Wkino

Slik spiller kabal

Solitaire er en en-player spill som kan spilles på en datamaskin eller med standard 52 spillkort. Noen ganger spillene er umulig å løse, men det er bra for å øke dine vinnersjanser.

Trinn

Slik spiller kabal. Vet objektet av spillet.
Slik spiller kabal. Vet objektet av spillet.
 1. 1
  Vet objektet av spillet: å lage fire bunker med kort - ett per farge - i stigende rekkefølge (starter med Ace og slutter med King).
 2. 2
  Begynne å bygge oppsettet. Sett ned ett kort med forsiden opp og lå seks kort med billedsiden ned ved siden av den. Deretter satte ett kort med billedsiden opp på toppen (men senket litt) av den første billedsiden ned, og deretter sette et ansikt ned kortet på toppen av de andre fem kortene. Fortsett å gjøre dette, slik at hver stabel har en forsiden opp kortet på toppen og slik at venstre pelen har en kort, det neste har to, deretter tre, fire, fem, seks, syv og endelig.
 3. 3
  Sette de gjenværende kortene i en egen stabel og sette den enten over eller under pelene. Denne haugen er hvor du vil gå for å få flere kort hvis du kjører ut av trekk.
 4. 4
  Forlate rommet øverst i fire bunker med kort.
 5. 5
  Se på kortene på bordet som er vendt opp. Hvis det er noen ess, legg dem over de syv hauger. Hvis det ikke er noen ess, omorganisere kortene du har, flytte bare ansiktet opp kortene. Når du plasserer et kort på toppen (litt lavere slik at du fortsatt kan se begge kortene), må det være en annen farge enn kortet du plasserer den på toppen av og har en verdi på én mindre. Dermed, hvis du har en seks av hjerter, kan du enten plassere en fem i spar eller en fem av klubbene på toppen. Hold plassere kortene oppå hverandre inntil du ikke kan flytte lenger. Hver haug skal vekselvis i farger og beveger seg i synkende rekkefølge.
 6. 6
  Kortet på toppen av hver av de sju hauger skal vende opp. Hvis du flytter et kort, må du huske å snu kortet under den over.
 7. 7
  Bygg dine hauger med ess som stiftelser. Hvis du har et ess over kortene dine, (eventuelt bør du ha alle fire ess der), kan du flytte kort til bordkort av tilsvarende dress på toppen av haugen i stigende (A, 2,3,4,5, 6,7,8,9,10, J, Q, K) rekkefølge.
 8. 8
  Bruk reserve dekk hvis du kjører ut av trekk å gjøre. Flip over de tre beste kortene, og se om den øverste kan plasseres hvor som helst. Mye av tiden, det vil et ess i det! Hvis du legger ned det øverste kortet, se om du kan sette ned den neste. Hvis du legger ned det andre kortet, se om du kan legge ned det siste kortet. Så, hvis du setter ned det siste kortet, legge ned ytterligere tre kort fra reserve dekk. Hvis du ikke kan gjøre et trekk med noen av disse kortene, legg dem i en egen avfall stack (ta vare for ikke å forstyrre den rekkefølgen). Gjenta til din reserve dekk er tom.
  • Når reserve dekk løper ut, bruker avfall stabelen. Men pass på at du ikke shuffle det!
 9. 9
  Hvis du har et kort som er skjult, kan du flytte kort rundt til du finner steder som du kan holde og ta tak i ønsket kort og, til slutt, legg den i ønsket spor.
 10. 10
  Hvis du bruker alle kortene i en av de syv hauger, kan du plassere en konge (men bare en konge) i den tomme plassen.

Solitaire hjelp


Tips

 • Start alltid med dekk hvis du ikke har noen ess i hånden av kort.
 • Husk at for å vinne Solitaire, en viss mengde flaks er involvert.
 • Det finnes flere former for Solitaire, som dresser og fire ess. Hvis du har problemer med dette, eller bare ikke komme inn i det, prøv en av disse.
 • Hvis du trenger hjelp eller vil ha et hint, og er på en datamaskin, trykker du på tasten H.