Wkino

Hvordan sørge for at kaninen har det beste livet du kan gi den

Vil du virkelig ønsker å vite om din kanin er å ha den beste liv mulig? Vil du være sikker på at han / hun er lykkelig? Les videre for å finne ut hvordan å virkelig ta vare på kaninen din.

Trinn

Hvordan sørge for at kaninen har det beste livet du kan gi den. Før du kjøper din bunny, sørg for at du kan ta vare på ham.
Hvordan sørge for at kaninen har det beste livet du kan gi den. Før du kjøper din bunny, sørg for at du kan ta vare på ham.
 1. 1
  Før du kjøper din bunny, sørg for at du kan ta vare på ham. Dette er viktig - hvert år, spesielt rundt påsketider, er tusenvis av kaniner uforsiktig forlatt når den "nye kaninen glans" har gått. Kontroller at du er villig til å betale for alle de tingene en kanin trenger. Husk, det er ikke bare mat og vann, hver dag, vil kaninen din trenger oppmerksomhet og vennskap, mosjon, stimulerende leker, og mer.
 2. 2
  Sørg for at kaninen har oppmerksomhet hele dagen. Hvis du ikke vil være der mesteparten av tiden, enten revurdere å få en kanin eller sørge for at han har en venn, for eksempel en annen kanin. Marsvin er ikke ideelt, så kaninen kan mobbe dem, skremmer den stakkars lille grisen. Pass på når du har et barn holde kaninen, sørge for at de ikke slippe det!
 3. 3
  Sørg for at alle i familien ønsker en kanin. Det er egentlig ikke rettferdig for noen hvis din far absolutt avskyr kaniner.
 4. 4
  Sørg for at han vil få stimulering, lek og mosjon hver dag. Det er ikke bra å tenke "Å, jeg skal gjøre det i morgen" fordi kaninen trenger oppmerksomhet nå. Han har ingen oppfatning av i morgen, eller i går, eller senere - han lever i her og nå. Dessuten er en kjedelig kanin en ulykkelig bunny, og en ulykkelig kaninen er en usunn bunny. Kaniner er fantastisk å spille med.
 5. 5
  Sørg for at du er villig til å jobbe med å bygge en obligasjon med ham. Det vil ta en stund. Kaniner er utrolig sjenert små skapninger og til tider kan det hende du tror det ikke er verdt det - men det øyeblikket da kaninen endelig slikker hånden din er en magisk følelse, og det vil plutselig være hver bit verdt det.
 6. 6
  Sørg for at du er klar over alle sine behov. Han trenger mat, vann, mosjon, lek, stimulering, stell, medisiner, vennskap og et godt hjem. Sørg også for at du er klar over at han / hun kan godt trenge en masse medisiner. Vaksinasjoner, sterilisering / kastrering og check-ups er avgjørende. Ja, kanskje du vil ha en masse søte lille baby kaniner, men det er ikke verdt det. Uncastrated mannlige bunnies vil være aggressive, territorielle og spray overalt, og kvinnelige kaniner vil trolig ha flere kull i året hvis lov til å komme i kontakt med unspayed mannlig kanin, samt den ekstra helserisiko. Vaksiner er vanligvis nødvendig, men hvis du bor i et land der rabies er ikke til stede, det er ikke så viktig, selv om vaksiner mot andre tilstander bør bli undersøkt.
 7. 7
  Bli vant til egenskaper og rutiner. Hvis de noen gang endre, ta ham til en veterinær, som kaniner vanligvis viser svært lite tegn på å være syk før det er for sent. Kaniner, som har utviklet seg som byttedyr, er svært motvillige om avslørende svakheter, fordi slike bunnies ville ha blitt drept av rovdyr ganske raskt, slik at den minste endring kan være en indikasjon på et problem.
 8. 8
  Forskning, forskning, forskning! Sørg for at du vet hva temperaturen er best for kaniner, er hva høyet tryggeste, hva slags utstyr er nødvendig, hva målingene og funksjoner i bur skal være, og langt, langt mer.

Tips

 • Kaniner kan gjøre de mest morsomme ting, som å gå over tastaturet.
 • Hvis de gjør Binkies, sørg for å være glad for det og ta det opp på et kamera, det er så søt!

Advarsler

 • Vær forberedt!