidra til å stoppe dyreplageri. Se eksterne lenker.
 2. 2
  Kontakt en dyr veldedighet. Mange dyr veldedige organisasjoner kan gi deg råd, basert på lovene i landet ditt hvis du finner et dyr mishandlet. Noen har et telefonnummer du kan ringe.
 3. 3
  Kontakt sheriff å finne ut hva loven etaten har jurisdiksjon.
 4. 4
  Registrere alle observasjoner av grusomhet. Skriv ned tiden, dato, omstendigheter og personer involvert umiddelbart. Sett datoen på toppen av notatene og innledende hver side.
 5. 5
  Kontakt ansvarlige myndigheter identifiserte i nr. 1.
 6. 6
  Forbered deg på å bli innkalt som vitne.
 7. 7
  Tilby å gi merknader til aktor.
 8. 8
  Få din skole involvert for å skaffe penger til å stoppe dyremishandling

Tips

 • Hvis du ser et dyr blir skadet kalle det nærmeste stedet å redde dyr
 • Aldri med vilje anklage noen for å misbruke sine dyr. De kan ta det ut på dyret når du forlater.
 • En god ting å gjøre, hvis du tror sterkt på andre arter rettigheter, er å snakke med folk om det. Å gjøre folk oppmerksomme er det beste.
 • Si opp, ikke vær redd!
 • Vurdere å bli et dyr rettigheter organisasjon, men gjør det forsiktig. Noen grupper er ekstremister, bare ha pengene dine eller advokat og delta i ulovlige aktiviteter.
 • Gi personen noen tips om hvordan du kan bli bedre til dyret sitt.
 • Hvis mulig, fotografere dyrene stue (bakgården, doghouse etc.) og dyr forutsetning for mulige rettssaker.
 • Hvis dyret er alvorlig skadet og i ferd med å dø, bo i nærheten av dyr som du ringe 911 eller lokale myndigheter

Advarsler

 • Hvis du ser et dyr som blir neglisjert, men det er ikke mot loven, bør du vurdere å prøve å kjøpe dyr, MEN: Bare hvis dette er et enkelt tilfelle av unintentioned forsømmelse, ikke bevisst. Igjen, som ovenfor, trenger du ikke ønsker å bli skadet på noen måte.
 • Vær veldig forsiktig med å konfrontere noen om behandling av dyr deres. Din sikkerhet er førsteprioritet.
 • Gjøre folk oppmerksomme på dyremishandling! Gjør skilt, plakater, eller til og med t-skjorter! Start en fundraiser! Enhver liten ting kan og vil hjelpe!
 • Pass på at du forstår forskjellen mellom hva som er virkelig grusom og hva som ikke. Bare fordi du ikke liker det betyr ikke at det er ulovlig.