Wkino

Hvordan bruke peter svar

Hvis du elsker å spille triks på dine venner eller familiemedlemmer, lede dem til en datamaskin og introdusere dem til Peter. Velger dem har et spørsmål, skriv det inn, og Peter vil forbløffe alle i rommet. Men du alene kjenner nøkkelen til Peter suksess! Her er hvordan å trekke den av.

Trinn

Hvordan bruke peter svar. Be noen om et spørsmål.
Hvordan bruke peter svar. Be noen om et spørsmål.
 1. 1
  Besøk peter svar. Der vil du se to tekstbokser: "Opprop" og "Question".
 2. 2
  Be noen om et spørsmål. Dette er hva du spør Peter.
  • Hvis du allerede vet svaret, går du videre til neste trinn.
  • Hvis det er et spørsmål du ikke vet svaret på, kan du spørre dem om svaret, fortelle dem at hvis de sier spørsmålet og svaret høyt, vil Peter høre dem med sine synske evner. Hvis du ikke vet svaret, vil du ikke være i stand til å følge det neste steget, og Peter vil svare med en veldig generisk uttalelse som "Du skal ikke tvile på meg i det hele tatt, holde tillitsfullt på meg og snart skal jeg svare. " Med andre ord, vil utslaget ikke fungere!
 3. 3
  I begjæringen boksen, trykker du. og skriv deretter svaret. Trykker perioden tasten vil anelse området til det faktum at du skriver det hemmelige svaret, forårsaker hver bokstav du skriver skal vises som en del av uttrykket, "Peter, vennligst svar på følgende spørsmål." Siden, for dette eksempelet, vil spørsmålet være "Hvorfor er Google den beste nettside?", Vil vi nå skriver, ". Fordi det er en gruppe innsats" i begjæringen boksen.
 4. 4
  Trykk. . gjentatte ganger til du kommer til en logisk pause i den automatiske spørsmålet I vårt eksempel, den hemmelige svaret bare tar oss så langt som "Peter, vennligst svar Føll", for å få uttrykket å si "Peter, vennligst svar Føll grunn," trykker du ganske enkelt perioden nøkkelen fem ganger til. De ekstra periodene vil ikke vises i det hemmelige svaret.
 5. Legg merke til at hele spørsmålet leser "peter, vennligst svar på følgende spørsmål" - Selv om du er velkommen til å stoppe hvor som helst som gir mening før det.
5
Trykk: for å flytte markøren til den aktuelle boksen Dette er viktig fordi det signaliserer at du er din hemmelige svaret er gjort.. Videre uten tykktarmen, vil du ikke være i stand til å gå videre til spørsmålet boksen.
6
Skriv inn spørsmålet normalt.
7
Trykk? å forelegge spørsmålet. Du må kanskje godta en forpliktelse utgivelse før du kan gå videre til neste trinn.
8
Se etter peter svar. Han skal vise svaret du skrev inn. Hvis publikum ikke vet at du skrev i svaret, vil de bli overrasket. Du kan sikkert holde dem forbauset over for en god stund så lenge de ikke begynner vier oppmerksomhet til hva fingrene er faktisk skriver.

Tips

 • Du kan også fortelle seerne til å stirre på skjermen, slik at de kan rette opp eventuelle skrivefeil som du kan gjøre.
 • Hvis du skriver et kort svar, kan du spare tid ved å fylle bare kortere underskriftskampanje setning ("Peter:", "Peter, please:", eller "Peter, vennligst svar:").
 • Peter er bare så nøyaktig som du er, så hvis du skriver en skrivefeil, vil Peter svare med en skrivefeil, og folk vil få mistenkelige ganske raskt. Hvis du tror du har gjort en feil, kan du gå tilbake og starte på nytt når som helst. Hvis du sletter alt av hva du skrev inn, trykk Klarere og starte på nytt, husk å legge inn en periode igjen å signalisere til Peter at du skriver svaret. (Merk at det å slette alt du la inn er ikke en god idé fordi folk vil lure på hvorfor du sletter en perfekt god underskriftskampanje.)
 • Så snart du skriver inn et kolon ":" markøren automatisk hoppe til spørsmålet boksen, selv om du ikke er ferdig med å skrive ut begjæringen. Dette vil trolig ødelegge illusjonen, så ikke uhell skriver at kolon for tidlig.
 • Hvis noen spør et spørsmål som du ikke vet svaret på, er det best å bare skrive: "Jeg kan ikke svare på følgende spørsmål."
 • Når du skriver i begjæringen boksen, hjelper det å ikke se på skjermen, fordi det kan kaste deg av og få deg til å glemme hva du skriver. I stedet ser ned mens du skriver svaret. Bare se opp etter at du har skrevet periode for å sjekke hvor mye av søket er ferdig.
 • Peter vil akseptere og vise svarene som er lengre enn begjæringen setning, men det vil være ganske åpenbart at noe er opp hvis du fortsetter å skrive etter at skjermen viser hele oppropet setning. Ingenting mer vil dukke opp når du har nådd slutten av setningen.