Wkino

Hvordan å gå stille

Walking lydløst er en kunst som folk flest har utviklet. Med praksis, kan man forbedre og mestre kunsten av stealth Det er ikke morsomt, ikke fnise, latter, kvele - eller le under pusten din - på hverandre eller på deg selv:. Være dead serious! Bli den sleipe slangen: bevege seg som en lek, ikke en storm...

Trinn

Hvordan å gå stille. Bruk sparsom, stramme klær.
Hvordan å gå stille. Bruk sparsom, stramme klær.
 1. 1
  Få myke sko. Jo hardere du fottøy, jo høyere støy. Den beste typen fottøy er sokker eller skinn mokasiner (tabi-støvler eller joggesko også fungere bra). Hvis du svetter for mye i sokker, slik at den lager støy, slitasje en dobbel par sokker. Når det er mulig, unngå slapping eller splatting gulvet med bare føtter - gå på ballene dine føtter, ikke på tærne - når innendørs (hvis føtter er svett og på flatt underlag, kan dette gjøre mye støy, hvis de holde seg til belegg på gulvet og lage en stripping lyd) og unngå harde såler støvler (på grunn av sin bulk og materiale, støvler er mer vanskelig å gå rolig i).
 2. 2
  Bruk sparsom, stramme klær. Når han går, ens ben og klær gni sammen, skaper støy. Minimere utstyret ditt vil hindre dette. Også, iført lette klær hjelper (svette bukser fungerer godt). Det hindrer stoffet fra å lage så mye støy som følge av vanlig rubbing. Stramme klær heller ikke gni sammen så mye, men ikke bære klær så stramt at du ikke kan puste eller bevege seg. Tucking skjorta i buksa og strammer inn dine bukser ben inn i dine sko eller sokker (fungerer best med høye sokker). Shorts er mer tilbøyelige til å flytte rundt og gjøre støy og siden du ikke kan kaste dine shorts i sokkene. Prøv å binde en hyssing eller strikk rundt dem på knærne, men ikke så hardt at du vil utrydde sirkulasjon.
 3. 3
  Pust rolig. Med mindre trafikk, tar sakte og målte pusten fra nesen. Hvis trafikk, åpne munnen bred og ta dype kontrollerte åndedrag. Aldri hold pusten mens du går eller kjører, alltid puste.
 4. 4
  Se det neste stedet du vil ta et skritt. Vær oppmerksom på gjenstander du å tråkke på.
  • Utenfor, prøv å gå på bart skitt eller live gress. Døde trær skaper en merkbar "crunch" selv når lett tråkket på. Hvis du støter på et område der det er tvunget til å gå gjennom bladverket, deretter plukke den klareste banen og gå sakte, muligens bøyd over og fjerne hindringer fra plasseringen av neste trinn!
  • Inne, hold deg til teppe eller andre gulv med polstring under. Også gå i nærheten av murene hvor etasjer vil knirke mindre. Unngå tregulv så mye du kan. Når du klatre en trapp bo nærmere kanten av trappen med dine skritt. Siden tre er mer godt festet i kantene slik at de vil gjøre mindre støy. Hvis du går i midten er det en større sjanse for at de vil knirke i huset. Du bør vite hvilke trinn vil knirke slik at du ikke tråkker på de seg.
 5. 5
  Match tråkkfrekvens på personen du følger (jeg. E. Når personen trinn med hans eller hennes venstre fot, bruker du din venstre fot). Dette vil bidra til å maskere støy føttene kan gjøre. Husk at lyden reiser på ca 340 meter per sekund, (1116 ft / sek) avhengig av temperaturen, så du må kanskje justere gange tilsvarende: Legg merke forsinkelsen mellom det visuelle trinnet og lyden av skritt fra den du er følge, og prøver å bruke samme forsinkelse for dine skritt, bare den andre veien rundt - du må gå litt før personen du følger.
 6. 6
  Plasser hælen ned først og rull foten sakte og forsiktig mot tærne ned på bakken. Hoftene kan dreies litt for å gjøre denne enklere teknikk. Gå på den ytre kanten av skoene hvis mulig. For mer balanse og støtte, bøy lavt i knærne. Hvis flytter raskt, løpe / hoppe fra sted til sted på denne måten. Unngå landing plattfot. Når beveger seg bakover, dette reverseres, slik at tåballen (den polstrede del like før tærne) er plassert ned først, og deretter hælen senkes ned på bakken. Men er hvis hastigheten ikke et problem, gå plattfot (sette hele foten ned på en gang) kan være mer stille.
 7. 7
  Vær sikker på at fottøy passer ordentlig. Hvis foten din sklir i det hele tatt i sko, kan det gi en knirkelyder, spesielt hvis føttene er svett. Hvis du er iført sko med skolisser, brette lissene i skoen. Hvis du ikke gjør det, kan de klikke mot sko eller gulvet mens du går.
 8. 8
  Å gå stille med en viss hastighet: stå 90 grader til den retningen du ønsker å gå med føttene spre litt. Ta foten i motsatt retning du ønsker å gå, og, mens du balanserer på den andre foten, flytte den over, noe som gjør en X form med bena. Så den andre foten og svinge den ut bakfra tilbake til start posisjon. Denne metoden gjør det mulig å gå stille selv når iført jeans, som vanligvis gjør en masse støy.
 9. 9
  Bruk teknikken av spioner og martial kunstnere, ballettdansere og yogier som involverer en muskel som ligger på innsiden av bekkenet ditt. For å si det direkte, er det den muskelen som gjør at du kan holde i urinen tett når du slingrer og holde den. Stramming som muskelen når du går kan du flytte lydløst. Øv bøye muskelen ofte. Også, strekke og opprettholde fleksibiliteten.

Tips

 • Ikke nøy føttene eller skifte vekten i blader eller kvister under en pause. Du må fryse i hvilken posisjon du tilfeldigvis stoppe (når du kontakter et hinder i børsten eller annen nødvendig pause). Hvile ned med kroppen din, eller til og med et kne eller hånd for støtte, vil føre til en ekstra "post-bevegelsen" "børsting, knusing, stadig settling" sound som er både unaturlig blant de små lydene og også avslører din kroppsvekt / størrelse til være mye større enn et lite dyr. Prøv å ta en pause i en kroppsstilling som er noe behagelig og kan opprettholdes over en lengre periode hvis du er potensielt kompromittert.
 • Selv om ikke støy-relatert, hvis du går opp rett bak noen, være oppmerksom på skyggen du kaster. Hvis det er en lyskilde bak deg, din skygge foran deg, og bli oppfattet instinktivt ved faget. Ved hjelp av en sammenkrøpet gange posisjon vil i stor grad redusere denne risikoen.
 • Prøv sikk-zagging som du går: takt med den ene foten, og deretter gå fremover og til siden. Trinn den andre retningen. Denne metoden hjelper deg beholde mer av saldoen din ved å utjevne vekten din. Opprettholde ro:
  • når noen andre kan se deg - og gi din posisjon bort ved å stirre - ikke bruk positurer eller ansikter som trekker oppmerksomheten være tilfeldig - men ikke over å handle...
  • bevegelse som er glatt (ikke beveger seg i enten en bouncy, en merkelig, snikende måte, bli heller stadig bevegelse hvis mulig)
  • konstant skanning med øynene
  • ørene på nært varsling,
  • puste dypt og ganske langsomt, og
   • ingen gisper, sukk, pesende eller pipende pust!
 • Avhengig av situasjonen, gå i en crouch med knærne bøyd.
 • Igjen, selv om dette ikke er relatert til bevegelse, om å vandre / kjøre / snikende i natt mot en gruppe mennesker rundt en brann eller noen annen form for lys, selv om dette kan virke selvmotsigende, ringen av mørket rett utenfor sirkelen av lys er faktisk den mørkeste. Når folk inne i sirkelen ser ut, kan deres syn ikke justere godt når det er lyst nær stedet de prøver å se.
 • Hvis du tailing noen og de bli mistenksom av deg, forbli rolig. Lov ubemerka som om du ikke vet de er der. Det verste du kan gjøre er å få panikk en uavgjort oppmerksomhet til deg selv.
 • Hvis du må lage bråk, kanskje på grunn av løse klær, prøve å gjøre det som "naturlig" som mulig. Korte, skarpe, eller repeterende lyder som kjennetegner menneskelig bevegelse kan deles inn i ugjenkjennelige segmenter ved å variere tråkkfrekvensen eller ved å dra ut støy, noe som gjør det mer flytende og mindre menneskelig. Dette kan være mer aktuelt i urbane miljøer hvor hyppig bakgrunnsstøy kan maskere dine bevegelser, slik at du kan, i-effekt, gjemme seg i "skygger" av ambient støy.
 • Strekk før du prøver å flytte stille, er det vanlig at dine ledd og bein vil klikke når du prøver å flytte stille på grunn av den belastningen du setter inn i å gjøre det, og dette vil gi deg bort. Stretching vil gjøre at du føler løsere og stoppe noe klikke og gi bort din tilstedeværelse.
 • Ved bruk av trapper, kan det være mer effektivt å hoppe over trinn, men ikke hoppe så mange at du vil sette ekstra press på dem, eller de kan lage mer støy enn vanlig.
 • Når du går, trenger du ikke bare gå med foten din, hele kroppen er involvert, fra armer og hode for balanse, til hofter og overkropp for kjøring beinet bevegelser, til beina selv for å skape avstand. Lek litt med stealth bevegelser, slik at du bygger et bilde av hva som fungerer for deg og hva som ikke virker.
 • Når klatring elementer som trær og klipper, være oppmerksom på hvor føttene lander. Prøv å plassere tærne og foran polstring i foten i mellom grenene og på sprekkene av klippen. Hvis du er tvunget til å gå i midten av en gren eller skyve opp på siden av klippen, gjør det sakte og fortsette med forsiktighet. En liten kraft kan løsne en dusj av rusk eller bryte en kvist varsling overvåkere.
 • Hvis du prøver å snike rundt ditt eget hjem eller andre steder at du ofte går, praksis i dag tid, ikke være opplagt om det, men bare ta notis av hva som gjør en masse støy. Slik som visse skritt som alltid knirke på en trapp.
 • Hvis noen ser på deg mens du gjemmer, ikke flytte. Enhver bevegelse vil varsle dem til ditt nærvær. Hvis de ser bort, telle til tretti før han flyttet igjen som de kan prøve å se igjen raskt å dobbeltsjekke. Selv skiftende i øynene kan gi deg bort. De sa: «Hvis du ikke kan se dem, kan de ikke ser deg" er egentlig ikke sant, men hvis du later som de ikke egentlig se deg, vil ditt sinn og kropp være mindre sannsynlighet for å hvile eller bevege seg i noen måte og gi deg bort.
 • Før du starter din tur, rulle begge føttene rundt ved anklene noen ganger. Dette vil sørge for å få noen "spretter" fra anklene ut av veien. Disse "spretter" er et resultat av leddvæske flytte under leddene, ligner på handlingen og lyd at knokene gjør når du knekke dem. Hvis du ikke sørge for å knekke anklene først, kan du ende opp med å gjøre noe støy senere når du trenger stillhet.
 • Når du åpner dører, press oppover på håndtaket for å unngå knirking. Også vri håndtaket slik at bolten helt ut før du bruker noen press til døren. Hold håndtaket trykkes ned mens passerer gjennom døren, lukk døren, skyv den mot rammen slik at bolten vil passe uten knipser, deretter stille slipper håndtaket.
 • Hvis beveger seg gjennom et skogsområde hvor tørre kvister, kratt, tett jungel eller blader vil gjøre absolutt stillhet umulig (spesielt når du bærer LBE eller et våpen), beveger seg i små, uberegnelig trinn og pause: ikke beveger seg i en jevn plodding, marsjerende, bankende rytme som clomp, clomp, clomp.
  • Etterligne små dyr beite (spesielt om natten) vanligvis beveger seg en kort avstand, pause for å snuse etter mat eller rovdyr, og fortsetter å bevege seg en kort avstand.
  • Kapitalisere på andre kilder til støy (vindkastene, andre dyr bevegelse, passerende trafikk) for å undertrykke eller kamuflere lyden.
 • Også når du åpner dører, plasser frem kraft på døren mens du trekker den åpen. Hvis det fortsatt knirker, og deretter åpne den veldig raskt for å minimere varigheten av knirkende.
 • Kjører på ballene av ens føtter (digitigrade) bidrar med fart og stillhet, men vær forsiktig, dette krever mer styrke i føttene og leggene, og større fleksibilitet i ankelen og foten ledd. Det krever også bedre balanse enn normal bevegelse, og skaper en større inntrykk på mykere underlag (på grunn av vekten blir fordelt over et redusert overflateareal). Også forsøke å holde knærne bøyd i en nitti graders vinkel. Dette senker tyngdepunktet og hjelper til med å holde balansen.
 • Når du vandrer gjennom et hus med tre etasjer, hold deg nær veggen for å minimere knirkende gulvbord. Det samme gjelder for trapper.
 • Hold deg unna dyr som vil reagere på deg.
 • Unngå å flytte vekten til din frem foten er stille og godt på bakken. Dette vil kreve en betydelig grad av balanse og praksis.
 • Spente lårene. Dette ikke bare reduserer støy fra bena børsting mot hverandre, men det hjelper deg trinn for lett.
 • Start på utsiden av hælen og ruller foten diagonalt, men ikke overdriv og rull den bare fra utsiden i.
 • Sørg for at fottøy er helt tørr, ikke bare kan det knirker, men fuktige flekker på gulvet kan varsle noen til ditt nærvær. Når disse fuktige fotavtrykk tørr, kan de forlate åpenbare "rene utskrifter" i form av skoene dine, spesielt på flater som betong.
 • Når han går utendørs, se etter steiner eller røtter, som de ikke vil knase som blader eller kvister. Sakte legger vekt på det å være sikker på at det vil ikke skifte eller lage bråk. Når du er sikker, legg resten av vekten din ned.
 • Når de går med bukser som lager lyder når børstet på det andre benet, gå med bena spredt fra hverandre slik at bena ikke kan røre hverandre.
 • Hvis du sniker rundt et hus eller bygning, ta hensyn til hvor gammel den er, med eldre hus, kan du gjøre mye mer støy bor huket til veggen, som de fleste eldre hus har meter lange gulvbord som bor ca 1m unna vegg når maskinen beveger kan være nyttigere, og med nyere boliger, bør vandre mot veggen ikke være et problem.
 • Hvis du har problemer med å dra føttene, deretter disiplinere deg selv ved å gå rundt sakte med skolissene ubundne og dingler, skaper støy Hvis du ikke heve og senke føttene. Advarsel: Ikke forsøk å gjøre dette raskt eller uforsiktig, som du kan snuble og falle. Hold det langsom, jevn og målte.
 • En annen måte å få en rask lydløs bevegelse er å se hvor du la armene når du flytter. Leaving armene dingler kan forårsake ubalanse fører til å miste balansen og til slutt stillhet. Prøv å ikke bruke hendene og armene ved å balansere deg selv på vegger og slikt fordi du kan banke noe over og gi bort din tilstedeværelse. I stedet når du flytter stille holde dem ute i en posisjon som gjør at du føler deg komfortabel og balansert, det gjør hele forskjellen.
 • Hvis klærne lage støy som ikke kan bli hjulpet, vente et øyeblikk før du går, og prøve å dra nytte av en annen forstyrrende støy. Velger å flytte når en annen lyd er mer til stede, for å skjule din egen støy.
 • Hvis du sniker rundt, holde ned-vind. Det er dyr og mennesker med svært gode sanser av lukt.
 • Hvis ikke kan gå med trange klær, prøve å gå uten buksa gni sammen eller gni mot huden din, da dette kan skape merkbar støy i rolige situasjoner. Ull klær er stillegående.
 • I trapper og i korridorer, skyver føttene på motsatt ende, slik at du kan opprettholde balanse og gå rolig. Dessuten kan man trenge å ta av seg skoene, hvis iført hæler.
 • Ikke gå på tom mage, men ikke har en høsttakkefest fest heller. Kroppen din får faktisk tyngre etter at du spiser, derfor høyere. Gå på do før du prøver å gå lydløst.
 • Bruk gummi-såler som de ikke gjør noise.Select en svært vanlig sålemønster så selv om du forlater footprints det ikke vil føre til mye skade.
 • Tabi støvler og mokasiner fungerer veldig bra for å snike seg rundt (De ble brukt av Ninjas og innfødte europeere, begge disse gruppene var eksperter på å snike).

Advarsler

 • Aldri snike inn i folks hjem, spesielt om natten. Selv om de er din venn. Fra et halvt våken synspunkt når sin mørke du kan virke skremmende, og dermed kan du bli angrepet eller drept.
 • Vær klar over hva du har på deg, kjeder og nøkler som jingle kan kompromittere deg.
 • Hvis du trenger å holde ting som endring som vil klirre og lage bråk, legg den i en tett lomme slik at den ikke kan lage støy. Du kan også minimere eventuelle lyder det kan gjøre ved å bruke tape for å holde elementene sammen, og hindre dem fra å flytte mot hverandre.
 • Hvis du snike deg på en person eller et dyr, kan han / hun / det bli redd og instinktivt angripe deg, før du innser at du mener noe vondt.
 • Vær på vakt mot sand eller andre partikler, som små mengder kan feste seg til skoene dine når du går på eller gjennom det på grunn av dugg eller fuktighet. Hvis du går på en hard overflate, vil kornene føre til en ganske høy lyd når knust. Dette er vanligvis ikke et problem med mykere underlag, men det er nok best å unngå det helt hvis mulig.
 • Vær på vakt mot snø fordi det kan gjøre en særegen "crunch" støy, og låtene vil være sporbare, som vanligvis vil kompromittere deg.
 • Aldri bruke disse ferdighetene til å snike seg på noen i mørket, særlig hvis de ikke kjenner deg godt, for når du blir tatt, hvis du blir tatt, kan de ta ting til et nytt nivå med fysisk makt eller politiet.
 • Prøv å ikke praktisere dette noe offentlig om natten fordi hvis du blir sett av noen som ikke vet hva du gjør, kan de tror du var opp til noe godt.
 • Med kunnskap om sniking, er man fristet til å teste ens ferdigheter. Ikke bruk disse ferdighetene til å gjøre noe ulovlig eller skadelig.

Ting du trenger

 • Safe, myke sko
 • Klær som ikke dukker i vinden,
 • Stoffer som ikke rasle eller swish
 • Elementer som ikke gjør noe annet lyd
 • Joggebukse for best bottoms
 • En ryggsekk å bære forsyninger i