Wkino

Hvordan bli kvitt kaniner

Kaniner lever nesten overalt, og er vanligvis relativt harmløse. Men om kaninen befolkningen har blitt for stort, hvis kaniner graver hull i henhold skur eller andre bygninger for ly, eller de spiser fra hagen din, må du kanskje ta skritt for å bli kvitt dem. Selv helt eliminere en kanin befolkning på din eiendom ikke kan være mulig, det er ting du kan gjøre for å redusere sine tall.

Trinn

Hvordan bli kvitt kaniner. Åpne landet opp for å redusere de områdene hvor kaniner liker å gjemme seg.
Hvordan bli kvitt kaniner. Åpne landet opp for å redusere de områdene hvor kaniner liker å gjemme seg.

Endre habitat å avskrekke kaniner

 1. 1
  Åpne landet opp for å redusere de områdene hvor kaniner liker å gjemme seg. Hold gresset klippes kort, må du fjerne alle unødvendige vegetasjon og rydde opp planteavfall regelmessig. Klipp av og kast lavthengende nederste greinene på busker og busker, som kaniner bruker for dekning.
 2. 2
  Forsegle hullene i henhold til boder, dekk, trapper og noe annet sted hvor kaniner kan finne ly. Bruk trebiter eller hønsenetting som har mellomrom av en tommer (2,5 cm) eller mindre for å redusere sjansene kaniner vil tygge hull gjennom strukturer.
 3. 3
  Fjern eller gjerde av alle vannkilder slik at kaniner ikke er tiltrukket av dem.
 4. 4
  Plant så mange kanin-avskrekke planter som mulig. Planter kjent for å frastøte kaniner inkluderer Forget-me-nots, Impatiens, amaryllus, blødende hjerter, revebjelle, Daylily, bregner, engelsk eføy, pachysandra og andre.
 5. 5
  Legg noen av kaniner 'minst favoritt trær til landskapet. Kaniner holde seg borte fra eik, furu, lønn, gran, seder, og magnolia trær.

Hold kaniner ut av en hage

 1. 1
  Gjerde hagen din til å holde kaniner ut. Hønsenetting fungerer fint så lenge mesh er en tommer (2,5 cm) eller mindre. Bury gjerdet 6 til 8 inches (15 til 20 cm) for å hindre kaniner fra å grave under den. Utvide det minst 24 inches (61 cm) over bakken.
 2. 2
  Installere automatisk sprinkleranlegg som utløses av en bevegelsessensor. Hvis kaniner er sprayet med vann hver gang de går inn hagen din, kan de være ute.
 3. 3
  Prøv en naturlig avstøtende. Selv om resultatene varierer, kan noen hjemme rettsmidler hjelpe avskrekke kaniner.
  • Spread blod måltid, cayenne pepper, gjødsel eller hund eller menneskelig hår rundt planter.
  • Spray plantene dine med en løsning av varm saus og vann eller eddik. Påfør løsningen etter hvert regn. Denne løsningen kan vaskes ut av grønnsaker etter høsting, og så påvirker ikke deres smak.
  • Bruk en stygg smake spray avskrekkende som inneholder Bitrex. Du kan finne produkter som markedsføres for bruk på prydplanter. Ikke bruk Bitrex spray på vegetabilske planter fordi det vil påvirke smaken av råvarer.

Andre måter å bli kvitt kaniner

 1. 1
  Jakte kaniner for å holde bestanden nede. Alltid jakte når kaniner er i sesong og følg lisensiering lover.
 2. 2
  Bruke levende feller. Bate feller med epler, som er kaniner 'favoritt godbit, eller bruk en liten mengde peanøttsmør. Overvåke fellene regelmessig og slipp kaniner så raskt som mulig etter at de er tatt. Bruk vernehansker når du håndterer feller og slippe kaniner.
  • Kontakt din lokale dyr kontroll offiser eller parker og rekreasjon avdeling for å lære om dine lover i ditt område. I de fleste amerikanske stater er det lov å slippe fanget ville kaniner på state park eiendom.
 3. 3
  Ring i en skadedyrbekjempelse selskap som spesialiserer seg på fangst og slipp kontroll. Felle dem har og flytte kaninene for deg hvis du ikke ønsker å gjøre det selv.

Tips

 • Et utendørs katt eller hund kan være en avskrekkende for kaniner, det avhenger av kjæledyret hvorvidt deres tilstedeværelse bidrar til å kontrollere kaniner.