Wkino

Hvordan spray maling plast

Det er nå mulig å sprøyte maling plast. Nye spray maling er på markedet som vil følge plast. Det tar bare litt forberedelse, og du effektivt kan spraye maling plast møbler, kasser, bilderammer, postkasser, plantasjeeiere, potter og andre plast ware. Elementer du kanskje ikke har vurdert å kaste bort kan nå bli som ny med et nytt strøk med spraymaling.

Trinn

Hvordan spray maling plast. Les spraymaling kan for å finne ut hvor mye spray maling du trenger å kjøpe.
Hvordan spray maling plast. Les spraymaling kan for å finne ut hvor mye spray maling du trenger å kjøpe.
 1. 1
  Velg spraymaling. Du trenger spray maling som er spesielt designet for å male på plast. Les etiketten på spraymaling kan for å avgjøre om du har rett type spray maling. Velg den fargen som du finner mest behagelig.
 2. 2
  Les spraymaling kan for å finne ut hvor mye spray maling du trenger å kjøpe.
 3. 3
  Vask plast elementet du skal male ved å skrubbe den med såpe og vann for å fjerne all smuss. La elementet tørke helt før du bruker noen maling. Jo renere du kan få varen, jo bedre de endelige resultatene. Hvis varen ikke er skitten, kan du hoppe over dette trinnet.
 4. 4
  Sand elementet. Dette er det viktigste steget når spray male en plastisk element. Du vil overflaten for å være grov, slik at malingen fester seg.
 5. 5
  Plasser plast element i et godt ventilert område. Maleri utendørs er det beste stedet. Du kan sette elementet på et stykke avis eller plast for å unngå å ødelegge bakken eller området der plast elementet plasseres for maling.
 6. 6
  Sjekk for å være sikker på at området rundt der du skal male er klart. Du ønsker ikke å få maling på gjenstander i nærheten.
 7. 7
  Rist spray maling kan godt før du begynner. Rist kan ofte som du bruker som maling.
 8. 8
  Påfør minst to tynne strøk. Du ønsker ikke å spraye maling for tungt eller maling vil kjøre. La elementet tørke helt mellom hvert strøk.
 9. 9
  Hold spray minst 18 inches (45 cm) fra elementet du er spray maling. Spray med raske og selv frem og tilbake slag. Coat elementet helt.
 10. 10
  La plast elementet tørke helt før du bruker den. Se i boks for tørketiden.
 11. 11
  Ferdige.

Tips

 • Det er noen spray maling beregnet for plast som annonserer det ikke er behov for sliping med sitt produkt.
 • Det finnes forskjellige hetter / tips som kan brukes på en sprayboks for å regulere mengden av maling som kommer ut av spannet
 • Av åpenbare grunner, prøv å unngå spray maling på en vindfull dag.
 • Unngå spray maling på en dag når luftfuktigheten er høy. Ideen temperaturen er mellom 65 og 80 grader F (18 og 26 grader C).
 • Primere er ikke alltid nødvendig, men vanligvis gjør lakken jobben bedre. Noen malinger annonsere at ingen primer er nødvendig med deres produkt.

Ting du trenger

 • Spraymaling for plast
 • Avis eller plast
 • Sandpapir
 • Såpe og vann