Wkino

Hvordan å stoppe en glidelås fra utpakking selv

Enten du ønsker å sikre din glidelås forblir glidelås under vanvidd av back-to-school eller du prøver å henge på et par bukser som trolig ville være bedre i "doner" haug, kan du mote en enhet for å holde det glidelås der det skal være - fullt glidelås. Alt du trenger er en rund metall ring, som vanligvis brukes i en nøkkelring og du vil være godt å gå.

Trinn

Hvordan å stoppe en glidelås fra utpakking selv. Inspisere glidelås og bukse før avgjøre om du kan bruke "ring"-metoden.
Hvordan å stoppe en glidelås fra utpakking selv. Inspisere glidelås og bukse før avgjøre om du kan bruke "ring"-metoden.
 1. 1
  Inspisere glidelås og bukse før avgjøre om du kan bruke "ring"-metoden.
  • Sjekk buksa for en knapp over glidelåsen området. Hvis buksa er festet på toppen med kroker eller andre fester du ikke kan være i stand til å bruke denne metoden som det er avhengig av å være i stand til å hekte toppen av glidelåsen til bukse knappen. I tillegg bør den knappen være sikkert sydd inn buksa og i et område som lett akseptere ringen (ikke av på den ene siden).
  • Finn ut om du kan "komme unna" med rigging buksa med en ring. Selv om ringen ikke bør være tydelig sett og skjult bak bukse materiale, bør dressy slacks eller bukser bare bli tatt til en skredder med mindre du er i en nødssituasjon (dvs. glidelåsen brøt løpet av arbeidsdagen).
  • Sjekk glidelåsen for slitasje. Kanskje glidelåsen seg selv har blitt kompromittert eller skadet, som er en del av grunnen til at det ikke vil ordentlig zip.
 2. 2
  Kjøpe eller få en ring stor nok til å henges på knappen, men liten nok til å være lite synlig.
  • Finn en ring som har metall som vil blande med glidelås og knapp.
  • Se for en ring som er laget av et tynt materiale og en som er mindre eller samme størrelse som en krone.
  • Pass på at ringen vil ikke bøye eller brekke. Det siste du ønsker er for ringen å bryte åpne og fly kommer ned.
 3. 3
  Skyv ringen gjennom toppen krok av glidelåsen. Nærme denne oppgaven på samme måte som du ville gjort for å legge en nøkkel til en ring.
  • Sørg for at du ender kroken helt gjennom glidelåsen krok slik at den sitter godt fast.
  • Test kroken ved zipping buksene opp og ned for å sikre at det ikke knekke eller bøye.
 4. 4
  Zippe bukser og krok nøkkel ring rundt bukse knappen. Dette bør gjøres før knappe buksene.
  • Knappen bukse knappen og skyv ring rundt knappen før knappe buksene.
  • Button bukser og glatt utenfor stoff over glidelåsen så ringen er helt skjult.

Tips

 • En annen alternativ metode som fungerer godt for jeans eller bukser (på grunn av kortere glidelås) er å male tennene på glidelåsen med klar neglelakk. Hvis glidelåsen er åpen dette vil legge tykkelsen til tennene og føre dem til å holde sammen bedre. Hvis glidelåsen er lukket det vil opptre mer som et klart lim. Dette er ikke en permanent løsning, og vil måtte gjøres på nytt etter vask eller etter en dag eller to av glidelås bruk.
 • Fordi du vil være vesentlig forsterke din fly med bukse knappen, vurdere å legge noen få sting til for å feste den på plass - det siste du ønsker er for knapp til pop og deretter ned gå buksa!
 • En annen måte: En liten håret elastisk trekkes gjennom hullet i glidelås fanen og loopet over knappen før du knappen opp fungerer godt også. På denne måten vil du ikke rote deg selv! - ELLER - Hvis du er på kontoret, og kan ikke finne noen av de ovennevnte, kan en liten binders også fungere godt.

Advarsler

 • Denne reparasjonen kan forsinke din får plagget ned eller av etter noen få sekunder, så må du ikke vente til siste sekund for å gå på do!