Wkino

Hvordan tegne en Chibi karakter

Chibi er et japansk ord som brukes for å beskrive en "liten ting eller en person med en liten kropp." Chibi er en enkel, søt form for manga - Super Deformert eller SD er et annet navn for Chibis og det er meningen er åpenbar. Det er egentlig en versjon av manga / anime.

Trinn

Hvordan tegne en Chibi karakter. Tegn ansikt detaljer.
Hvordan tegne en Chibi karakter. Tegn ansikt detaljer.

Grunnleggende Chibi karakter

 1. 1
  Skisser hodet. Først tegner en stor sirkel og en vinkel litt buet for kjeven. Indiker midten av ansiktet ved å trekke to kryssende krummede linjer.
 2. 2
  Skisser kroppen. På tegningenes figurer chibi, gjør vi legemet mindre i forhold i forhold til hodet.
 3. 3
  Tegn ansikt detaljer. Du kan tegne en normal anime øyne, men gjøre det større. I tegning nesen og munnen, kan du bruke en kort slaglengde og en buet linje.
 4. 4
  Tegn håret. Gjør det enkelt, ikke legg tynne hårstrå. Du kan legge til andre detaljer som hårnåler, buer eller bånd for å gjøre det mer elegant.
 5. 5
  Følg disposisjon og trekke kjeven og halsen.
 6. 6
  Tegne kjolen. Gjøre kjolen enkel og ikke legge mye foldelinjer.
 7. 7
  Tegne hender og ben. Du kan tegne fingrene ved å legge enkle buede vinkler og linjer. I anime korte skjørt er vanligvis forbundet med lange stripete sokker, kan du bruke den i tegningen.
 8. 8
  Slett unødvendige linjer.
 9. 9
  Farge tegningen som ønsket.

Chibi basert på anime karakter

 1. 1
  Søk etter et bilde av en anime karakter som du ønsker å lage en Chibi. I dette eksempelet bruker vi Naruto som en referanse.
 2. 2
  Tegn kroppen disposisjon. Kopier posituren av din karakter, men gjør hode større i forhold til kroppen. Du trenger ikke å legge hånden detaljene ennå, kan du bare trekke enkle kurven for hender og føtter.
 3. 3
  Tegn detaljene i ansiktet. Kopiere stilen av øynene, men gjøre det større. Sørg for å legge detaljene i ansiktet, i dette tilfellet Naruto tre buede linjene på hver side av kinnene.
 4. 4
  Kopier hår og andre detaljer som hodebånd hans.
 5. 5
  Tegn ørene og kjeven bruke omrisset tegnet tidligere.
 6. 6
  Tegn kroppen. Forenkle kjolen ved å fjerne noen få detaljer som foldelinjer, men sørg for at det er fortsatt gjenkjennelig som tegnet du baserer det fra.
 7. 7
  Slette dine skisserer og mørkere tegningen din.
 8. 8
  Farge tegningen din.

Tips

 • Hold utkikk etter ulike eksempler på Chibis. se på hvordan de forskjellige øyne og klær er trukket.
 • Tegn Chibi med blyant, slik at du kan gni ut feil, og deretter gå over deg originale blyantstreker med en svart Fineliner slik at de virkelig skiller seg ut! Også, tusjer / markører fungerer vanligvis bedre enn blyanter når fargestoffer i hånd som de ikke la så mange stripete linjer.
 • Praksis tegne øyne og ulike uttrykk, tenk på så mange du kan og bare trekke de forskjellige ansikter, hvis du ikke ønsker å trekke hele hodet så bare tegne øyne, nese streker og munn
 • Bruk blyanter å få fine linjer og for å holde alt konsekvent.
 • Hold hendene rene slik at du ikke smitter blyantstreker, kan du selv bære en latex hanske hvis du må.
 • Forenkle!
 • Prøv steder som gaiaonline for store lille Chibi / manga tegn til å praktisere tegning, mange spillere vil betale [i in-game penger] for Chibi art, gå til www.gaiaonline.com å registrere deg så sjekk ut forumet for folk på jakt etter art, er det et godt sted å øve tegning.

Advarsler

 • Aldri mist motet ved å gjøre noe galt, bare fortsette å prøve til du får det riktig, spesielt for CG det kan ta mange måneder før du kan styre grafikk program på riktig måte og gjøre dine Chibis ser naturtro og 3D.

Ting du trenger

 • Blyant og viskelær
 • Paper
 • For CG - et tegneprogram på datamaskinen, som maling, paint.NET, manga studio, photoshop, 5.5 PhotoStudio og adobe. Hvis du trenger et gratis program, kan du prøve GIMP. (Prøv å bruke en bambus tablett. Når du kobler den til din Desktop / Laptop uavgjort på den og tegningen vises på dataskjermen så når du er ferdig kan du redigere det) eller du kan tegne på et stykke papir og deretter skanne den til datamaskinen og deretter redigere den.
 • For tradisjonelle - Fargeblyanter eller markører til farge i Chibi.