Wkino

Hvordan snike seg rundt om natten


Natten er en morsom tid til å snike seg rundt, men hvis du har en samboer eller en person som deler rommet ditt, her er noen tips å komme med dem.

Trinn

Hvordan snike seg rundt om natten. Kartlegge alle de knirkete gulv og gjenstander, er det disse tingene som gir deg unna.
Hvordan snike seg rundt om natten. Kartlegge alle de knirkete gulv og gjenstander, er det disse tingene som gir deg unna.
 1. 1
  Kartlegge alle de knirkete gulv og gjenstander, er det disse tingene som gir deg unna. Også bli svært nær vegger. Det vil redusere knirkelyd. tegne et kart over huset og sette en bokstav eller et tall på knirkete og squeaky. Hvis du har plass, skrive notater på han nederst på kartet. Her er et eksempel: A: squeaky gulvbord, bør unngås, i stand til å bli tråkket over.
 2. 2
  Skanne området med dyp pusting, så hvis noen er rundt de vil synes du sover. Også planlegge og tenke på hva du vil gjøre når du er ute av sengen.
 3. 3
  Vær tålmodig. Hvis du har en knirkete seng, bevege seg sakte med tålmodighet, det er fem minutter med langsom, jevn, bevegelige i forhold til hele natt av?!?
 4. 4
  Gå sakte og jevnt tempo, mentalt kart i tankene dine (og ikke på papir) knirkete gulv. Når du er der du trenger å være, sakte gjøre hva du trenger å gjøre. Du bør huske tegnet kart på forhånd slik at du slipper å ta den med deg.
 5. 5
  Hold ørene perked opp, hvis det er noen oppe og du hører flytter eller gulvet knirkende - gjemme seg! Alltid ha en plass pre-plukket i henhold til din posisjon.
 6. 6
  Gå så nær kanten av hver vegg for knirkende gulv eller trapper. Slitte gulvbord generelt har mer støtte nær vegger.
 7. 7
  Alltid opptre som om noen er aktivt på jakt etter deg, selv om de ikke er. Dette vil ubevisst tvinge deg til å være mer forsiktig.
 8. 8
  Forbli i en sammenkrøpet stilling som du beveger deg, og ha hendene ut til sidene i midjen nivå for å oppdage eventuelle hindringer du kanskje ikke har sett og holde balansen, og å absorbere skritt når du beveger deg fremover ved å huk litt lenger ned inn i trinnet. Du ønsker ikke å krøke under en 90 graders vinkel når som helst med mindre du er huk på bakken for å sette et kne ned eller liggende, fordi det er svært vanskelig på knærne.
 9. 9
  Lære å gå. Din fotarbeid er like viktig som huk inn trinnene til å absorbere bevegelsen. Normal hæl til tå rullende bevegelse er flott for rask hastighet bevegelse på gress og svært langsom bevegelse på hardt underlag. Husk at jo saktere du beveger deg, jo mer stille du er.
  • Når du går gjennom blader, eller prøver å være helt stille, holde vekten på ryggen din fot, utvide ledende fot, og å sette den ned og sakte flytte seg framover, absorberer bevegelsen i knærne og anklene. Du bør bare ha ballen av foten din, som vil fungere som en pute, ta kontakt med bakken under denne type bevegelse.
  • Hvis du manøvrerer i et miljø som gir "Noise Cover" eller om det er en middels risiko for å bli hørt, lavere hæl til bakken for å røre ved bytte vekt på føre foten.
  • For å holde stille innendørs, puste og gå til rytmen av rommet klokke. Hvis noen sover, de er vant til lyden av klokken, og dermed vil det hjelpe skjule dine skrittene.
  • Bruk den flate foten når du går over grus eller over noe der mange små gjenstander kan bli forstyrret og lage bråk. Absorbere trinnet som du normalt ville, men du lar hele foten får kontakt med grus samtidig å la vekten jevn fordeling. Treg til svært langsom bevegelse bør brukes.
 10. 10
  Hvis innsiden eller utsiden forsøke å gå barbent så mye som mulig, fordi det minimaliserer støy. Hvis du går på gress det kan kile føttene, men det er bedre enn å bli tatt til fange.
 11. 11
  Få riktig utstyr. Den eneste virkelig viktig del av utstyret er et varsel sinn. Nyttige elementer er ganske mye tilpasset situasjonen.
  • Tau eller en grappling hook er alltid hyggelig hvis du kommer til å være klatring trær.
  • Skinnhansker hjelpe når klatring for å beskytte hendene, så de er ikke en dårlig idé.
  • Klær er situasjonen bokstaver. Det er alltid en god idé å holde seg i skyggene, er så oliven trist eller mørk blå en god farge for skygger. Ikke bruk svart fordi den kan "klippe ut" din form i mørket. Camo for den type miljø du er i er enda bedre fordi i skyggen ser det svart, og da i mindre lys kan du blande inn med trær, busker og gress. Du kan heller ikke ønsker å bruke klær som gjør støy.
  • Den type sko du bruker bør gjenspeile hvor langt du er i din stealth trening. Hvis du er bare begynnelsen, er myke sko med lys gummibelegg på bunnen best. Som du blir bedre, kan du bruke vanlige sko, og til slutt støvler som har myk gummi på bunnen.
 12. 12
  Holde vakt. En av dine verste fiender er det overraskende faktor. Bli fanget off-vakt kan ikke bare skremme deg, men føre til at du lage støy eller mister kontroll over situasjonen. Den beste måten å vite om noen kommer er å se dem, hvis du ikke kan se dem, høre dem er den nest beste måten å vite på forhånd. Folk flest ikke gå rolig, slik at du kan høre dem kommer. Når i sikte spekter av noen kan du være i stand til å vente på en mulighet til å skjule bedre hvis du ikke har. Langsomme bevegelser er mulig når du er i noens øyne rekkevidde. Hvis du er en anstendig avstand fra dem, og de vil sannsynligvis ikke se den, legge seg ned hvis miljøet tillater det. Dette minimerer din størrelse og gjør deg vanskeligere å få øye på. Gode ​​steder å gå utsatt er mørke områder eller områder med løvverk dekselet. Hvis du er iført kamuflasje eller en mørk farge, vil dette bidra til å skjule deg i mørket. Når de kommer i hørbar rekkevidde av deg, bør bevegelsen ikke fortsette, og du må opprettholde absolutt stillhet. Hvis du er innenfor armlengdes avstand til personen gående mot deg, fryses. Hvis du ikke er helt skjult, vil holde fortsatt normalt ta seg av dilemma, men hvis du klarer, krølle opp i en ball og prøver å dekke skulder funksjoner og hodet, og dette vil skjule den menneskelige disposisjon. En annen ting er å skli inn i en skygge og puste sakte. Hvis du er iført mørke farger, vil dette fungere veldig bra.
 13. 13
  Vet hvordan de skal gå gjennom dører. Når du vandrer gjennom en døråpning normalt (skuldre svært nær døren syltetøy) kan forårsake lyder (som kjører klimaanlegg) til å svinge og la folk få vite at det er noe der. Det samme gjelder når du sniker deg rundt, kan du "høre" hvor folk er basert på hvordan støy fra omgivelsene blir manipulert. Snike gjennom døråpninger med ryggen til jam, og være vinkelrett på døren. Dette vil redusere effekten.
 14. 14
  Vet hvordan å rømme. Normalt når du rømmer, har du blitt oppdaget, og gjør en gal dash å skjule eller komme unna. Se bort fra all sniking og bare sette avstanden mellom deg og din oppdageren, slik at du kan skjule igjen og lure seg unna. Hvis du ikke tror at du har blitt sett, kan det være lurt å prøve å snike seg bort så stjålent som mulig. Deretter kan du skjule, vente på trusselen om å forlate, og fortsette å gjøre hva du gjorde.
 15. 15
  Kartlegg din rute. Identifiser skjule flekker. Sjekk hvor hvem som helst kan fortsatt være våken. Vær ekstra rolig der det er mange soverom med folk sover i dem.
 16. 16
  Hvis du hører noen kommer og du blir tatt og inne i huset, gjør en søvnig ansikt og gjespe da si: "Jeg kom ut for å få et glass vann." Dette fungerer som regel, men ikke gjør det mye fordi folk vil bli mistenksom.

Tips

 • Hvis du går inn i et område du ikke er 100% sikker med, spør litt rundt, og hvis du bare ikke føler deg komfortabel, plan rundt det. Hvis du ikke føler deg trygg å gå inn i et område du bør ikke oppgi det. Bringe noe å forsvare deg selv i stor grad kan øke mengden av problemer som vil følge av å bli fanget. Spesielt skjulte våpen vil resultere i de tøffeste straffer. Det er viktig å huske at dette er alt for gøy, og hvis du er tilstrekkelig redd for at du trenger et våpen du bør gjøre noe annet eller snike et annet sted.
 • Hvis noen sier at de vet at du er der, ikke gi opp. Hvis de ikke ser direkte på deg, er de sannsynligvis bare liggende. Prøv å være så stille som mulig, og snike seg stille bort når personen ikke ser.
 • Hvis foreldrene dine eller noen andre var å fange deg, finner så mange unnskyldninger som mulig. Foreldrene dine vil mest sannsynlig være mer våken og mistenkelig på det tidspunktet, så vent en stund før du gjør det igjen hvis du blir tatt.
 • Mens du er i rommet, ikke bruk en lommelykt eller et stearinlys. I stedet, la øynene fokusere. (Du kan gjøre dette veldig enkelt hvis du bare lukke øynene for fem eller ti sekunder.)
 • Overvåke en sovende person puster: Regular puste betyr at personen er våken eller er nesten våken! Grunne pust betyr at personen er lett å sove, men du bør likevel være forsiktig! Snorking betyr dypere søvn, men du bør likevel ta forholdsregler.
 • Øyet er ekstra følsom på natta, så sørg for at når du beveger deg rundt i mørket, ikke gjør plutselige eller brå bevegelser.
 • Finne et sted å bo urørlig å gi øynene dine tid til å bli vant til mørket før du prøver å flytte rundt for mye. Dette vil gi deg en fordel over alle som er ute etter deg og tillater deg å unngå skade. Du kan også opprette en lapp, og la den på det ene øyet før du forlater, for å justere det øyet til den mørke, og deretter slå eyepatch øyet når du har lagt den mørke regionen. Det menneskelige øyet tar 30 minutter å fullt ut tilpasse seg nattsyn, og ett lysglimt kan kreve ytterligere 30 minutter av din tid til å justere.
 • Øv på å bo helt stille når du hører mistenkelige lyder.
 • Alltid holde ryggen til en vegg. Når du går opp trapper skritt på sidene, rett ved base styrene, slik at de ikke knirke.
 • Når du er i recon arbeid, ta hensyn til detaljer. Hvis noen joggeturer etter klokken fire om morgenen, er de sannsynligvis gjør det hver dag, så mer enn én dag av recon kan være nødvendig.
 • Hvis du noen gang trenger å hoppe over et objekt, for eksempel bord eller sofa husk å lande på ballene dine føtter. Hvis du gjør det riktig vil du lande uten en lyd.
 • Hold ut av lyset så mye som mulig.
 • Også, hvis du trenger å hoppe over noe, sørg for at du lander med knærne litt bøyd, og når du treffer bakken bøy knærne slik at du er i en posisjon som du kommer til ollie av et skateboard. (Men ikke hoppe.)
 • Hvis du snike inn et rom med venner, og du tilfeldigvis gå inn gjennom feil vinduet og ende opp i sin pappa / mamma 's rom (eller verre får feil hus) Har et kodenavn klar for deg og din venn. For eksempel hvis du får feil hus og eieren våkner opp eller beveger seg som de våknet opp kan du rope: "Crap, Mitch Dette er ikke Fred hus!" Og bolt. Slik at eierne tror at du prøvde å prank en venn og ikke kjenner din identitet. Gjør det samme (ja selv sier: dette er ikke ________ huset) for feil rom.
 • Noen ganger er det bedre å gå barbent eller bare iført sokker som det gjør mindre lyd.
 • Hvis du trenger å gjøre en rask komme unna, lære noen grunnleggende parkour som veg, lett hvelvet, og kong hvelvet. Kjenner disse trekkene vil hjelpe deg mye hvis du trenger å bolt.
 • Prøv å unngå å bruke en lommelykt, som det vil gjøre deg lettere å se. Men hvis du virkelig trenger å bruke ett, eller føler at du kan være forsiktig nok med det, ALLTID bruke en lommelykt med en rød lyspære, eller med en rød filter over fronten. Hvis du har tilgang til en infrarød filter, slik som de som brukes i fotografering, prøv taping det over lommelykt. Ved hjelp av et rødt lys vil hjelpe deg på to måter-1) En vanlig lys vil stoppe din naturlige "Night vision" fra å komme videre. Hvis du er på et mørkt sted, vil dine øyne blir justert til lyset etter en stund, og du kan se enklere. Et rødt lys er på nedre spekteret av vår synlig lys, så det er ikke så tøffe. 2) Et rødt lys, som nevnt før, mykere at andre lys, derfor gjør det vanskeligere å få øye på.
 • En faktor som hjelper deg er at disse menneskene har ingen grunn til å mistenke du følger, spionasje, etc, så ikke gi dem en grunn til å mistenke noe.
 • Når du går gjennom en innkjørsel av et verksted være forsiktig slik at man ikke sette av noen sikkerhet lys som de kan gi deg bort.
 • Hvis noen er i veien, og du ikke ønsker å bli fanget bruke noe for å distrahere ham som å kaste en mynt eller en stein.
 • Stående i mørket bak en lyskilde (som en brann eller flomlys) er en god måte å skjule, fordi personens øyne vil bli justert for å se lyset, men ikke mørket bak det.
 • Ikke gå der biler kjører av lysene vil gi din posisjon bort spesielt hvis noen er ute etter deg.
 • Hvis det er mulig, sørg for å strekke ut veldig bra før snikende. Dette bidrar til å forebygge skader, tretthet, og støy fra ledd (knirkende / dukker).
 • Prøv så hardt du kan for å ikke nyse! Hvis du har allergi, ta medisinene dine før du reiser på utflukt... men vær sikker på at det vil ikke gjøre deg døsig! Hvis du føler et nys kommer på, koble nesa, presse øynene lukket, og tenker så hardt du kan om ikke nyser. Også for noen mennesker, sier ordet "vannmelon" gjentatte ganger vil bidra til å undertrykke en sneeze.Look på artikkelen Hvordan stoppe et nys for andre tips.
 • En av de beste pranks er å hanke på din venns vinduet for å gi dem en bit av skremme - men sørg for å få det høyre vinduet, spesielt hvis din venn bor i en leilighet kompleks eller en sovesal! Peke på feil vinduet kunne vekke en svært gretten gammel dame ved siden av, eller enda verre, noen som eier et skytevåpen og er ikke redd for å bruke den!
 • Hvis du ser noen, er det best å få bort så snart som mulig, som folk vanligvis er mer mistenkelig i løpet av natten.
 • Ikke gå i midten av trapp de er mindre sannsynlig å pipe hvis du tråkker på kanten mot veggen.
 • En god distraksjon er å kaste en nikkel på bakken hvis området er steinete, eller du er på eller i nærheten pavment. Dette er godt å distrahere noen en som er begynnelsen til å bli mistenksomme.
 • Hvis du trenger å skjule, prøv å gå opp. Klatre i et tre, hoppe på et lavt tak, noe som setter deg ut av den normale siktelinjen på en person. Hvis noen er ute etter deg, vil de mest sannsynlig være å se på bakken eller i øyehøyde.
 • For å forbli skjult du kanskje ta ruter som er ute av veien.
 • Når du trekker en prank på en venn, er det normalt morsomt å ta med en annen venn sammen. Bare sørg for at de forstår hva som skjer, og vet veien tilbake i tilfelle du blir splittet opp. Den som er bedre på stealth bør være i front for å oppdage mulige trusler tidligere enn nybegynner ville.
 • Hvis du får noe fra en container rett ved noen, ta beholderen så langt vekk fra dem som mulig, åpner den sakte, og ta det du trenger nøye. Hvis det ryker stengt, lukk det under et teppe eller pute. Deretter tilbake til sin opprinnelige plassering.
 • Lære å lage dyrelyder vil gjøre folk mindre mistenksom hvis de hører deg, men vil ikke alltid fungere. Hvis du planlegger å bruke et dyr lyd, være sikker på at den passer på miljøet - det vil si ikke bruk en kalkun samtale i Alaska eller en rødstrupe samtale i Karibien. Sørg også for at du kan bruke lyden godt - ingenting er verre enn du miste dekselet når målet hører en andelokk som høres ut som en gammeldags bil horn. Også, hvis du har en, bruker en opptaker til å bruke forskjellige lyder å være mer realistisk og overbevisende. Kontroller at lyden er det eneste registrerte og ikke noe sånt innsjø vann krasje eller barn som leker i bakgrunnen.
 • Hvis noen er ute en måte du ikke vil at de skal deretter rulle eller kaste en liten distraksjon og gjør ditt trekk. Ikke bruk en distraksjon hvis de mistenker noen er i nærheten.
 • Bruk mørke klær, men ikke svart, mørk blå, mørk rød, mørk grønn osv. blander seg bedre enn svart gjør.
 • Igjen, hvis du skal bruke en lommelykt, vær forsiktig med hvor og når du skinne det. Shining det inn holder huset er egentlig ikke den beste av ideer! Verken er smekke den på når du prøver å snike seg på noen.
 • Når snike deg inn på noen, prøve å matche dine skritt med deres og unngå å puste tungt. Også, hvis målet er å snakke med en venn ved siden av dem, sørg for å være på motsatt side, for målet kan se på venn og se deg. (Ex. Hvis målet ditt er på venstre og venn til høyre, hold litt til venstre).
 • Pass på ikke å gjemme seg i andre folks meter med mindre du kjenner dem godt eller i nødstilfeller.
 • Hvis du må ta nøklene med deg, fjerne alle statister og pakk resten av tastene i en klut og skille dem.
 • Pass på å skjule enten ned lav eller høyt oppe. Folk ser ikke opp høyt eller lavt nede.
 • Hvis snike i en mørk bakgate, og det er et gjerde i nærheten av deg, og noen kan ha sett / hørt deg enn slippe ned der gjerdet møter gulvet.
 • Når du har funnet ditt gjemmested være sikker på ikke å flytte.
 • En annen stor prank skinner lommelykter inn i rommet fra utsiden, spesielt hvis du har to røde og er på avstand. Igjen, skjønt, være sikker på at du skinne lysene i riktig vindu!
 • Ikke bruk klær som vil gni høylytt mot hverandre.
 • Å vite miljøet før sniker rundt øker sjansene for at du gjenværende skjult. Hvis du er i ditt eget hus, prøve å finne ut på forhånd hvilke trapper knirke, etc. Generelt, stepping på en av de ytterste ender av hver trapp i stedet for sentrum som du klatre det kan redusere støy.
 • Video kameraer gir unektelig bevis på den morsomme ansiktet venn gjort når du skremte ham / henne, men de kan også anklage deg senere.
 • Barefoot er ikke en god idé. de holde seg til gresset, svette og stinker! joggesko, joggesko, etc. er best.
 • IKKE ha noe som har knapper eller noe som Jangles rundt. Også, ikke ta nøklene med deg!

Advarsler

 • Bruk aldri disse tingene å gjøre noe ulovlig.
 • Unngå å gå på privat eiendom med mindre du personlig kjenner beboeren. Det er ikke bare ulovlig, men eieren kunne ha et skytevåpen eller en stor hund (f.eks en tysk Shepherd) klar hvis du er adgang forbudt.
 • Ikke gå noe sted som du sannsynligvis til å bli angrepet av et vilt dyr.
 • Vær forsiktig. (Dette er det viktigste av dem alle.)
 • Mennesker er ganske flinke til å vite om det er noe som sniker seg rundt, noe som bidrar til å beskytte oss fra de forferdelige beist med huggtenner og klør. Gå lydløst, men normalt, ikke Crouch igjen, og aldri, aldri hoppe utenfor ti meter fra mål - du kan feiltolkes som noen psyko STALKER eller seriemorder og målet kunne trekke noen pepperspray på deg, eller verre, et skytevåpen.
 • Ikke gjør noe ulovlig, bare spille vitser på vennene dine og snakke om det senere. Det handler om å bli best uansett.
 • Vær klar over nabolaget. I en høy kriminalitet distriktet, sniker rundt er ekstremt farlig. Folk kunne umiddelbart forvente det verste og gjøre noe virkelig ille til deg.
 • Blir fanget kan resultere i trøbbel med politiet, spesielt hvis du ikke er god på dette, eller hvis din venn er ekstremt paranoid eller ikke fanger ikke på en gang.
 • Ikke ha sandaler, de gjør for mye støy.
 • IKKE ha noe som har knapper eller noe som Jangles rundt. Også, ikke ta nøklene med deg!
 • Med mindre det er en tilstrekkelig mykt underlag under deg, ikke hoppe fra et vindu prøver å komme unna hvis fanget. det bedre å være i trøbbel enn sykehuset og i trøbbel.
 • IKKE snike rundt eller spille triks på eller nær hjemmene til politiet eller andre folk som eier skytevåpen. Politimenn leve med vissheten om at folk de arresterte en dag vil dukke opp fra fengsel, ofte med en grudge. Mens dine intensjoner kan være godartet, kan personen lett oppfatte deg som en trussel og skyte deg.
 • Prøv å fortelle noen når du har tenkt å snike seg ut i tilfelle du blir skadet.
 • Ikke få mennesker som hjelper deg i trøbbel, hvis det er noen.
 • Ikke gjør noe drastisk som hærverk, de fleste venner ikke liker det.
 • Ikke bruk klær som vil gni høylytt mot hverandre.

Ting du trenger

 • Lommelykt (hvis personen er en veldig dyp sovende.)
 • Silent kommunikasjon utstyr hvis med en venn.
 • Mørke klær for skygger (ikke svart som det "kutt ut" din silhuett i mørket, mørk blå fungerer best).
 • Camo klær å matche miljøet hvis du har planer om å flytte ut av skyggene, fungerer det nye digitale kamuflasje veldig bra i riktige omgivelser.
 • Sko som passer til ditt nivå av ferdigheter i stealth (fekting sko er ganske bra, ninja tabi fungerer veldig bra for sniking og klatring.)
 • Hansker og en grappling hook for klatring
 • En venn som liker å gjøre dette også, fordi da er det enda mer moro
 • En distraksjon å rulle eller noe som ville fange vekke oppmerksomhet
 • En god følelse av å vite.