Wkino

Hvordan slå en gammel bok inn i en klokke

Du endelig ferdig "Femti Shades of Grey" og ønsker å minnes din livsforvandlende leseopplevelse. En måte kan være å slå hardback romanen inn i en klokke. Snarere enn å ha litteraturen bare tar opp plass i bokhyllen, ved gjenbruk den til en nyttig klokke kan blande både skjønnhet og nytte på samme tid.

Trinn

Hvordan slå en gammel bok inn i en klokke. Velg en passende innbundet bok.
Hvordan slå en gammel bok inn i en klokke. Velg en passende innbundet bok.
 1. 1
  Velg en passende innbundet bok. Vurdere et bokomslag som enten har personlig betydning eller en som matcher et rom innredning tema. Forsikre deg om at boken er solid og kan stå alene uten mye hjelp - en bok med ca 02:58 inches (5 cm-7,5 cm) av sider er det beste alternativet.
  • Evaluer din plass til å finne ut hvilke farger og stil fungerer best. For noen av rommene, vil et høyt, fargerike bokomslag forbedre din stil, mens for andre rom, vil en mer romantisk, dempet bokomslag dekselet fungerer best. Hvis du går helt for stilen, kan det være lurt å troll noen brukte bokhandlere for riktig passform.
  • Vurdere å velge en bok som er et symbol på livet ditt. Hvis en bestemt bok har gjort en betydelig innvirkning på livet ditt, kan det være den ideelle en å forvandle det til klokken din. På den måten vil det alltid være på show for å minne deg om den reisen du tok med dette arbeidet av litteratur.
 2. 2
  Kjøp en billig klokke. Du bare vil at klokken for sin motor og hender, så det spiller ingen rolle hva resten av døgnet ser ut. Men ikke matche hånd størrelse og stil til størrelsen på boken din - hvis de er for store, kan hendene ikke får plass på forsiden.
 3. 3
  Fjern klokken plast dekker, hender og motor med en x-acto kniv. Pop åpne toppen og forsiktig fjerne innholdet ved hjelp av X-ACTO kniv.
  • Pass på at du ikke skader noen del av døgnet når du tar den fra hverandre - hendene kan være skjør, så vær forsiktig når du demonterer klokke.
 4. 4
  Borer et hull i midten av bokomslag. Først åpner bokomslag, slik at du bare trenger å bore et hull i dekselet, og ikke gjennom resten av boken. Deretter forsiktig bore et hull som er stort nok slik at urets motor stang får plass gjennom hullet.
  • Alternativt vurdere andre områder av bokomslaget enn sentrum for plassering av hendene. Du trenger ikke å være "etter boka" med denne klokken - creative lisens er tillatt. For eksempel, hvis du finner en klokke med mindre hender, kan du plassere klokken delen mot toppen av venstre midtre området i dekselet. Dette kan skape interesse og utradisjonell appell.
 5. 5
  Klargjøre området for klokken motor inne i boksider. Motoren skal sitte plassert inne på sidene, så du trenger for å lage en eksakt plass med selve motoren som modell. For å gjøre dette:
  • Plasser motoren bak åpnet til omslaget på den første siden av boken, sentrert rett bak hullet. Sørg for at motoren er perfekt sentrert, som du vil ønske motoren stang til å passe gjennom dekselet hullet.
  • Spore motor med en blyant og sett den til side. Å gjøre dette vil gi deg sjablong din for å kutte ut den eksakte formen på sidene. Det hjelper også å måle motorens dybde, slik at du vet hvor langt inn i boken du bør kutte.
 6. 6
  Bruke x-acto kniv, kuttet i sidene slik at du oppretter et hull for å plassere klokken motor. Nøye skjære bort på sidene for å lage en krok til motoren. Slipp motoren inn i nook fra tid til annen, og prøver å lukke boken for å finne ut om du har klippet langt nok inn i boken ennå. Vurdere å kutte færre sider ved første og sjekke dybden regelmessig før det er helt riktig.
 7. 7
  Lukk bokomslaget og linje opp klokken motor stang med bokomslaget hullet. Nå kan du montere klokke ved hjelp av hender og noen pyntegjenstander å fremheve din nye bok klokke.
 8. 8
  Smekk klokken hendene til klokken motor stang på forsiden. Hvis boken forteller hele "story" og fullfører innredning, kan det være lurt å stoppe her. Dette vil være grunnlaget og kroppen av klokke, og kan være perfekt slik det er. Eller, kan du dekorere videre:
  • Dekorer å passe ditt rom innredning. Vurdere å legge dekorative tall, juveler eller små gjenstander for å sprite opp klokken. Du kan også decoupage klokken med bilder for å forbedre det endelige utseendet.
 9. 9
  Legg boken klokke på skjermen. Sjekk at den sitter solid uten å være sannsynlig å falle. Dette kan kreve steadying boken eller legge gummiføtter.
 10. 10
  Ferdige.

Tips

 • Bruk en varmt lim pistol for å settes noen dekorative elementer i boken klokke.
 • Vurder å bruke padding hvis klokken motoren ikke passe godt inn på sidene. Hvis du har skåret ut en del som er enten for store eller vanskelig, prøv vatt opp biter av kanal eller maskeringstape og polstring rundt interiøret så det holder motoren tett på plass.
 • Hvis barnet ditt er å gjøre klokke, alltid overvåke hele prosessen og vurdere håndtering av cutting selv.
 • Sett inn et nytt sett med batterier slik at du kan nyte klokke minutt etter at du har opprettet den.

Advarsler

 • Vær helt sikker på at du kan en del med romanen før du bruker det på denne måten! Du kan elske boken så mye du egentlig ikke kan forestille grave i innholdet med en X-ACTO kniv. Ikke tortur selv, bare sette den tilbake på sokkelen og velge noe annet. Eller kjøpe et annet eksemplar av boken som skal brukes som klokke din.
 • Revurdere noen dekorasjoner som kan være brannfarlig eller ødelegge integriteten av bokens struktur.

Ting du trenger

 • Innbundet bok
 • Billig klokke (prøv dollar butikken eller sjekk ut salg)
 • X-ACTO/craft kniv
 • Varmt lim
 • Gummiføtter (valgfritt)