Wkino

Hvordan spille beer pong

Noen spill er så godt kjent og godt likt på tvers av høyskoler som Beer Pong, som også er kjent som Beirut partiet. Selv om det teknisk en drikking spill, krever øl pong en stor dyktighet og litt flaks, og det kan nytes av omtrent hvem som helst myndig. Ønsker å mestre kunsten av øl pong? Les videre.

Trinn

Hvordan spille beer pong. Beer pong kan spilles en-mot-en eller med lag på to.
Hvordan spille beer pong. Beer pong kan spilles en-mot-en eller med lag på to.
 1. 1
  Beer pong kan spilles en-mot-en eller med lag på to.
 2. 2
  Half-fylle flere 16-oz plastkrus med øl. Du kan variere mengden øl per kopp, slik at hver side har en lik mengde øl i hver kopp.
 3. 3
  Forbered en opprydding bøtte. Mens sanitær er ikke akkurat hjørnesteinen i beer pong, ingen ønsker å drikke en tainted kopp øl. Har litt rent vann, en bøtte og kluter å rydde opp søl, sprut og baller.
 4. 4
  Sett opp koppene. Ordne plast kopper i en 6-cup eller 10-cup trekant i hver ende av tabellen.
 5. 5
  Bestemme hvem som går først. Mange spill er startet av en person fra hvert lag spiller stein, saks, papir. En annen variant er "øye-til-øye" hvor det første laget til å lage en kopp samtidig opprettholde øyekontakt med motstanderen får første skudd.
 6. 6
  Kast ballene i kopper. Målet er å forsøke å kaste to baller på hver tur over lengden på tabellen og i koppene på motstanderlaget. I en variant, må hver ball bli lobbed (ikke returnert) direkte inn i en kopp. Hvis sprette ballen på bordet eller på motstanderens kropp er lov, så motstanderlaget kan fange eller SWAT en ball bort når den har berørt eller kommer i kontakt med en spiller.
 7. 7
  Drikk opp! Ved slutten av en omdreining, er hver kopp som inneholder en ball drakk av det andre laget. Når et lag vinner en dobbel eller trippel drikke score (se Scoring), må motstanderlaget velge annen drikke eller drinker fra bordet, i tillegg til den ene ballen har havnet i.
 8. 8
  Scoring:
  • En lobbed ball som lander i en kopp er verdt en drink.
  • En sprett eller avledet ball som lander i en kopp er verdt to drinker.
  • Hvis et lag kaster to baller som både land i samme cup, er det skutt verdt tre drinker.
 9. 9
  Kast to baller per runde. Det samme teamet fortsetter å kaste to baller per runde før det er en glipp. Etter turn er ferdig, kaster det andre laget ved første lagets kopper, og prosessen gjentar.
 10. 10
  Fjern kopper. Ved slutten av en rund, er hver kopp som inneholder en ball drukket ved at det andre laget, og blir således fjernet fra bordet. De resterende kopper bo i deres sted. Vanligvis er hvert lag tillates to "re-rack" per kamp, ​​der motstanderlaget er nødvendig å omorganisere sine kopper i et mønster som en diamant eller et sverd, som gjør det enklere å lage bilder.
 11. 11
  Fortsett å spille til det ene laget har ingen kopper igjen. Målet med spillet er å lage en ball i hver av motstanderens kopper.

Beer pong etikette

 1. 1
  Ingen berøre ballen før en sprett. Hvis motstanderen berører ballen før den går inn i en kopp eller treffer bordet, får personen som skjøt ballen å gjenta skuddet.
 2. 2
  Hvis motsatte team skjøt på sin side før du drikker cup laget av andre lag, er spillet tapt.
 3. 3
  Spille fair. Hvis en ball balanserer mellom kanten av to kopper, er det generelt mislikt å blåse ballen i en kopp, og regnes som fusk.
 4. 4
  En bounce skutt teller som to kopper og spilleren som gjorde skuddet kan plukke den annen kopp som han / hun ønsker å bli fjernet.
 5. 5
  En øy shot er når en kopp er helt isolert fra resten. Hvis du ringer øya og skyte og få det i "øy" cup, teller det som to kopper og de samme regler for en sprett følges om å plukke hvilken cup også blir fjernet.
 6. 6
  I de fleste varianter, hvis laget er nede i en kopp og motstanderen gjør en ball i at cup, har du en sjanse til å lagre spillet fra å være et tap. Dette kalles en "motsvar". Hver spiller på nå tapende side får å skyte før de går glipp av. Hvis det tapende laget synker alle kopper er det ikke lenger et tap, og går inn i "overtid". Overtid består av et mindre sett av kopper enn det opprinnelige spillet. Dette er vanligvis tre kopper for en 6 og 10 cupkamp.
 7. 7
  En populær huset regel er det "party cup regelen". Når ballen berører øl i en kopp regnes det som et parti kopp til det ikke er øl igjen i kalken. Hvis helst motstanderlaget synker festen cup du taper spillet. Dette inkluderer også din side øl.

Babe Ruth (avansert spiller regler)

 1. 1
  Ring ut hvilken kopp du kommer til å treffe før du kaster. Hvis du treffer koppen du ringte, motstanderen drinker som cup. Hvis du går glipp av målet, og det går i feil kopp, teller det som en glipp, og at cup er fortsatt på bordet.
 2. 2
  Etter et lag har vunnet alle koppene, får motstanderlaget en siste sving. De holde skyte før de går glipp av, da spillet er over. Hvis de gjør alle koppene i sin siste sving, deretter en 3 kopp overtid spilles, som igjen starter med rock, saks, papir.

Tips

 • Ikke stå nær bordet når motstanderen er skyting. Hvis du står for nær bordet du gi dem en bedre oppfattelse av avstand, og det vil være lettere for dem å synke en kopp.
 • Alltid som mål for en bestemt cup. Selv når du kaster på store grupper tidlig i spillet, hvis du ikke satse på en enkelt mål da du aldri vil få noe bedre!
 • Den største faktoren i å ha en god teknikk er at du følger gjennom. Din hånd skal ikke bare slippe ballen opp i luften, men følger den gjennom hele veien i koppen at du sikter på.
 • I mange spill, kan spillerne utpeke en "foul line" utover som en spillers hånd (eller albue) ikke kan passere når han eller hun er å kaste ballen. Denne felling linje blir ofte betegnet som kanten av bordet.
 • Mens alle bør utvikle sin egen stil, er den enkleste måten for nybegynnere ofte å sette skyting hånd på en 90 graders vinkel, og for å sikre at armen går rett når du kaster.
 • Ikke kast begge ballene samtidig. Det ville være smertefullt!
 • Hvis du spiller sprett, falske distraksjoner bak folk og så bare sprette den lett inn i sine kopper.
 • Overalt beer pong spilles det vil være variasjoner i spillet.
 • Utpeke en tabell spesielt for å spille øl pong.
 • For alle-aldre moro, eller for å unngå skade av for mye alkohol, må du bytte øl med en alkoholfri drikke. Apple cider er et godt alternativ, som sin smak er noe som ligner på vin.

Advarsler

Ting du trenger

 • 16 unse plastkopper
 • Øl
 • Standard ping pong-baller
 • To lag, med en eller flere
 • Long Table